De donkere chocolade Manjari 64% Valrhona verleidt met zijn tonen van pittig en vlezig rood fruit
Het is dankzij een samenwerking van meer dan 30 jaar met de cacaoproducenten van het Millot-landgoed dat Valrhona de kracht en de typiciteit van Malagassische cacao heeft geëerd door Manjari te creëren. Valrhona onthulde deze fijne Malagassische cacao in 1990 en Manjari werd een van de grootste klassiekers van het huis. De naam verwijst naar "goed" in het Malagasi.
De Grands Crus van Valrhona-chocolade voor gebak, een geweldige chef waardig, zijn toegankelijk voor fijnproevers.
Valrhona-bonencouverture en banketchocolade zijn gemakkelijk te doseren en te smelten dankzij hun unieke vorm en speciaal ontworpen voor het maken van gebak.
Welke Valrhona-chocolade moet je kiezen?
Afhankelijk van uw recept, zal elke Valrhona-chocolade optimaal worden gebruikt.
Hier zijn de beste toepassingen voor Manjari Pure Chocolate 64% Bean Bag 250g:
Aanbevolen toepassingen: Coating - Vormen - Tabletten - Mousse - Romig en ganaches - IJs en sorbets
Temperage: Gietijzer 55-58 ° C, kristallisatie 28-29 ° C, Werk bij 31-32 ° C
Kenmerken :
- 64% minimum cacao, pure cacaoboter
- Zak van 250 g
- Ingrediënten: cacaobonen, suiker, cacaoboter, emulgator (sojalecithine), natuurlijk vanille-extract.
- Mogelijke aanwezigheid van noten, ei-eiwitten, gluten en pinda's.
Beschikbaarheidsdatum:
Houd mij op de hoogte van beschikbaarheid
Aucun article du blog en relation
De donkere chocolade Manjari 64% Valrhona verleidt met zijn tonen van pittig en vlezig rood fruit
Het is dankzij een samenwerking van meer dan 30 jaar met de cacaoproducenten van het Millot-landgoed dat Valrhona de kracht en de typiciteit van Malagassische cacao heeft geëerd door Manjari te creëren. Valrhona onthulde deze fijne Malagassische cacao in 1990 en Manjari werd een van de grootste klassiekers van het huis. De naam verwijst naar "goed" in het Malagasi.
De Grands Crus van Valrhona-chocolade voor gebak, een geweldige chef waardig, zijn toegankelijk voor fijnproevers.
Valrhona-bonencouverture en banketchocolade zijn gemakkelijk te doseren en te smelten dankzij hun unieke vorm en speciaal ontworpen voor het maken van gebak.
Welke Valrhona-chocolade moet je kiezen?
Afhankelijk van uw recept, zal elke Valrhona-chocolade optimaal worden gebruikt.
Hier zijn de beste toepassingen voor Manjari Pure Chocolate 64% Bean Bag 250g:
Aanbevolen toepassingen: Coating - Vormen - Tabletten - Mousse - Romig en ganaches - IJs en sorbets
Temperage: Gietijzer 55-58 ° C, kristallisatie 28-29 ° C, Werk bij 31-32 ° C
Kenmerken :
- 64% minimum cacao, pure cacaoboter
- Zak van 250 g
- Ingrediënten: cacaobonen, suiker, cacaoboter, emulgator (sojalecithine), natuurlijk vanille-extract.
- Mogelijke aanwezigheid van noten, ei-eiwitten, gluten en pinda's.
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
close |