De workshops van Les Secrets du Chef zijn voor zowel beginnelingen als veeleisende hobbykoks de ideale keuze. U krijgt niet alleen advies van experts en leert de kneepjes van het vak van onze eigen chefkoks, maar u mag uiteraard achteraf ook van uw zelfgemaakte menu met aangepaste wijnen smullen.

Hier is het aantal deelnemers beperkt tot 12 of 14 per atelier, aan de hand van de locatie, zodat u ook hier van de professionele begeleiding van de chefkok kunt profiteren. De workshops vinden meestal doordeweeks om 19u of op zaterdagmorgen om 9u plaats. Over het algemeen worden 4 recepten per workshop behandeld.

Gezellig samen zijn, alles leren over koken en kennis uitwisselen : dat zit allemaal in de prijs inbegrepen bij Les Secrets du Chef !

Workshops zijn gegroepeerd per categorie om u te helpen uw keuze te maken :

De Chef gaat op ontdekking

Bent u een absolute beginneling of wilt u gewoon makkelijke recepten uitproberen, de basistechnieken van het koken leren of nieuwe smaken ontdekken? Dan is deze workshop wat voor u !

Duur : 4 uur
Prijs : Vanaf 85 euros

De Chef leert nieuwe kneepjes

Kookt u vaak en graag, houdt u van sterrenrestaurants en droomt u ervan om de fijne kneepjes van echte chefkoks te leren ? Dan is deze workshop de juiste keuze!

Duur : 4 uur
Prijs : Vanaf 100 euros

Le Chef-Banketbakker

Bent u een echtezoetekauw, droomt u ervan banketbakker te worden en alle vaktechnieken te leren? Schrijf u dan nu in !

Duur : 4 uur
Prijs : Vanaf 85 euros

Œnologie

Bent u wijnliefhebber en wilt u alles over uw favoriete drankje leren in één van onze workshops met echte sommeliers ? Dan is dit echt iets voor u.

Enkele voorbeelden : Initiatie in het proeven van rode wijn, Initiatie tot de degustatie van whisky's, …

Duur : 3 uur
Prijs : Vanaf 75 euros

Hoe zien onze workshops eruit ?

Zodra u aankomt krijgt u een welkomstdrankje. Zo heeft u de kans om kennis te maken met de andere deelnemers. Daarna geeft de chefkok wat uitleg over de producten waar jullie mee gaan werken en de kooktechieken die jullie gaan gebruiken (30 minuten). Tijdens het praktische deel(2 uur) koken jullie in kleine groepjes onder het waakzame oog van de chefkok, die advies en tips geeft. Aan het einde van de workshop kunnen de groepen hun eigen en elkaars creaties proeven (1 uur 30) en elke groep vat het gebruikte recept samen.