Gratis levering vanaf 85,00 € (*price available for belgian customers)
 • Afhalen in de winkel binnen 3 uur
  Afhalen in de winkel binnen 3 uur
 • Veilig betalen
  Veilig betalen
 • 14 dagen bedenktijd
  14 dagen bedenktijd
 • Klantenservice 9.00 - 18.00 uur[br] info@lessecretsduchef.be[br] Tel : +32(0)10 24 79 34
  Klantenservice 9.00 - 18.00 uur
  info@lessecretsduchef.be
  Tel : +32(0)10 24 79 34

Filters Filtrer  Filtrer 

Productsoort

Prix

0 € - 390 €
Ons aanbod
LEVERING
Levering binnen 2 werkdagen
of afhalen in de winkel
binnen 3 uur
BETALING
Veilig betalen via
Visa, Mastercard,
Bancontact,
Overschrijving
TERUGKEER
Gratis retourneren via de winkels of via Paypal
14 dagen om
artikelen terug te sturen
die niet aan uw
verwachtingen voldoen
CONTACT
info@lessecretsduchef.be
Tel : +32(0)10 24 79 34
Openingstijden : maandag-vrijdag
(9.00-13.30 / 14.30-18.00)
Ons aanbod
CONTACT
info@lessecretsduchef.be
Tel : +32(0)10 24 79 34
Openingstijden : maandag-vrijdag
(9.00-13.30 / 14.30-18.00)
BETALING
Veilig betalen via
Visa, Mastercard,
Bancontact,
Overschrijving
ANNULATIE
14 dagen de tijd om uw reservering annuleren
reservering annuleren, ten minste
7 dagen voor de datum van de
gereserveerde kookworkshop

Pasta Machines

Wil je een pastamachine waarmee je verse zelfgemaakte pasta maakt in diverse vormen, zoals spaghetti, tagliatelle, ravioli, fettuccine, lasagne of glutenvrije pasta?
Bij Les Secrets du Chef bieden wij u het beste van Italiaanse pastamachines, snijaccessoires en keukengerei, van de traditionele Marcato Atlas 150 pastamachine tot de pastadroger, en niet te vergeten de raviolivorm en koekjessnijder, de deeguitsnijder, de pasta snijwalsen, de tortelliniwielen of zelfs de pastadrogers.

Wat is het beste merk pastamachine?
Ontdek een selectie van de beste pastamachines van het gerenommeerde merk Marcato, erkend om hun uitzonderlijke kwaliteit en prestaties. De pastamachines zijn vervaardigd met hoogwaardige materialen en bieden uitzonderlijke sterkte voor compromisloos dagelijks gebruik.

Hoe pasta maken?
Of je nu kiest voor een handmatige of elektrische pastamachine, de eerste stap is het bereiden van het deeg.
Voor 500 g verse huisgemaakte pasta heb je 150 g durumtarwemeel “00” + 150 g griesmeel van durumtarwe + 3 eieren nodig. Kies voor handmatig kneden of automatisch kneden met de Pasta Fresca machine.Laat vervolgens de lasagnevellen in de walserij zakken (positie nr. 6) en bevestig vervolgens het snijaccessoire van uw keuze aan de machine.Hoe verse zelfgemaakte pasta drogen?Niets is eenvoudiger! Plaats de lange pasta eenvoudigweg op voldoende afstand van elkaar op de takken van de pastadroger om een ??snelle en perfecte droging te bereiken. Voor korte pasta laat je deze drogen op de stapelbare pastadroger met net.

Welke pastamachine moet je kiezen?

De handmatige pastamachine
De handmatige pastamachine is, net als de Atlas 150, de Regina of de Ampia 180 van het Italiaanse merk Marcato, een uitschuiver waarmee je heerlijke verse zelfgemaakte pasta maakt.De eerste stap bestaat uiteraard uit het bereiden van een deeg, het kneden ervan met de hand, direct op het werkblad of met behulp van je keukenrobot. Zodra het deeg heeft gerust, is het de beurt aan de deegmachine om te spelen...en een beetje elleboogvet!Dankzij de zwengel kunt u met de machine het deeg platdrukken en vervolgens in de gewenste vorm snijden: lasagnevellen, tagliatelle, spaghetti, enz.

De elektrische pastamachine
De Pasta Fresca pastamachine is een elektrische machine die verschillende snijaccessoires bevat en waarmee je het deeg plat kunt maken en snijden, maar ook kunt kneden! Super eenvoudig in gebruik, je hoeft alleen maar de eieren, bloem en water in de machine te doen. Na slechts 3 minuten verkrijgt u een homogeen en compact deeg, klaar om te rusten.
Om dit te doen, verdeelt u het deeg eenvoudig in 4 of 5 stukken en plaatst u het in de uitrolmachine van de machine. Om een ??mooi glad en fijn deeg te verkrijgen, is het noodzakelijk om de handeling meerdere keren te herhalen.Om vervolgens door te gaan naar de laatste stap, namelijk het snijden van het deeg, moet u het type walserij wijzigen in het type dat overeenkomt met de gewenste pastavorm. Kinderspel voor heerlijke, 100% zelfgemaakte pasta, dankzij de Pasta Fresca machine.

Elektrische of handmatige pastamachine, koop de beste pastamachine bij Les Secrets du Chef in België, op de webshop of in de winkels.