Gratis levering vanaf 85,00 € (*price available for belgian customers)
 • Afhalen in de winkel binnen 3 uur
  Afhalen in de winkel binnen 3 uur
 • Veilig betalen
  Veilig betalen
 • 14 dagen bedenktijd
  14 dagen bedenktijd
 • Klantenservice 9.00 - 18.00 uur[br] info@lessecretsduchef.be[br] Tel : +32(0)10 24 79 34
  Klantenservice 9.00 - 18.00 uur
  info@lessecretsduchef.be
  Tel : +32(0)10 24 79 34

Filters Filtrer  Filtrer 

Ons aanbod
LEVERING
Levering binnen 2 werkdagen
of afhalen in de winkel
binnen 3 uur
BETALING
Veilig betalen via
Visa, Mastercard,
Bancontact,
Overschrijving
TERUGKEER
Gratis retourneren via de winkels of via Paypal
14 dagen om
artikelen terug te sturen
die niet aan uw
verwachtingen voldoen
CONTACT
info@lessecretsduchef.be
Tel : +32(0)10 24 79 34
Openingstijden : maandag-vrijdag
(9.00-13.30 / 14.30-18.00)
Ons aanbod
CONTACT
info@lessecretsduchef.be
Tel : +32(0)10 24 79 34
Openingstijden : maandag-vrijdag
(9.00-13.30 / 14.30-18.00)
BETALING
Veilig betalen via
Visa, Mastercard,
Bancontact,
Overschrijving
ANNULATIE
14 dagen de tijd om uw reservering annuleren
reservering annuleren, ten minste
7 dagen voor de datum van de
gereserveerde kookworkshop

Mandoline en Groentensnijder

Ben je op zoek naar een mandoline om je groenten en chips op een veilige en efficiënte manier fijn te snijden of te raspen?

Les Secrets du Chef heeft een mooi assortiment hoogkwalitatieve keukenmandolines met een verstelbare snijdikte en groentesnijders om je ingrediënten te snijden in schijfjes, blokjes, reepjes, frietjes, in brunoise of in julienne.

Ontdek ons uitgebreid assortiment kwaliteitstoestellen, gaande van de Japanse mandoline Benriner over de inox Revolution Master mandoline van De Buyer, tot de groentesnijders van Gefu en de frietsnijder van Le Tellier.

Om de juiste keuze te kunnen maken, stel je jezelf best volgende vragen.

Welke mandoline past bij mij?
Japanse mandoline
De Japanse mandoline is compact en verstelbaar en is ideaal om paddenstoelen en truffels in ultrafijne schijfjes te snijden, of zelfs groentestaafjes in verschillende diktes te snijden. Het toestel is makkelijk op te bergen in een schuif en kan gebruikt worden voor kleine hoeveelheden.

Professionele mandolines
Snijd je vaak grote hoeveelheden en wil je graag een bredere keuze aan snijtechnieken, dan is een professionele mandoline wat je nodig hebt. Met de professionele roestvrijstalen mandoline kun je groenten snijden in blokjes, wafeltjes en ruitvorm, boven op de gewone schijfjes en staafjes.

De Japanse Rotary Mandoline is een innovatieve strokensnijder voor creatief groente koken. Snijdt in een mum van tijd perfect eindeloze, uniforme reepjes groenten en fruit zoals courgette, wortelen, aardappelen, koolrabi en meer. De roterende mandoline is het ideale snijgereedschap voor het maken van groentecannelloni of spiraalgroentetaarten.

Hoe kies je het mes?

Dankzij het V-mes of het diagonale mes kun je de ingrediënten gecontroleerd snijden in ultradunne schijfjes, of gemakkelijk zachte groenten zoals tomaten of paprika’s snijden. Dit soort mes vind je terug op de Japanse Berliner mandolines, de Komi mandolines of de Viper van De Buyer.

Het rechte lemmet dat doorgaans op de professionele rvs-mandoline te vinden is, is onmisbaar om gewafelde schijfjes te snijden of om aardappelen of wortelgroenten in dikkere plakken te snijden.

Hoe gebruik je de mandoline op een veilige manier?

Om ongelukken te vermijden zijn sommige mandolines uitgerust met een vingerbeschermer. In die duwer kun je ook het product vastzetten om het gemakkelijk en veilig over en weer te schuiven over de mandoline.
Beschikt de mandoline niet over zo’n beschermer, gebruik dan een snijbestendige handschoen om je vingers zo goed mogelijk te beschermen.