Gratis levering vanaf 50,00 € (*price available for belgian customers)
  • Afhalen in de winkel binnen 3 uur
    Afhalen in de winkel binnen 3 uur
  • Veilig betalen
    Veilig betalen
  • 14 dagen bedenktijd
    14 dagen bedenktijd
  • Klantenservice 9.00 - 18.00 uur[br] info@lessecretsduchef.be[br] Tel : +32(0)10 24 79 34
    Klantenservice 9.00 - 18.00 uur
    info@lessecretsduchef.be
    Tel : +32(0)10 24 79 34
Ons aanbod
LEVERING
Levering binnen 2 werkdagen
of afhalen in de winkel
binnen 3 uur
BETALING
Veilig betalen via
Visa, Mastercard,
Bancontact,
Overschrijving
TERUGKEER
Gratis retourneren via de winkels of via Paypal
14 dagen om
artikelen terug te sturen
die niet aan uw
verwachtingen voldoen
CONTACT
info@lessecretsduchef.be
Tel : +32(0)10 24 79 34
Openingstijden : maandag-vrijdag
(9.00-13.30 / 14.30-18.00)
Ons aanbod
CONTACT
info@lessecretsduchef.be
Tel : +32(0)10 24 79 34
Openingstijden : maandag-vrijdag
(9.00-13.30 / 14.30-18.00)
BETALING
Veilig betalen via
Visa, Mastercard,
Bancontact,
Overschrijving
ANNULATIE
14 dagen de tijd om uw reservering annuleren
reservering annuleren, ten minste
7 dagen voor de datum van de
gereserveerde kookworkshop

Deegrollers

Bent u op zoek naar een deegroller om uw gebak uit te rollen? Les Secrets du Chef biedt u een ruime keuze aan deegrollers, professioneel of niet, in hout of silicone, verstelbaar of zelfs met indrukken!

Welke deegroller moet ik kiezen?
De houten deegrol is het traditionele model, dat zowel in de thuiskeuken als in de professionele keuken wordt gebruikt. Het is gemakkelijk te onderhouden en zeer resistent, dus u zult het lang houden.
De siliconenroller is lichter en gemakkelijker te hanteren. Het is het ideale gereedschap voor amateur banketbakkers en liefhebbers van taartontwerp. Het is bijzonder geschikt voor het bewerken van suikerpasta of marsepein zonder dat het blijft kleven dankzij het antikleefoppervlak.

De deegroller, met of zonder handvat?
De deegroller met handvatten, bekend als de Amerikaanse deegroller, heeft het voordeel dat hij in het midden meer druk uitoefent.
De Franse deegroller, zonder handvatten, is gemakkelijk te gebruiken en maakt het mogelijk een deeg van gelijkmatige dikte te verkrijgen.

Er zijn ook meer specifieke deegrollers.
Met name de verstelbare walsen met verschillende ringmaten maken het mogelijk het walsoppervlak te verhogen en zo met precisie de gewenste deegdikte te verkrijgen.
En tenslotte, om uw deeg te versieren, gebruikt u een afdrukroller. Zo kunt u een regelmatig patroon tekenen op al uw koekjesdeeg of suikerdeeg!

Koop de deegrol die het best bij uw behoeften past, in België in alle Les Secrets du Chef winkels en online op onze website!