Gratis levering vanaf 85,00 € (*price available for belgian customers)
 • Afhalen in de winkel binnen 3 uur
  Afhalen in de winkel binnen 3 uur
 • Veilig betalen
  Veilig betalen
 • 14 dagen bedenktijd
  14 dagen bedenktijd
 • Klantenservice 9.00 - 18.00 uur[br] info@lessecretsduchef.be[br] Tel : +32(0)10 24 79 34
  Klantenservice 9.00 - 18.00 uur
  info@lessecretsduchef.be
  Tel : +32(0)10 24 79 34

Filters Filtrer  Filtrer 

Ons aanbod
LEVERING
Levering binnen 2 werkdagen
of afhalen in de winkel
binnen 3 uur
BETALING
Veilig betalen via
Visa, Mastercard,
Bancontact,
Overschrijving
TERUGKEER
Gratis retourneren via de winkels of via Paypal
14 dagen om
artikelen terug te sturen
die niet aan uw
verwachtingen voldoen
CONTACT
info@lessecretsduchef.be
Tel : +32(0)10 24 79 34
Openingstijden : maandag-vrijdag
(9.00-13.30 / 14.30-18.00)
Ons aanbod
CONTACT
info@lessecretsduchef.be
Tel : +32(0)10 24 79 34
Openingstijden : maandag-vrijdag
(9.00-13.30 / 14.30-18.00)
BETALING
Veilig betalen via
Visa, Mastercard,
Bancontact,
Overschrijving
ANNULATIE
14 dagen de tijd om uw reservering annuleren
reservering annuleren, ten minste
7 dagen voor de datum van de
gereserveerde kookworkshop

Snijplanken

Bent u op zoek naar een snijplank van hout, bamboe of kunststof? Een opvouwbare snijplank of eentje met een groef om het sap op te vangen?
Onze experts van Les Secrets du Chef hebben een ruim assortiment keukensnijplanken geselecteerd, van de beste merken waaronder Joseph Joseph, Zassenhaus, Zwilling, Be Home, Sage en Bérard.

Kies een snijplank die past bij uw keukenwerkplek, zodat u comfortabel kunt werken. Vergeet ook niet om een zeer stabiel board te gebruiken voor veilig gebruik. Onder de professionele snijplanken bevindt zich de rubberhouten snijplank met randen van Zassenhaus, die absoluut perfecte stabiliteit op uw werkblad garandeert.

Wat is het beste materiaal voor een snijplank?
- Hout : Houten snijplanken staan bekend om hun duurzaamheid, hun esthetiek en hebben het voordeel dat ze de messen van de messen behouden. Houten planken zijn ideaal voor het snijden van vlees, groenten en fruit en brengen natuurlijke warmte in uw werkruimte. Vind in ons assortiment grote massief houten en ambachtelijke planken, zoals de beuken snijplanken van Bérard en de acacia snij- en serveerplanken van Be Home.
- Polypropyleen: Kunststof platen zijn licht, gemakkelijk te hanteren en te onderhouden. Ze zijn perfect voor het snijden van rauw voedsel. Het merk Joseph Joseph Joseph biedt de beste kunststof snijplanken zoals de ingenieuze Chop 2 Pot Plus, een opvouwbare plank waarmee je gemakkelijk eten in je pan of pan schuift. Nog verrassender is dat de Gefu Cut Pro plank een dubbelzijdige ontdooiplank is: 1 aluminium zijde voor het sneller ontdooien van voedsel, en een kunststof zijde voor het snijden en hakken.
- Bamboe: Ecologisch en resistent, bamboe snijplanken, zoals de Zwilling Twin, zijn zeer hygiënisch en gemakkelijk schoon te maken. Bovendien beschermt bamboe, omdat het flexibel is, de lemmeten van de messen, die daardoor langer scherp blijven.
- Paperstone of geperste cellulose: De ingenieuze ecologisch verantwoorde snijplanken van het merk Sage zijn gemaakt van een mengsel van FSC-gecertificeerd hout, pulp en hars. Door deze combinatie bekom je een dunne snijplank, met een glad, niet-poreus oppervlak, hittebestendig (tot 350°C) en hygiënisch!

Welk hout mag niet worden gebruikt voor een snijplank?
Kies bij de keuze voor een houten snijplank voor harde houtsoorten zoals acacia, olijf, beuk, rubberwood of bamboe. Deze zijn duurzaam, krasbestendig en gemakkelijk te onderhouden.
Vermijd daarom zachte houtsoorten die niet goed bestand zijn tegen diepe sneden en niet bedoeld zijn voor intensief gebruik.

Hoe behandel je een houten snijplank?
Houten snijplanken is belangrijk om regelmatig te onderhouden, zodat ze een lange levensduur en optimale hygiëne hebben. Om dit te doen, vergeet niet om ze in te smeren met Point Virgule Bamboeolie. Deze minerale olie voorkomt dat alle soorten houten planken uitdrogen en dus splijten. Gebruik de olie vóór het eerste gebruik en herhaal de handeling regelmatig. Ook is het aan te raden om uw houten plank direct na gebruik grondig schoon te maken met een vochtige spons.

Koop de beste keukensnijplanken van Les Secrets du Chef in België, op de webshop of in onze winkels.