Gratis levering vanaf 85,00 € (*price available for belgian customers)
Nyangbo 68% Donkere Chocolade Schilfers 250 g - Valrhona
Nyangbo 68% Donkere Chocolade Schilfers 250 g - Valrhona
  • Nyangbo 68% Donkere Chocolade Schilfers 250 g - Valrhona
  • Nyangbo 68% Donkere Chocolade Schilfers 250 g - Valrhona

Nyangbo 68% Donkere Chocolade Schilfers 250 g

Nyangbo 68% Donkere Chocolade Schilfers 250 g

Nyangbo Chocolade Schilferss is een 68% pure chocolade met een afgerond vleugje kruiden en zoete vanille. Ideaal voor het maken van banketcreaties zoals verrines, mousses, tiramisus maar ook uitstekende 68% warme chocolademelk. Nyangbo kan zowel in topping, decoraties, in laagjes als in een koud of warm apparaat worden gebruikt. De Grands Crus van Valrhona-chocolade voor gebak, een geweldige...

13,00 € / Stk

 

  In voorraad

toon de voorraad in de winkels
  • Afhalen in de winkel binnen 3 uur
    Afhalen in de winkel binnen 3 uur
  • Veilig betalen
    Veilig betalen
  • 14 dagen bedenktijd
    14 dagen bedenktijd
  • Klantenservice 9.00 - 18.00 uur[br] info@lessecretsduchef.be[br] Tel : +32(0)10 24 79 34
    Klantenservice 9.00 - 18.00 uur
    info@lessecretsduchef.be
    Tel : +32(0)10 24 79 34
  • Veel gestelde vragen

Nyangbo Chocolade Schilferss is een 68% pure chocolade met een afgerond vleugje kruiden en zoete vanille.

Ideaal voor het maken van banketcreaties zoals verrines, mousses, tiramisus maar ook uitstekende 68% warme chocolademelk.

Nyangbo kan zowel in topping, decoraties, in laagjes als in een koud of warm apparaat worden gebruikt.

De Grands Crus van Valrhona-chocolade voor gebak, een geweldige chef waardig, zijn toegankelijk voor fijnproevers.

Valrhona-bonencouverture en banketbakkerschocolade zijn gemakkelijk te doseren en te smelten dankzij hun unieke vorm en speciaal ontworpen voor gebak.

Welke Valrhona-chocolade moet je kiezen?
Afhankelijk van uw recept, zal elke Valrhona-chocolade optimaal worden gebruikt.
Hier zijn de beste toepassingen voor Nyangbo Dark Chocolade Schilfers 68% 250g:

Optimale toepassing: ijsjes en sorbets
Aanbevolen toepassingen: Tabletten - Vormen - Mousse - Coating - Romig en ganaches

Suggesties van verenigingen van de Valrhona School:
De 68% Nyangbo Dark Chocolate Shavings passen bijzonder goed bij: Banaan - Peer - Ananas - Kastanjes - Tonkaboon - Kaneel - Vanille - Biscuit - Speculoos - Honing

Kenmerken :
- 68% minimum cacao, pure cacaoboter.
- Zak met Chocolade Schilfers van 250 g
- Ingrediënten: cacaobonen, suiker, cacaoboter, emulgator (sojalecithine), natuurlijk vanille-extract.
- Mogelijke aanwezigheid van noten, melk en ei-eiwitten, gluten en pinda's.

Schrijf uw recensie

Nyangbo 68% Donkere Chocolade Schilfers 250 g

Nyangbo 68% Donkere Chocolade Schilfers 250 g

Nyangbo Chocolade Schilferss is een 68% pure chocolade met een afgerond vleugje kruiden en zoete vanille.

Ideaal voor het maken van banketcreaties zoals verrines, mousses, tiramisus maar ook uitstekende 68% warme chocolademelk.

Nyangbo kan zowel in topping, decoraties, in laagjes als in een koud of warm apparaat worden gebruikt.

De Grands Crus van Valrhona-chocolade voor gebak, een geweldige chef waardig, zijn toegankelijk voor fijnproevers.

Valrhona-bonencouverture en banketbakkerschocolade zijn gemakkelijk te doseren en te smelten dankzij hun unieke vorm en speciaal ontworpen voor gebak.

Welke Valrhona-chocolade moet je kiezen?
Afhankelijk van uw recept, zal elke Valrhona-chocolade optimaal worden gebruikt.
Hier zijn de beste toepassingen voor Nyangbo Dark Chocolade Schilfers 68% 250g:

Optimale toepassing: ijsjes en sorbets
Aanbevolen toepassingen: Tabletten - Vormen - Mousse - Coating - Romig en ganaches

Suggesties van verenigingen van de Valrhona School:
De 68% Nyangbo Dark Chocolate Shavings passen bijzonder goed bij: Banaan - Peer - Ananas - Kastanjes - Tonkaboon - Kaneel - Vanille - Biscuit - Speculoos - Honing

Kenmerken :
- 68% minimum cacao, pure cacaoboter.
- Zak met Chocolade Schilfers van 250 g
- Ingrediënten: cacaobonen, suiker, cacaoboter, emulgator (sojalecithine), natuurlijk vanille-extract.
- Mogelijke aanwezigheid van noten, melk en ei-eiwitten, gluten en pinda's.