De privéworkshops van Les Secrets du Chef bieden een brede waaier aan data en thema's naar keuze !

Of u nu een teambuildingevenement organiseert, een origineel relatiegeschenk zoekt of familie en vrienden wilt verrassen met een uniek daguitstapje, op ons kunt u rekenen !

U krijgt in een aangenaam en professioneel kader persoonlijke tips en trucjes van onze chefkoks en kunt uiteraard achteraf van uw eigen creaties snoepen !

Voor bedrijven / Team Building

Wilt u uw werknemers eens anders leren kennen en hun team of leadership spirit aanwakkeren ? Onze workshops tussen potten en pannen maken dit in een ontspannen en motiverend kader mogelijk.

Incentives

Bent u in de kookbranche actief of zoekt u een inspirerendere ontmoetingsplek dan een restaurant ? Nodig uw klanten dan uit om een kookworkshop te volgen : de gelegenheid bij uitstek om elkaar op een andere manier te leren kennen of om uw producten op unieke wijze te presenteren.

Voor particulieren

Viert u een verjaardag, een vrijgezellenavond of gewoon een gezellig samenzijn met vrienden ? Als u in een heerlijk ontspannen kader en in gesloten gezelschap een avond wilt smullen, boek dan één van onze workshops die plezier en kennis samenbrengen (12 deelnemers).

Duur : 4 uur
Prijs : Vanaf 55 euros / pers.

Voor kinderen

Organiseer een onvergetelijke kinderverjaardag waar uw kleine chefkoks (10 kinderen) een heerlijke taart bakken of een speciaal menu bereiden om ter plekke van te smullen.

Duur : 2 uur
Prijs : Vanaf 35 euros / pers.

Voor al uw evenementen kunt u bij ons terecht voor meer informatie of een offerte :info@lessecretsduchef.be