Gratis levering vanaf 85,00 € (*price available for belgian customers)
Millot Pure Chocolade 74% Biologisch Zak Bonen 250 g - Valrhona
Millot Pure Chocolade 74% Biologisch Zak Bonen 250 g - Valrhona
  • Millot Pure Chocolade 74% Biologisch Zak Bonen 250 g - Valrhona
  • Millot Pure Chocolade 74% Biologisch Zak Bonen 250 g - Valrhona

Millot Pure Chocolade 74% Biologisch Zak Bonen 250 g

Millot Pure Chocolade 74% Biologisch Zak Bonen 250 g

Pure chocolade 74% Valrhona Millot heeft de kracht van zijn zure en bittere smaken en zijn tonen van fruit en cacaonibs. De eerste 74% biologische couverturechocolade waarvan de cacao afkomstig is van één plantage in Madagaskar: Millot. Deze uitzonderlijke Grand Cru vertegenwoordigt de toewijding van 30 jaar partnerschap. Het onthult alle aromatische kracht van zijn terroir. De Grands Crus...

Houd mij op de hoogte van beschikbaarheid

Ok

16,95 € / Stk

Slachtoffer van zijn succes. Dit product is momenteel niet beschikbaar.

  • Afhalen in de winkel binnen 3 uur
    Afhalen in de winkel binnen 3 uur
  • Veilig betalen
    Veilig betalen
  • 14 dagen bedenktijd
    14 dagen bedenktijd
  • Klantenservice 9.00 - 18.00 uur[br] info@lessecretsduchef.be[br] Tel : +32(0)10 24 79 34
    Klantenservice 9.00 - 18.00 uur
    info@lessecretsduchef.be
    Tel : +32(0)10 24 79 34
  • Veel gestelde vragen

Pure chocolade 74% Valrhona Millot heeft de kracht van zijn zure en bittere smaken en zijn tonen van fruit en cacaonibs.

De eerste 74% biologische couverturechocolade waarvan de cacao afkomstig is van één plantage in Madagaskar: Millot. Deze uitzonderlijke Grand Cru vertegenwoordigt de toewijding van 30 jaar partnerschap.

Het onthult alle aromatische kracht van zijn terroir.

De Grands Crus van Valrhona-chocolade voor gebak, een geweldige chef waardig, zijn toegankelijk voor fijnproevers.

Valrhona-bonencouverture en banketbakkerschocolade zijn gemakkelijk te doseren en te smelten dankzij hun unieke vorm en speciaal ontworpen voor gebak.

Welke Valrhona-chocolade moet je kiezen?
Afhankelijk van uw recept, zal elke Valrhona-chocolade optimaal worden gebruikt.
Hier zijn de beste toepassingen voor Millot Pure Chocolate 74% Bean Bag 250g:

Optimale toepassing: romig en ganaches
Aanbevolen toepassingen: Vormen - Tabletten - Mousse - Roomijs en sorbets

Suggesties van verenigingen van de Valrhona School:
Pure chocolade Millot 74% past bijzonder goed bij: Gegrilde maïs - Kastanje - Gegrilde amandel - Gekonfijte abrikoos - Geroosterd brood - Datum - Zwarte bes - Koffie - Donkere rum

Temperage: Gietijzer 55-58 ° C, kristallisatie 28-29 ° C, Werk bij 31-32 ° C

Kenmerken :
- minimaal 74% cacao, pure cacaoboter.
- Zak van 250 g
- Ingrediënten: cacaobonen, suiker, cacaoboter, emulgator (sojalecithine), natuurlijk vanille-extract.
- Mogelijke aanwezigheid van noten, melk en ei-eiwitten, gluten en pinda's.

Schrijf uw recensie

Millot Pure Chocolade 74% Biologisch Zak Bonen 250 g

Millot Pure Chocolade 74% Biologisch Zak Bonen 250 g

Pure chocolade 74% Valrhona Millot heeft de kracht van zijn zure en bittere smaken en zijn tonen van fruit en cacaonibs.

De eerste 74% biologische couverturechocolade waarvan de cacao afkomstig is van één plantage in Madagaskar: Millot. Deze uitzonderlijke Grand Cru vertegenwoordigt de toewijding van 30 jaar partnerschap.

Het onthult alle aromatische kracht van zijn terroir.

De Grands Crus van Valrhona-chocolade voor gebak, een geweldige chef waardig, zijn toegankelijk voor fijnproevers.

Valrhona-bonencouverture en banketbakkerschocolade zijn gemakkelijk te doseren en te smelten dankzij hun unieke vorm en speciaal ontworpen voor gebak.

Welke Valrhona-chocolade moet je kiezen?
Afhankelijk van uw recept, zal elke Valrhona-chocolade optimaal worden gebruikt.
Hier zijn de beste toepassingen voor Millot Pure Chocolate 74% Bean Bag 250g:

Optimale toepassing: romig en ganaches
Aanbevolen toepassingen: Vormen - Tabletten - Mousse - Roomijs en sorbets

Suggesties van verenigingen van de Valrhona School:
Pure chocolade Millot 74% past bijzonder goed bij: Gegrilde maïs - Kastanje - Gegrilde amandel - Gekonfijte abrikoos - Geroosterd brood - Datum - Zwarte bes - Koffie - Donkere rum

Temperage: Gietijzer 55-58 ° C, kristallisatie 28-29 ° C, Werk bij 31-32 ° C

Kenmerken :
- minimaal 74% cacao, pure cacaoboter.
- Zak van 250 g
- Ingrediënten: cacaobonen, suiker, cacaoboter, emulgator (sojalecithine), natuurlijk vanille-extract.
- Mogelijke aanwezigheid van noten, melk en ei-eiwitten, gluten en pinda's.