Valrhona Azélia 35% melkchocolade drukt gastronomische tonen van geroosterde hazelnoten uit.
Valrhona creëerde Azélia een van de grootste klassiekers van gulzigheid. Deze chocolade onthult de perfecte harmonie tussen chocolade, melk en hazelnoten. Het wekt de smaakpapillen van de kindertijd en verleidt de smaakpapillen van de meest hebzuchtige volwassenen.
De Grands Crus van Valrhona-chocolade voor gebak, een geweldige chef waardig, zijn toegankelijk voor fijnproevers.
Valrhona-bonencouverture en banketchocolade zijn gemakkelijk te doseren en te smelten dankzij hun unieke vorm en speciaal ontworpen voor het maken van gebak.
Welke Valrhona-chocolade moet je kiezen?
Afhankelijk van uw recept, zal elke Valrhona-chocolade optimaal worden gebruikt.
Hier zijn de beste toepassingen voor Azelia Melkchocolade 35% Bean Bag 250g:
Optimale toepassing: gieten
Aanbevolen toepassingen: tabletten - mousse - crèmes en ganaches - roomijs en sorbets
Tempereren: gietijzer 45/48 ° C, kristallisatie 27/28 ° C, werken bij 29/30 ° C
Kenmerken :
- 35% minimum cacao, pure cacaoboter
- Zak van 250 g
- Ingrediënten: cacaoboter, volle melkpoeder, suiker, cacaobonen, bruine suiker, natuurlijk vanille-extract, emulgator (sojalecithine)
- Mogelijke aanwezigheid van noten, ei-eiwitten, gluten en pinda's.
Beschikbaarheidsdatum:
Houd mij op de hoogte van beschikbaarheid
Aucun article du blog en relation
Valrhona Azélia 35% melkchocolade drukt gastronomische tonen van geroosterde hazelnoten uit.
Valrhona creëerde Azélia een van de grootste klassiekers van gulzigheid. Deze chocolade onthult de perfecte harmonie tussen chocolade, melk en hazelnoten. Het wekt de smaakpapillen van de kindertijd en verleidt de smaakpapillen van de meest hebzuchtige volwassenen.
De Grands Crus van Valrhona-chocolade voor gebak, een geweldige chef waardig, zijn toegankelijk voor fijnproevers.
Valrhona-bonencouverture en banketchocolade zijn gemakkelijk te doseren en te smelten dankzij hun unieke vorm en speciaal ontworpen voor het maken van gebak.
Welke Valrhona-chocolade moet je kiezen?
Afhankelijk van uw recept, zal elke Valrhona-chocolade optimaal worden gebruikt.
Hier zijn de beste toepassingen voor Azelia Melkchocolade 35% Bean Bag 250g:
Optimale toepassing: gieten
Aanbevolen toepassingen: tabletten - mousse - crèmes en ganaches - roomijs en sorbets
Tempereren: gietijzer 45/48 ° C, kristallisatie 27/28 ° C, werken bij 29/30 ° C
Kenmerken :
- 35% minimum cacao, pure cacaoboter
- Zak van 250 g
- Ingrediënten: cacaoboter, volle melkpoeder, suiker, cacaobonen, bruine suiker, natuurlijk vanille-extract, emulgator (sojalecithine)
- Mogelijke aanwezigheid van noten, ei-eiwitten, gluten en pinda's.
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
close |