Gratis levering vanaf 85,00 € (*price available for belgian customers)
 • Afhalen in de winkel binnen 3 uur
  Afhalen in de winkel binnen 3 uur
 • Veilig betalen
  Veilig betalen
 • 14 dagen bedenktijd
  14 dagen bedenktijd
 • Klantenservice 9.00 - 18.00 uur[br] info@lessecretsduchef.be[br] Tel : +32(0)10 24 79 34
  Klantenservice 9.00 - 18.00 uur
  info@lessecretsduchef.be
  Tel : +32(0)10 24 79 34

Filters Filtrer  Filtrer 

Productsoort

Prix

0 € - 90 €
Ons aanbod
LEVERING
Levering binnen 2 werkdagen
of afhalen in de winkel
binnen 3 uur
BETALING
Veilig betalen via
Visa, Mastercard,
Bancontact,
Overschrijving
TERUGKEER
Gratis retourneren via de winkels of via Paypal
14 dagen om
artikelen terug te sturen
die niet aan uw
verwachtingen voldoen
CONTACT
info@lessecretsduchef.be
Tel : +32(0)10 24 79 34
Openingstijden : maandag-vrijdag
(9.00-13.30 / 14.30-18.00)
Ons aanbod
CONTACT
info@lessecretsduchef.be
Tel : +32(0)10 24 79 34
Openingstijden : maandag-vrijdag
(9.00-13.30 / 14.30-18.00)
BETALING
Veilig betalen via
Visa, Mastercard,
Bancontact,
Overschrijving
ANNULATIE
14 dagen de tijd om uw reservering annuleren
reservering annuleren, ten minste
7 dagen voor de datum van de
gereserveerde kookworkshop

Vijzels en Stampers

Op zoek naar een stamper en vijzel om olie uit verschillende ingrediënten te pletten, malen, mixen, plakken of extraheren?

Onze experts bij Les Secrets du Chef hebben een breed scala aan stampers en vijzels geselecteerd, klein en groot, in hout, graniet, keramiek of gietijzer, en van de beste merken zoals Emile Henry, Le Creuset , Bérard of zelfs Joseph Joseph.

Bereid heerlijke pesto's, marinades, paneermeel, kruidenmixen, sauzen, curry-, knoflook- of chilipasta's. De vijzel en stamper zijn ook perfect voor het fijnmalen van verse kruiden of fruit bij de bereiding van cocktails, waardoor intense aroma's vrijkomen.

Wat is de vijzel en wat is de stamper?
De vijzel is een diepe container, zoals een kom, terwijl de stamper een sterke, stevige pilaar is, die wordt gebruikt om ingrediënten in de vijzel te verpletteren, malen of mengen. Samen vormen ze een essentieel keukengereedschap voor het vrijgeven van de smaken en aroma's van kruiden, specerijen en verse ingrediënten.

Wat is het beste materiaal voor een mortel?
- Keramisch: Keramische mortels zijn licht en zeer gemakkelijk schoon te maken dankzij hun gladde oppervlak. Vind de keramische stampers en vijzels van Le Creuset en Emile Henry in ons assortiment.
- Hout: De olijfhoutvijzel van Bérard of Cosy Trendy is gemaakt van een zeer gezond natuurlijk materiaal dat bekend staat om zijn antibacteriële eigenschappen en daarom zeer geschikt in de keuken. Zeer compact, olijfhout heeft weinig poriën. Dankzij de olie in het hout is het bovendien volledig vochtbestendig en voelt het zeer zacht aan.
- Graniet: Het grote voordeel van granieten vijzel en stamper is, net als marmer, dat het geen kleuren of geuren absorbeert. Graniet is een zeer harde en ruwe steen die het gemakkelijk maakt om harde ingrediënten, zoals pistachenoten, pinda's, peperkorrels of bessen, te malen. De Dash granieten vijzel en stamper van Joseph Joseph Joseph of de dubbelzijdige granieten vijzel en stamper van Point Virgule zijn uitstekende en zeer elegante gebruiksvoorwerpen in een keuken!
- Gietijzer: Gietijzer is een sterk, duurzaam en dicht materiaal, waardoor de zwarte gietijzeren vijzel en stamper van Zassenhaus een aanzienlijk gewicht hebben. Dit extra gewicht vergemakkelijkt het pletten en malen, waardoor een grote stabiliteit tijdens het gebruik mogelijk wordt.

Hoe kies je een goede mortel?
Kies een vijzel en stamper op basis van de hoeveelheid ingrediënten of recepten die je wilt bereiden.
Op zoek naar een grote stamper en vijzel?
De Emile Henry Truffle Matte Black vijzel en stamper zal je bondgenoot zijn! Met een inhoud van 0,9 liter kun je de lekkerste pesto's bereiden en een grote hoeveelheid specerijen en kruiden pletten of malen.

Afhankelijk van hoe u het gebruikt, kiest u een granieten of gietijzeren vijzel en stamper voor grote stabiliteit op het werkoppervlak, en een lichtere keramische of houten vijzel en stamper voor eenvoudig gebruik.

Koop de beste vijzels en stampers bij Les Secrets du Chef in België, op de webshop of in onze winkels.