Levering voor Kerstmis pour toute commande avant le 18 décembre
Inspiration Passievrucht Bonen Zakje 250 g - Valrhona
Inspiration Passievrucht Bonen Zakje 250 g - Valrhona
 • Inspiration Passievrucht Bonen Zakje 250 g - Valrhona
 • Inspiration Passievrucht Bonen Zakje 250 g - Valrhona

Inspiration Passievrucht Bonen Zakje 250 g

Inspiration Passievrucht Bonen Zakje 250 g

De Inspiration Passievrucht couverture in zitzak van 250 g Valrhona is een nieuw soort chocolade waarmee je zijn unieke textuur kunt bewerken met de intense en hebzuchtige smaak van pittige passievrucht, gecombineerd met de unieke textuur van chocolade.Inspiration Fruit, gelanceerd op Sirha in 2017, is het eerste assortiment fruitbedekkingen gemaakt van 100% natuurlijke ingrediënten. Wordt net...

16,95 € / Stk

 

  In voorraad

toon de voorraad in de winkels
 • Afhalen in de winkel binnen 3 uur
  Afhalen in de winkel binnen 3 uur
 • Veilig betalen
  Veilig betalen
 • 14 dagen bedenktijd
  14 dagen bedenktijd
 • Klantenservice 9.00 - 18.00 uur[br] info@lessecretsduchef.be[br] Tel : +32(0)10 24 79 34
  Klantenservice 9.00 - 18.00 uur
  info@lessecretsduchef.be
  Tel : +32(0)10 24 79 34
 • Veel gestelde vragen

De Inspiration Passievrucht couverture in zitzak van 250 g Valrhona is een nieuw soort chocolade waarmee je zijn unieke textuur kunt bewerken met de intense en hebzuchtige smaak van pittige passievrucht, gecombineerd met de unieke textuur van chocolade.

Inspiration Fruit, gelanceerd op Sirha in 2017, is het eerste assortiment fruitbedekkingen gemaakt van 100% natuurlijke ingrediënten. Wordt net als andere Valrhona-couverturechocolade gebruikt, zodat u gemakkelijk desserts, desserts en andere fruitige recepten kunt maken door de seizoenen heen.

Inspiration Passion Valrhona chocolade is een specialiteit gemaakt van passievruchtpoeder en cacaoboter.

Suggesties voor verenigingen van Ecole Valrhona:
De Inspiration Passion 250g zitzak past perfect bij exotisch fruit, rum, aardbeien en 35% Dulcey chocolade.
Valrhona couverture bonbons en bakbonbons zijn gemakkelijk te doseren en te smelten dankzij hun unieke vorm en speciaal ontworpen om te bakken.

Het smelten van Inspiration Passion-bonen beheersen:
- In de magnetron: stel in op maximaal 450 W en roer elke minuut tot het volledig gesmolten is
- Au bain-marie: verwarm het water tot het kookt en haal de pan van het vuur. Zet de kom met de bonen op de pan en roer tot deze helemaal gesmolten is
Let op: Valrhona Inspiration couverture chocolade mag bij het smelten nooit hoger zijn dan 45°C!

Om Inspiration Passion te temperen, gaat u verder door te zaaien:
Smelt 2/3 van de hoeveelheid op 45° en voeg in een tweede stap het resterende 1/3 niet gesmolten toe. Mix en blend vervolgens met een staafmixer.

Vind ook de andere Raspberry Inspiration, Strawberry Inspiration en Yuzu Inspiration voor nog meer creativiteit in de keuken!

Inspiration Passion Recept: Ganache als toetje
- Verwarm 360 g volle melk met 60 g invertsuiker.
- Giet geleidelijk 580 g gesmolten coating van Inspiration Passion fruit.
- Meng zo snel mogelijk om de emulsie te perfectioneren.
Dit recept is perfect voor het garneren van taarten, taarten en bitterkoekjes!

Functies:
- Samenstelling: Cacao 37% (min), Suiker 39%, Vetgehalte 38%
- Ingrediënten: suiker, cacaoboter 37,9%, passievruchtpoeder 14,2%, gedehydrateerde glucosestroop, emulgator (SOJAlecithine). MELK (gemaakt in een werkplaats waar melk wordt gebruikt). Mogelijke aanwezigheid van noten en gluten.
- Mogelijke aanwezigheid van noten, melk en ei-eiwitten, gluten en pinda's.

Schrijf uw recensie

Inspiration Passievrucht Bonen Zakje 250 g

Inspiration Passievrucht Bonen Zakje 250 g

De Inspiration Passievrucht couverture in zitzak van 250 g Valrhona is een nieuw soort chocolade waarmee je zijn unieke textuur kunt bewerken met de intense en hebzuchtige smaak van pittige passievrucht, gecombineerd met de unieke textuur van chocolade.Inspiration Fruit, gelanceerd op Sirha in 2017, is het eerste assortiment fruitbedekkingen gemaakt van 100% natuurlijke ingrediënten. Wordt net als andere Valrhona-couverturechocolade gebruikt, zodat u gemakkelijk desserts, desserts en andere fruitige recepten kunt maken door de seizoenen heen.Inspiration Passion Valrhona chocolade is een specialiteit gemaakt van passievruchtpoeder en cacaoboter.Suggesties voor verenigingen van Ecole Valrhona:De Inspiration Passion 250g zitzak past perfect bij exotisch fruit, rum, aardbeien en 35% Dulcey chocolade.Valrhona couverture bonbons en bakbonbons zijn gemakkelijk te doseren en te smelten dankzij hun unieke vorm en speciaal ontworpen om te bakken.Het smelten van Inspiration Passion-bonen beheersen:- In de magnetron: stel in op maximaal 450 W en roer elke minuut tot het volledig gesmolten is- Au bain-marie: verwarm het water tot het kookt en haal de pan van het vuur. Zet de kom met de bonen op de pan en roer tot deze helemaal gesmolten isLet op: Valrhona Inspiration couverture chocolade mag bij het smelten nooit hoger zijn dan 45°C!Om Inspiration Passion te temperen, gaat u verder door te zaaien:Smelt 2/3 van de hoeveelheid op 45° en voeg in een tweede stap het resterende 1/3 niet gesmolten toe. Mix en blend vervolgens met een staafmixer.Vind ook de andere Raspberry Inspiration, Strawberry Inspiration en Yuzu Inspiration voor nog meer creativiteit in de keuken! Inspiration Passion Recept: Ganache als toetje - Verwarm 360 g volle melk met 60 g invertsuiker.- Giet geleidelijk 580 g gesmolten coating van Inspiration Passion fruit.- Meng zo snel mogelijk om de emulsie te perfectioneren.Dit recept is perfect voor het garneren van taarten, taarten en bitterkoekjes! Functi...