Ontdek onze chef-kok
 • Alexandre Lerouge

  Alexandre was al op jonge leeftijd in de keuken te vinden waar hij zijn grootmoeder bij het koken hielp. Met zijn diploma hotelschool op zak en hongerig naar meer besloot hij naar Londen te vertrekken, waar hij eerst voor Bruno Loubet en daarna voor Gordon Ramsay werkte. Eenmaal terug in België ging hij terug naar school om psycho-pedagogie te studeren en gaf 7 jaar les aan de hotelschool. Daarna richtte Alexandre Les Secrets du Chef op. Alexandre is liefhebber van alle verschillende keukens en is hoofdzakelijk verantwoordelijk voor uitbreidingsworkshops.

 • Thierry Demoustier

  Wijn was voor Thierry eerst alleen een hobby, maar groeide snel uit tot een ware passie. Hij volgde gedurende 10 jaar in verschillende scholen een oenologie-opleiding en behaalde uiteindelijk zijn sommelier-diploma aan de CEFOR in Namen. Een specialisatie in sterke drank en met name whisky maakt zijn kennis compleet. Voor Philippe is het een uitdaging om zijn liefde voor de keuken met anderen te delen.

 • Toutou.jpg

  ChaiSaralaysak

  Onze chefkok Chai, afkomstig uit een Lao-Thaise familie, is van kleins af aan vertrouwd met de Thaise keuken. Er werd immers niet alleen thuis altijd traditioneel gekookt, maar ook op straat en bij oma was dit dagelijkse kost. Als vierjarige jongen komt Toutou naar België, en behaalt zijn diploma aan de hotelschool terwijl hij tegelijkertijd in het Thaise traiteurbedrijf van de familie werkt. Een paar jaar werkt Toutou dan als commercieel werknemer, maar zijn hart ligt toch bij zijn thuiskeuken. Bovendien wil hij zijn publiek de Thaise keuken niet alleen in een restaurant laten beleven, maar de delicatessen van zijn cultuur overdragen, delen en voor iedereen toegankelijk maken.

 • Carol Ebener

  Carol komt uit een Zwitsers-Italiaanse familie waar alle groten van deze wereld over de vloer kwamen. Carol leerde al op jonge leeftijd koken. Zo was het geen uitzondering dat ze onder het waakzame oog van haar grootmoeder uit Ticino kleine gerechten bereidde voor de koning van Bulgarije of de president van Frankrijk. Jaren later en met een diploma archeologie op zak, ontwikkelde ze een ware passie voor wereldkeukens en voedselgeschiedenis . Carol is van nature nieuwsgierig en vrolijk,en kan zich vinden in zowel avontuurlijke gerechten als meticuleuze recepten. Dankzij haar pedagogisch talent zijn Carols workshops levendig en vol passie, wat het koken nog aangenamer maakt.

 • Jacques Papeloer

  Jacques is altijd al een liefhebber geweest van goede keuken. Dankzij zijn ouders kwam hij van kleins af aan in aanraking met gastronomie. Zijn familie ontving graag gasten, en er werden dus rijkelijk feestjes met vrienden georganiseerd. Jacques liet zich hierdoor inspireren en richtte zich op tafelplezier, eerst voor zichzelf, daarna voor vrienden. Of het nu door de week is of in het weekend, Jacques staat altijd aan het fornuis en bereidt de lekkerste gerechten. Hij is levensgenieter in hart en nieren en houdt van smaak en goed vlees. Het is zijn wens om steeds bij te leren om nieuwe gerechten uit te proberen en te laten proeven. Daarom volgt hij regelmatig kookcursussen met bekende chefkoks om zich te blijven ontwikkelen, zijn creativiteit aan te blijven wakkeren en vrienden en familie te blijven imponeren. Jacques houdt van koken, dat is duidelijk, en hij is er goed in. Toch ontbrak er nog één iets aan zijn carrière: zijn passie en kennis met anderen delen. Nu kan hij dit in onze keuken doen en biedt eigen workshops aan. Aarzel dus niet en kook samen met hem voor uw eigen plezier.

 • Alessandro di Sarno.jpg

  Alessandro di Sarno

  Alessandro Di Sarno werd in 1975 geboren in Capri, Italië. Hij studeerde af aan de hotelschool in Capri, en zette zijn eerste stappen in de horeca als kelner in een van de meest luxueuze hotels van het eiland.

  In 1997 is Berlijn zijn volgende halte. Hij doet ervaring op in verschillende Italiaanse restaurants, waaronder ‘Sale e Tabacchi’, en ontdekt er een nieuwe, gesofisticeerde en innovatieve visie op de Italiaanse keuken.

  In de zomer van 2008 is hij te zien op televisie, in het programma ‘Kochchampion’, waar hij eindigt in de top-16.

  In de loop der jaren groeit Alessandro’s liefde voor het koken, en ontwikkelt hij een typische eigen stijl. Hij houdt ervan om traditionele gerechten te heruitvinden, en is niet bang om gewaagde smaken met elkaar te combineren.

  Zijn keuken is creatief en geraffineerd en valt bij iedereen in de smaak. Zijn gerechten zijn een heus festival van onbekende en onverwachte smaken.

 • Anne-Charlotte J .jpg

  Anne-Charlotte Jalhay

  Toen ze opgroeide, was Anne-Charlotte een kind dat moeilijk at. Ze lustte vooral boterhammen met choco en pasta met roomsaus, een echt voorbeeld van hoe het niet moest… Maar hoe ouder ze werd, hoe meer de nieuwsgierigheid het won van haar koppigheid. Ze ontdekte nieuwe dingen en besefte dat eten je ook echt voldoening kan brengen. Koken werd een manier om van voedsel iets speciaals te maken.

  Dat initiële plezier ontwikkelde zich in een echte passie. Het gaf haar de moed om een diploma te halen in de diëtetiek en ze begreep al snel dat het belangrijk is om te genieten van huisgemaakte, lekkere kost.

  Anne-Charlotte is een autodidact in de keuken. Ze houdt ervan om haar theoretische kennis over voeding en nieuwe ontdekkingen te verstrengelen tot gevarieerde, kleurrijke en seizoensgebonden gerechten, waarbij elke hap een feest is.

 • Louise Gérard

  Louise Gérard

  Louise heeft al lang een bijzondere aantrek gehad voor chocolade, voor de gierige kant natuurlijk, maar ook voor het mysterieuze en artistieke zij. Met een vorming als designer, ze keerde zich naar chocolade en begon haar carrière bij Benoit Nihant, beroemde chocolatier. Mettertijd, brijdt ze haar kennissen uit met de productie van Bean-To-Bar en maakte artistieke stukken naar gelang van de seizoenen. Haar lust voor nieuwe uitdagingen heeft haar gemotiveerd om haar horizon te verruimen, ze is nu banketbakker/chocolatier bij Les Cup’inn in Namen. Chocolade is iets waarmee ze het liefst werkt, en ze zou graag haar passie met alle.