Gratis levering vanaf 85,00 € (*price available for belgian customers)
Inspiration Yuzu Bonen Zakje 250 g - Valrhona
Inspiration Yuzu Bonen Zakje 250 g - Valrhona
 • Inspiration Yuzu Bonen Zakje 250 g - Valrhona
 • Inspiration Yuzu Bonen Zakje 250 g - Valrhona

Inspiration Yuzu Bonen Zakje 250 g

Inspiration Yuzu Bonen Zakje 250 g

Yuzu Inspiration Inspiration Fruit Cover 250g Valrhona Bean Bag is een nieuw soort chocolade waarmee je zijn unieke textuur kunt bewerken met de intense en pittige smaak van yuzu-citroen, een combinatie van zoetheid en bitterheid.Inspiration Fruit, gelanceerd op Sirha in 2017, is het eerste assortiment fruitbedekkingen gemaakt van 100% natuurlijke ingrediënten. Wordt net als andere...

16,95 € / Stk

 

  In voorraad

toon de voorraad in de winkels
 • Afhalen in de winkel binnen 3 uur
  Afhalen in de winkel binnen 3 uur
 • Veilig betalen
  Veilig betalen
 • 14 dagen bedenktijd
  14 dagen bedenktijd
 • Klantenservice 9.00 - 18.00 uur[br] info@lessecretsduchef.be[br] Tel : +32(0)10 24 79 34
  Klantenservice 9.00 - 18.00 uur
  info@lessecretsduchef.be
  Tel : +32(0)10 24 79 34
 • Veel gestelde vragen

Yuzu Inspiration Inspiration Fruit Cover 250g Valrhona Bean Bag is een nieuw soort chocolade waarmee je zijn unieke textuur kunt bewerken met de intense en pittige smaak van yuzu-citroen, een combinatie van zoetheid en bitterheid.

Inspiration Fruit, gelanceerd op Sirha in 2017, is het eerste assortiment fruitbedekkingen gemaakt van 100% natuurlijke ingrediënten. Wordt net als andere Valrhona-couverturechocolade gebruikt, zodat u gemakkelijk desserts, desserts en andere fruitige recepten kunt maken door de seizoenen heen.

Inspiratie Yuzu Valrhona-chocolade is een specialiteit gemaakt van gedehydrateerd Yuzu-sap en cacaoboter.

Suggesties voor verenigingen van Ecole Valrhona:
De Yuzu Inspiration zitzak 250 g gaat perfect samen met citrusvruchten, gedroogd fruit en Azélia 35% melkchocolade.
Valrhona couverture bonbons en bakbonbons zijn gemakkelijk te doseren en te smelten dankzij hun unieke vorm en speciaal ontworpen om te bakken.

Het smelten van Inspiration Yuzu-bonen beheersen:
- In de magnetron: stel in op maximaal 450 W en roer elke minuut tot het volledig gesmolten is
- Au bain-marie: verwarm het water tot het kookt en haal de pan van het vuur. Zet de kom met de bonen op de pan en roer tot deze helemaal gesmolten is
Let op: Valrhona Inspiration couverture chocolade mag bij het smelten nooit hoger zijn dan 45°C!

Om Inspiration Yuzu te temperen, gaat u te werk door te zaaien:
Smelt 2/3 van de hoeveelheid op 45° en voeg in een tweede stap het resterende 1/3 niet gesmolten toe. Mix en blend vervolgens met een staafmixer.

Vind ook de andere Inspiration Strawberry, Inspiration Yuzu en Inspiration Passion bonen voor nog meer creativiteit in de keuken!

Yuzu Inspiration Recept: Ganache als toetje
- Verwarm 360 g volle melk met 60 g invertsuiker.
- Giet geleidelijk over 580 g gesmolten Inspiration Yuzu fruitcoating.
- Meng zo snel mogelijk om de emulsie te perfectioneren.
Dit recept is perfect voor het garneren van taarten, taarten en bitterkoekjes!

Functies:
- Samenstelling: Cacao 37% (min), Suiker 39%, Vetgehalte 38%
- Ingrediënten: suiker, cacaoboter 37,9%, yuzu-poeder 14,2%, gedehydrateerde glucosestroop, emulgator (SOJAlecithine). MELK (gemaakt in een werkplaats waar melk wordt gebruikt). Mogelijke aanwezigheid van noten en gluten.
- Mogelijke aanwezigheid van noten, melk en ei-eiwitten, gluten en pinda's.

Schrijf uw recensie

Inspiration Yuzu Bonen Zakje 250 g

Inspiration Yuzu Bonen Zakje 250 g

Yuzu Inspiration Inspiration Fruit Cover 250g Valrhona Bean Bag is een nieuw soort chocolade waarmee je zijn unieke textuur kunt bewerken met de intense en pittige smaak van yuzu-citroen, een combinatie van zoetheid en bitterheid.Inspiration Fruit, gelanceerd op Sirha in 2017, is het eerste assortiment fruitbedekkingen gemaakt van 100% natuurlijke ingrediënten. Wordt net als andere Valrhona-couverturechocolade gebruikt, zodat u gemakkelijk desserts, desserts en andere fruitige recepten kunt maken door de seizoenen heen.Inspiratie Yuzu Valrhona-chocolade is een specialiteit gemaakt van gedehydrateerd Yuzu-sap en cacaoboter.Suggesties voor verenigingen van Ecole Valrhona:De Yuzu Inspiration zitzak 250 g gaat perfect samen met citrusvruchten, gedroogd fruit en Azélia 35% melkchocolade.Valrhona couverture bonbons en bakbonbons zijn gemakkelijk te doseren en te smelten dankzij hun unieke vorm en speciaal ontworpen om te bakken.Het smelten van Inspiration Yuzu-bonen beheersen:- In de magnetron: stel in op maximaal 450 W en roer elke minuut tot het volledig gesmolten is- Au bain-marie: verwarm het water tot het kookt en haal de pan van het vuur. Zet de kom met de bonen op de pan en roer tot deze helemaal gesmolten isLet op: Valrhona Inspiration couverture chocolade mag bij het smelten nooit hoger zijn dan 45°C!Om Inspiration Yuzu te temperen, gaat u te werk door te zaaien:Smelt 2/3 van de hoeveelheid op 45° en voeg in een tweede stap het resterende 1/3 niet gesmolten toe. Mix en blend vervolgens met een staafmixer.Vind ook de andere Inspiration Strawberry, Inspiration Yuzu en Inspiration Passion bonen voor nog meer creativiteit in de keuken! Yuzu Inspiration Recept: Ganache als toetje - Verwarm 360 g volle melk met 60 g invertsuiker.- Giet geleidelijk over 580 g gesmolten Inspiration Yuzu fruitcoating.- Meng zo snel mogelijk om de emulsie te perfectioneren.Dit recept is perfect voor het garneren van taarten, taarten en bitterkoekjes! Functies: - Samenstelling:...