Gratis levering vanaf 85,00 € (*price available for belgian customers)
Kit Cacao 120 3D Bakvorm 6x + Cutter - Silikomart Professional
Kit Cacao 120 3D Bakvorm 6x + Cutter - Silikomart Professional
Kit Cacao 120 3D Bakvorm 6x + Cutter - Silikomart Professional
Kit Cacao 120 3D Bakvorm 6x + Cutter - Silikomart Professional
 • Kit Cacao 120 3D Bakvorm 6x + Cutter - Silikomart Professional
 • Kit Cacao 120 3D Bakvorm 6x + Cutter - Silikomart Professional
 • Kit Cacao 120 3D Bakvorm 6x + Cutter - Silikomart Professional
 • Kit Cacao 120 3D Bakvorm 6x + Cutter - Silikomart Professional

Kit Cacao 120 3D Bakvorm 6x + Cutter

Kit Cacao 120 3D Bakvorm 6x + Cutter

De Cocoa Kit 120 3D Mold 6x + Cutter van Nina Tarasova en Silikomart Professional is ideaal voor het maken van elegante en verfijnde desserts.De Cacao 120 3D Mold Kit bevat 6 individuele cacaopeulenvormige mallen, met uitsnijder, en is gemaakt in samenwerking met Nina Tarasova, patissier, bekend van het maken van desserts met glazuur met spiegel- en fluweeleffect, voor de beste restaurants.Door...
25,95 €
-20%

20,76 €

  In voorraad

toon de voorraad in de winkels
 • Afhalen in de winkel binnen 3 uur
  Afhalen in de winkel binnen 3 uur
 • Veilig betalen
  Veilig betalen
 • 14 dagen bedenktijd
  14 dagen bedenktijd
 • Klantenservice 9.00 - 18.00 uur[br] info@lessecretsduchef.be[br] Tel : +32(0)10 24 79 34
  Klantenservice 9.00 - 18.00 uur
  info@lessecretsduchef.be
  Tel : +32(0)10 24 79 34
 • Veel gestelde vragen

De Cocoa Kit 120 3D Mold 6x + Cutter van Nina Tarasova en Silikomart Professional is ideaal voor het maken van elegante en verfijnde desserts.

De Cacao 120 3D Mold Kit bevat 6 individuele cacaopeulenvormige mallen, met uitsnijder, en is gemaakt in samenwerking met Nina Tarasova, patissier, bekend van het maken van desserts met glazuur met spiegel- en fluweeleffect, voor de beste restaurants.Door het unieke ontwerp van deze vorm kun je luchtige en lichte desserts maken. De Cocoa Kit 120 3D Mould 6x + Silikomart Pro Cutter is geschikt voor zowel koken als snel afkoelen en garandeert onberispelijke resultaten voor al uw taarten, ijsjes, desserts, Beieren, taarten...

Bovendien wordt er een koekjesvormer meegeleverd. de vorm om koekjesbodems te maken in dezelfde vorm als uw dessert. De mal is voorzien van een innovatieve binnenrand die een licht afgeronde vorm geeft aan de basis van uw bereidingen.Deze professionele mallen zijn te gebruiken in de oven, magnetron en vriezer. Zo kunt u elke voorbereiding voor een gourmet- en designertaart bereiden.

Voordelen van Silikomart matrijzen:

GEZOND
Silikomart-mallen zijn gemaakt van 100% vloeibare platina-siliconen, de beste siliconen op de markt omdat het geen giftige elementen bevat. En naast dat ze gezond zijn, geven mosselen geen geur af en bevatten ze weinig vluchtige stoffen.

PRAKTISCH EN BESTENDIG
Silikomart siliconen mallen zijn zeer praktisch omdat ze bestand zijn tegen temperaturen van -60° tot +230°. Ze kunnen dus in de oven, magnetron of zelfs in de vriezer gebruikt worden.Door het siliconenmateriaal van de 3D-mallen kunnen ze buigen zonder te beschadigen, wat erg handig is voor het uit de vorm halen van taarten en desserts, maar ook voor opslag. Bovendien zijn ze vaatwasserbestendig.

NAUWKEURIG
Dankzij hun originele vormen bieden de mallen prachtige details die terug komen in je bereidingen! Al uw desserts zullen nu perfect zijn.

Functies
- Bevat: siliconen mal voor 6 cacaopeulen + 1 cutter
- Materiaal: antiaanbakplastic en siliconen
- Podafmetingen: 102 x 57 x 42 mm
- Inhoud: 6 x 120 ml = 720 ml
- Geschikt voor ovenbereiding tot 230°C
- Geschikt voor vriezen tot -60°C
- Vaatwasserbestendig

Schrijf uw recensie

Kit Cacao 120 3D Bakvorm 6x + Cutter

Kit Cacao 120 3D Bakvorm 6x + Cutter

De Cocoa Kit 120 3D Mold 6x + Cutter van Nina Tarasova en Silikomart Professional is ideaal voor het maken van elegante en verfijnde desserts.De Cacao 120 3D Mold Kit bevat 6 individuele cacaopeulenvormige mallen, met uitsnijder, en is gemaakt in samenwerking met Nina Tarasova, patissier, bekend van het maken van desserts met glazuur met spiegel- en fluweeleffect, voor de beste restaurants.Door het unieke ontwerp van deze vorm kun je luchtige en lichte desserts maken. De Cocoa Kit 120 3D Mould 6x + Silikomart Pro Cutter is geschikt voor zowel koken als snel afkoelen en garandeert onberispelijke resultaten voor al uw taarten, ijsjes, desserts, Beieren, taarten... Bovendien wordt er een koekjesvormer meegeleverd. de vorm om koekjesbodems te maken in dezelfde vorm als uw dessert. De mal is voorzien van een innovatieve binnenrand die een licht afgeronde vorm geeft aan de basis van uw bereidingen.Deze professionele mallen zijn te gebruiken in de oven, magnetron en vriezer. Zo kunt u elke voorbereiding voor een gourmet- en designertaart bereiden.Voordelen van Silikomart matrijzen: GEZONDSilikomart-mallen zijn gemaakt van 100% vloeibare platina-siliconen, de beste siliconen op de markt omdat het geen giftige elementen bevat. En naast dat ze gezond zijn, geven mosselen geen geur af en bevatten ze weinig vluchtige stoffen.PRAKTISCH EN BESTENDIGSilikomart siliconen mallen zijn zeer praktisch omdat ze bestand zijn tegen temperaturen van -60° tot +230°. Ze kunnen dus in de oven, magnetron of zelfs in de vriezer gebruikt worden.Door het siliconenmateriaal van de 3D-mallen kunnen ze buigen zonder te beschadigen, wat erg handig is voor het uit de vorm halen van taarten en desserts, maar ook voor opslag. Bovendien zijn ze vaatwasserbestendig.NAUWKEURIGDankzij hun originele vormen bieden de mallen prachtige details die terug komen in je bereidingen! Al uw desserts zullen nu perfect zijn.Functies- Bevat: siliconen mal voor 6 cacaopeulen + 1 cutter- Materiaal: antiaanbakplas...