Gratis levering vanaf 85,00 € (*price available for belgian customers)
Inspiration Framboos Bonen Zakje 250 g - Valrhona
Inspiration Framboos Bonen Zakje 250 g - Valrhona
 • Inspiration Framboos Bonen Zakje 250 g - Valrhona
 • Inspiration Framboos Bonen Zakje 250 g - Valrhona

Inspiration Framboos Bonen Zakje 250 g

Inspiration Framboos Bonen Zakje 250 g

Inspiration Inspiration Raspberry Fruit Cover 250g Bean Bag Valrhona is een nieuw soort chocolade waarmee je kunt werken aan zijn unieke textuur met de intense, pittige en heerlijke smaak van een net gekookte frambozencoulis.Inspiration Fruit, gelanceerd op Sirha in 2017, is het eerste assortiment fruitbedekkingen gemaakt van 100% natuurlijke ingrediënten. Wordt net als andere...

18,50 € / Stk

 

  In voorraad

toon de voorraad in de winkels
 • Afhalen in de winkel binnen 3 uur
  Afhalen in de winkel binnen 3 uur
 • Veilig betalen
  Veilig betalen
 • 14 dagen bedenktijd
  14 dagen bedenktijd
 • Klantenservice 9.00 - 18.00 uur[br] info@lessecretsduchef.be[br] Tel : +32(0)10 24 79 34
  Klantenservice 9.00 - 18.00 uur
  info@lessecretsduchef.be
  Tel : +32(0)10 24 79 34
 • Veel gestelde vragen

Inspiration Inspiration Raspberry Fruit Cover 250g Bean Bag Valrhona is een nieuw soort chocolade waarmee je kunt werken aan zijn unieke textuur met de intense, pittige en heerlijke smaak van een net gekookte frambozencoulis.

Inspiration Fruit, gelanceerd op Sirha in 2017, is het eerste assortiment fruitbedekkingen gemaakt van 100% natuurlijke ingrediënten. Wordt net als andere Valrhona-couverturechocolade gebruikt, zodat u gemakkelijk desserts, desserts en andere fruitige recepten kunt maken door de seizoenen heen.

Raspberry Inspiration Valrhona-chocolade is een specialiteit gemaakt van frambozenpoeder en cacaoboter.

Suggesties voor verenigingen van Ecole Valrhona:
De Raspberry Inspiration zitzak 250 g past perfect bij rood fruit, citroen, pistache en Manjari 64% pure chocolade.
Valrhona couverture bonbons en bakbonbons zijn gemakkelijk te doseren en te smelten dankzij hun unieke vorm en speciaal ontworpen om te bakken.

Het smelten van Raspberry Inspiration-bonen beheersen:
- In de magnetron: stel in op maximaal 450 W en roer elke minuut tot het volledig gesmolten is
- Au bain-marie: verwarm het water tot het kookt en haal de pan van het vuur. Zet de kom met de bonen op de pan en roer tot deze helemaal gesmolten is
Let op: Valrhona Inspiration couverture chocolade mag bij het smelten nooit hoger zijn dan 45°C!

Om Raspberry Inspiration te temperen, gaat u verder door inenting:
Smelt 2/3 van de hoeveelheid op 45° en voeg in een tweede stap het resterende 1/3 niet gesmolten toe. Mix en blend vervolgens met een staafmixer.

Vind ook de andere Inspiration Aardbei, Inspiration Yuzu en Inspiration Passion bonen voor nog meer creativiteit in de keuken!

Framboos Inspiration Recept: Ganache als dessert
- Verwarm 360 g volle melk met 60 g invertsuiker.
- Giet geleidelijk 580 g gesmolten Raspberry Inspiration fruitcoating.
- Meng zo snel mogelijk om de emulsie te perfectioneren.
Dit recept is perfect voor het garneren van taarten, taarten en bitterkoekjes!

Functies:
- Samenstelling: Cacao 37% (min), Suiker 39%, Vetgehalte 38%
- Ingrediënten: suiker, cacaoboter 37,9%, frambozenpoeder 14,2%, gedehydrateerde glucosestroop, emulgator (SOJAlecithine). MELK (gemaakt in een werkplaats die melk gebruikt). Mogelijke aanwezigheid van noten en gluten.
- Mogelijke aanwezigheid van noten, melk- en ei-eiwitten, gluten en pinda's.

Schrijf uw recensie

Inspiration Framboos Bonen Zakje 250 g

Inspiration Framboos Bonen Zakje 250 g

Inspiration Inspiration Raspberry Fruit Cover 250g Bean Bag Valrhona is een nieuw soort chocolade waarmee je kunt werken aan zijn unieke textuur met de intense, pittige en heerlijke smaak van een net gekookte frambozencoulis.Inspiration Fruit, gelanceerd op Sirha in 2017, is het eerste assortiment fruitbedekkingen gemaakt van 100% natuurlijke ingrediënten. Wordt net als andere Valrhona-couverturechocolade gebruikt, zodat u gemakkelijk desserts, desserts en andere fruitige recepten kunt maken door de seizoenen heen.Raspberry Inspiration Valrhona-chocolade is een specialiteit gemaakt van frambozenpoeder en cacaoboter.Suggesties voor verenigingen van Ecole Valrhona:De Raspberry Inspiration zitzak 250 g past perfect bij rood fruit, citroen, pistache en Manjari 64% pure chocolade.Valrhona couverture bonbons en bakbonbons zijn gemakkelijk te doseren en te smelten dankzij hun unieke vorm en speciaal ontworpen om te bakken.Het smelten van Raspberry Inspiration-bonen beheersen:- In de magnetron: stel in op maximaal 450 W en roer elke minuut tot het volledig gesmolten is- Au bain-marie: verwarm het water tot het kookt en haal de pan van het vuur. Zet de kom met de bonen op de pan en roer tot deze helemaal gesmolten isLet op: Valrhona Inspiration couverture chocolade mag bij het smelten nooit hoger zijn dan 45°C!Om Raspberry Inspiration te temperen, gaat u verder door inenting:Smelt 2/3 van de hoeveelheid op 45° en voeg in een tweede stap het resterende 1/3 niet gesmolten toe. Mix en blend vervolgens met een staafmixer.Vind ook de andere Inspiration Aardbei, Inspiration Yuzu en Inspiration Passion bonen voor nog meer creativiteit in de keuken! Framboos Inspiration Recept: Ganache als dessert - Verwarm 360 g volle melk met 60 g invertsuiker.- Giet geleidelijk 580 g gesmolten Raspberry Inspiration fruitcoating.- Meng zo snel mogelijk om de emulsie te perfectioneren.Dit recept is perfect voor het garneren van taarten, taarten en bitterkoekjes! Functies: - Samenstelli...