De Inspiration Fraise Fruit Cover in zitzak van 250 g Valrhona is een nieuw soort chocolade waarmee je zijn unieke textuur kunt bewerken met de intense, pittige en hebzuchtige smaak van jamachtige aardbeien.
Inspiration Fruit, gelanceerd op Sirha in 2017, is het eerste assortiment fruitbedekkingen gemaakt van 100% natuurlijke ingrediënten. Wordt net als andere Valrhona-couverturechocolade gebruikt, zodat u gemakkelijk desserts, desserts en andere fruitige recepten kunt maken door de seizoenen heen.
De Inspiration Strawberry Valrhona chocolade is een specialiteit gemaakt van aardbeienpoeder en cacaoboter.
Suggesties voor verenigingen van Ecole Valrhona:
De Strawberry Inspiration 250 g zitzak past perfect bij pistache, vanille, rood fruit en 35% Ivoire witte chocolade.
Valrhona couverture bonbons en bakbonbons zijn gemakkelijk te doseren en te smelten dankzij hun unieke vorm en speciaal ontworpen om te bakken.
Het smelten van Strawberry Inspiration-bonen beheersen:
- In de magnetron: stel in op maximaal 450 W en roer elke minuut tot het volledig gesmolten is
- Au bain-marie: verwarm het water tot het kookt en haal de pan van het vuur. Zet de kom met de bonen op de pan en roer tot deze helemaal gesmolten is
Let op: Valrhona Inspiration couverture chocolade mag bij het smelten nooit hoger zijn dan 45°C!
Om Strawberry Inspiration te temperen, gaat u verder door te zaaien:
Smelt 2/3 van de hoeveelheid op 45° en voeg in een tweede stap het resterende 1/3 niet gesmolten toe. Mix en blend vervolgens met een staafmixer.
Vind ook de andere Raspberry Inspiration, Yuzu Inspiration en Inspiration Passion bonen voor nog meer creativiteit in de keuken!
Aardbeien Inspiration Recept: Ganache als dessert
- Verwarm 360 g volle melk met 60 g invertsuiker.
Giet geleidelijk over 580 g gesmolten aardbeiencouverture.
- Meng zo snel mogelijk om de emulsie te perfectioneren.
Dit recept is perfect voor het garneren van taarten, taarten en bitterkoekjes!
Functies:
- Samenstelling: Cacao 37% (min), Suiker 39%, Vetgehalte 38%
- Ingrediënten: suiker, cacaoboter 37,9%, aardbeipoeder 14,2%, gedehydrateerde glucosestroop, emulgator (SOJAlecithine). MELK (gemaakt in een werkplaats die melk gebruikt). Mogelijke aanwezigheid van noten en gluten.
- Mogelijke aanwezigheid van noten, melk- en ei-eiwitten, gluten en pinda's.
Beschikbaarheidsdatum:
Houd mij op de hoogte van beschikbaarheid
Aucun article du blog en relation
De Inspiration Fraise Fruit Cover in zitzak van 250 g Valrhona is een nieuw soort chocolade waarmee je zijn unieke textuur kunt bewerken met de intense, pittige en hebzuchtige smaak van jamachtige aardbeien.
Inspiration Fruit, gelanceerd op Sirha in 2017, is het eerste assortiment fruitbedekkingen gemaakt van 100% natuurlijke ingrediënten. Wordt net als andere Valrhona-couverturechocolade gebruikt, zodat u gemakkelijk desserts, desserts en andere fruitige recepten kunt maken door de seizoenen heen.
De Inspiration Strawberry Valrhona chocolade is een specialiteit gemaakt van aardbeienpoeder en cacaoboter.
Suggesties voor verenigingen van Ecole Valrhona:
De Strawberry Inspiration 250 g zitzak past perfect bij pistache, vanille, rood fruit en 35% Ivoire witte chocolade.
Valrhona couverture bonbons en bakbonbons zijn gemakkelijk te doseren en te smelten dankzij hun unieke vorm en speciaal ontworpen om te bakken.
Het smelten van Strawberry Inspiration-bonen beheersen:
- In de magnetron: stel in op maximaal 450 W en roer elke minuut tot het volledig gesmolten is
- Au bain-marie: verwarm het water tot het kookt en haal de pan van het vuur. Zet de kom met de bonen op de pan en roer tot deze helemaal gesmolten is
Let op: Valrhona Inspiration couverture chocolade mag bij het smelten nooit hoger zijn dan 45°C!
Om Strawberry Inspiration te temperen, gaat u verder door te zaaien:
Smelt 2/3 van de hoeveelheid op 45° en voeg in een tweede stap het resterende 1/3 niet gesmolten toe. Mix en blend vervolgens met een staafmixer.
Vind ook de andere Raspberry Inspiration, Yuzu Inspiration en Inspiration Passion bonen voor nog meer creativiteit in de keuken!
Aardbeien Inspiration Recept: Ganache als dessert
- Verwarm 360 g volle melk met 60 g invertsuiker.
Giet geleidelijk over 580 g gesmolten aardbeiencouverture.
- Meng zo snel mogelijk om de emulsie te perfectioneren.
Dit recept is perfect voor het garneren van taarten, taarten en bitterkoekjes!
Functies:
- Samenstelling: Cacao 37% (min), Suiker 39%, Vetgehalte 38%
- Ingrediënten: suiker, cacaoboter 37,9%, aardbeipoeder 14,2%, gedehydrateerde glucosestroop, emulgator (SOJAlecithine). MELK (gemaakt in een werkplaats die melk gebruikt). Mogelijke aanwezigheid van noten en gluten.
- Mogelijke aanwezigheid van noten, melk- en ei-eiwitten, gluten en pinda's.
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien Op bestelling
Zien Op bestelling
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
close |