De 39% biologische melkchocolade Valrhona Andoa drukt tonen uit van boerenmelk, warm, die doet denken aan de zuivere lucht van de Peruaanse Andes Cordillera.
Het is in Peru, de op een na grootste producent van biologische cacao ter wereld, dat Valrhona land heeft gecultiveerd en duurzame relaties met planters heeft onderhouden om eerlijke melkchocolade te ontwikkelen, afkomstig van biologische landbouw, Fairtrade-gecertificeerd.
De Grands Crus van Valrhona-chocolade voor gebak, een geweldige chef waardig, zijn toegankelijk voor fijnproevers.
Valrhona-bonencouverture en banketbakkerschocolade zijn gemakkelijk te doseren en te smelten dankzij hun unieke vorm en speciaal ontworpen voor gebak.
Welke Valrhona-chocolade moet je kiezen?
Afhankelijk van uw recept, zal elke Valrhona-chocolade optimaal worden gebruikt.
Hier zijn de beste toepassingen voor Andoa 39% biologische Fair Trade melkchocolade Sachet Bonen 250 g:
Optimale toepassing: romig en ganaches
Aanbevolen toepassingen: Coating - Vormen - Tabletten - Mousse - Roomijs en sorbets
Kenmerken :
- minimaal 39% cacao, pure cacaoboter
- Zak van 250 g
- Ingrediënten: cacaoboter, volle melkpoeder, suiker, cacaobonen, bruine suiker, natuurlijk vanille-extract, emulgator (sojalecithine
- Mogelijke aanwezigheid van noten, melk- en ei-eiwitten, gluten en pinda's.
Beschikbaarheidsdatum:
Houd mij op de hoogte van beschikbaarheid
Aucun article du blog en relation
De 39% biologische melkchocolade Valrhona Andoa drukt tonen uit van boerenmelk, warm, die doet denken aan de zuivere lucht van de Peruaanse Andes Cordillera.
Het is in Peru, de op een na grootste producent van biologische cacao ter wereld, dat Valrhona land heeft gecultiveerd en duurzame relaties met planters heeft onderhouden om eerlijke melkchocolade te ontwikkelen, afkomstig van biologische landbouw, Fairtrade-gecertificeerd.
De Grands Crus van Valrhona-chocolade voor gebak, een geweldige chef waardig, zijn toegankelijk voor fijnproevers.
Valrhona-bonencouverture en banketbakkerschocolade zijn gemakkelijk te doseren en te smelten dankzij hun unieke vorm en speciaal ontworpen voor gebak.
Welke Valrhona-chocolade moet je kiezen?
Afhankelijk van uw recept, zal elke Valrhona-chocolade optimaal worden gebruikt.
Hier zijn de beste toepassingen voor Andoa 39% biologische Fair Trade melkchocolade Sachet Bonen 250 g:
Optimale toepassing: romig en ganaches
Aanbevolen toepassingen: Coating - Vormen - Tabletten - Mousse - Roomijs en sorbets
Kenmerken :
- minimaal 39% cacao, pure cacaoboter
- Zak van 250 g
- Ingrediënten: cacaoboter, volle melkpoeder, suiker, cacaobonen, bruine suiker, natuurlijk vanille-extract, emulgator (sojalecithine
- Mogelijke aanwezigheid van noten, melk- en ei-eiwitten, gluten en pinda's.
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
close |