Gratis levering vanaf 85,00 € (*price available for belgian customers)
 • Afhalen in de winkel binnen 3 uur
  Afhalen in de winkel binnen 3 uur
 • Veilig betalen
  Veilig betalen
 • 14 dagen bedenktijd
  14 dagen bedenktijd
 • Klantenservice 9.00 - 18.00 uur[br] info@lessecretsduchef.be[br] Tel : +32(0)10 24 79 34
  Klantenservice 9.00 - 18.00 uur
  info@lessecretsduchef.be
  Tel : +32(0)10 24 79 34

Filters Filtrer  Filtrer 

Productsoort

Prix

15 € - 30 €
Ons aanbod
LEVERING
Levering binnen 2 werkdagen
of afhalen in de winkel
binnen 3 uur
BETALING
Veilig betalen via
Visa, Mastercard,
Bancontact,
Overschrijving
TERUGKEER
Gratis retourneren via de winkels of via Paypal
14 dagen om
artikelen terug te sturen
die niet aan uw
verwachtingen voldoen
CONTACT
info@lessecretsduchef.be
Tel : +32(0)10 24 79 34
Openingstijden : maandag-vrijdag
(9.00-13.30 / 14.30-18.00)
Ons aanbod
CONTACT
info@lessecretsduchef.be
Tel : +32(0)10 24 79 34
Openingstijden : maandag-vrijdag
(9.00-13.30 / 14.30-18.00)
BETALING
Veilig betalen via
Visa, Mastercard,
Bancontact,
Overschrijving
ANNULATIE
14 dagen de tijd om uw reservering annuleren
reservering annuleren, ten minste
7 dagen voor de datum van de
gereserveerde kookworkshop

Kloppers

Bent u op zoek naar een keukengarde voor het kloppen van uw crèmes, mousses en andere bereidingen? Ontdek onze selectie van de beste De Buyer roestvrijstalen banketkloppers, Kuchenprofi professionele keukenkloppers, kloppers met balletjes, spiraalkloppers of zelfs mayonaiseshakers en mixershakers voor saladedressings.

Wat is een keukengarde?
Een keukengarde is een essentieel hulpmiddel in elke keuken, ontworpen voor het mixen, kloppen, kloppen en verwerken van verschillende ingrediënten. De structuur bestaat doorgaans uit met elkaar verweven metaaldraden, wat de ideale flexibiliteit biedt voor het creëren van homogene mengsels, of het nu gaat om delicate sauzen, luchtige slagroom of perfect gemengd cakebeslag.

Hoe kies je een keukengarde?
Kies op basis van uw specifieke behoeften, of het nu gaat om bakken, dagelijks koken of veeleisendere bereidingen, zoals sauzen. Welke keukengarde kiezen? Hier is een vergelijking van onze verschillende keukengardes:

- De roestvrijstalen draadgarde:
Kies voor veelzijdigheid met roestvrijstalen draadgardes, zoals de Kuchenprofi garde verkrijgbaar in verschillende maten (15, 20, 25 en 30 cm). Ideaal voor dagelijks gebruik in de keuken, deze garde biedt een perfecte combinatie van robuustheid, hygiëne en functionaliteit.

- De deegklopper:
Bak als een chef-kok met de professionele garde van Göma De Buyer. Uitgerust met een ergonomische handgreep, is hij bijzonder effectief bij het kloppen, beluchten en emulgeren. Hiermee kunt u eenvoudig eiwitten, een gladde botercrème, een banketbakkersroom kloppen of een cakebeslag mixen, waardoor een perfect resultaat wordt verkregen.

- De blusgarde:
De ontdooigarde, ook wel spiraal- of veergarde genoemd, heeft gebogen draden die over de lengte een spiraal vormen. Het is perfect voor het blussen van kooksappen en het maken van heerlijke warme sauzen, zelfgemaakte bearnaise of mayonaise, of zelfs voor het kloppen van eieren.

- Deense garde:
Dankzij de stevige draden is de Kitchencraft Deense garde perfect voor het mengen van de ingrediënten voor het maken van uw brood, voordat u gaat kneden zonder het deeg te overbelasten. Het helpt klontjes los te maken en water, bloem en eventuele zuurdesemstarters te mengen.

Wat is het verschil tussen garde en klopper?
In tegenstelling tot de elektrische mixer is de keukengarde handmatig, waardoor u volledige controle heeft over de snelheid en textuur van uw mengsels. Terwijl de elektrische mixer ideaal is voor grotere taken, blinkt de garde uit in precisie, ideaal voor opgeklopte eieren, slagroom en nog veel meer.

Hoe gebruik je een keukengarde?
Het gebruik van een keukengarde is eenvoudig! Al onze keukengardes zijn perfect geschikt voor rechts- en linkshandige gebruikers en zijn voorzien van een ergonomische handgreep voor gemakkelijke grip. Afhankelijk van uw bereidingen is het noodzakelijk om de beweging van de garde aan te passen. Om deegdeeg te mengen of eiwit op te kloppen, kiest u voor een cirkelvormige beweging. Voor sauzen, emulsies en vinaigrettes is het belangrijk dat u uw garde heen en weer beweegt.

Koop de beste keukengarde die je nodig hebt bij Les Secrets du Chef in België, op de webshop of in de winkels!