Gratis levering vanaf 85,00 € (*price available for belgian customers)
  • Afhalen in de winkel binnen 3 uur
    Afhalen in de winkel binnen 3 uur
  • Veilig betalen
    Veilig betalen
  • 14 dagen bedenktijd
    14 dagen bedenktijd
  • Klantenservice 9.00 - 18.00 uur[br] info@lessecretsduchef.be[br] Tel : +32(0)10 24 79 34
    Klantenservice 9.00 - 18.00 uur
    info@lessecretsduchef.be
    Tel : +32(0)10 24 79 34

Filters Filtrer  Filtrer 

Productsoort

Prix

0 € - 135 €
Ons aanbod
LEVERING
Levering binnen 2 werkdagen
of afhalen in de winkel
binnen 3 uur
BETALING
Veilig betalen via
Visa, Mastercard,
Bancontact,
Overschrijving
TERUGKEER
Gratis retourneren via de winkels of via Paypal
14 dagen om
artikelen terug te sturen
die niet aan uw
verwachtingen voldoen
CONTACT
info@lessecretsduchef.be
Tel : +32(0)10 24 79 34
Openingstijden : maandag-vrijdag
(9.00-13.30 / 14.30-18.00)
Ons aanbod
CONTACT
info@lessecretsduchef.be
Tel : +32(0)10 24 79 34
Openingstijden : maandag-vrijdag
(9.00-13.30 / 14.30-18.00)
BETALING
Veilig betalen via
Visa, Mastercard,
Bancontact,
Overschrijving
ANNULATIE
14 dagen de tijd om uw reservering annuleren
reservering annuleren, ten minste
7 dagen voor de datum van de
gereserveerde kookworkshop

Bakvormen anti-aanbak

Op zoek naar een metalen bakvorm? Ontdek al onze antiaanbakvormen, zoals de Tala springvorm of springvorm, de Patisdécor aluminium ronde taartvormen, de De Buyer roestvrijstalen taart- en Vacherin-cirkels of de Gobel cannelévormen.

Wat is een antiaanbakvorm?
Volgens de definitie betekent "non-stick" een coating die verklevingen voorkomt. Een anti-aanbakpan is een stalen bakvorm met een speciale coating die is ontworpen om te voorkomen dat voedsel tijdens het koken aan het oppervlak blijft plakken. Deze antiaanbaklaag maakt het gemakkelijker om voedsel na het koken uit de vorm te halen. Antiaanbakvormen worden gebruikt bij de bereiding van verschillende soorten gebak, cakes, muffins, cakes, taarten en taartjes, cannelés, enz.

Het metaal waar de mallen van gemaakt zijn, vervormt niet tijdens het vullen, super praktisch!
De belangrijkste kenmerken van een antiaanbakvorm zijn:
- het vermogen om de warmte tijdens het koken gelijkmatig te verdelen, voor een perfecte bereiding
- het vermogen om de hechting van het deeg aan het oppervlak te verminderen, waardoor het gemakkelijk uit de vorm kan worden gehaald, zonder aan de muren te blijven plakken.

Zeer hittebestendig, deze mallen vervormen niet in de oven.

Hoe maak je geen cakestick in een vorm?
Het gebruik van een pan met antiaanbaklaag vermindert de hechting van het cakebeslag aan de pan aanzienlijk.
Om het uit de vorm halen nog gemakkelijker te maken, kun je overwegen om ook een herbruikbare bakplaat met antiaanbaklaag, een release spray of zelfs cupcake- en muffinvormpjes te gebruiken. Je kunt je mal ook bekleden.
Wij raden u ook aan uw gebak of cake te laten afkoelen voordat u deze voorzichtig uit de vorm haalt.

Welke mal moet je zonder gevaar kiezen?
Of je nu op zoek bent naar een muffinvorm, een cannelévorm, een paté en croutevorm of zelfs een brood- of cakevorm, bij Les Secrets du Chef selecteren wij de beste merken stalen vormen en antiaanbakvormen, zoals zoals , De Buyer, Tala, Gobel, KitchenCraft, Patisse en Scrapcooking. Alle mallen zijn gemaakt van hoogwaardig staal, geschikt voor contact met voedsel, voor veilig dagelijks gebruik.Als u uw stalen mal langer wilt behouden, kunt u overwegen siliconen of houten spatels te gebruiken om de antiaanbaklaag te behouden.

Vind de beste stalen mallen en antiaanbakmallen bij Les Secrets du Chef in België, op de webshop of in de winkels.