Valrhona Amatika 46% lactosevrije melkchocolade (250g bonen) biedt heerlijke tonen van geroosterde amandelen.
Ontdek Amatika 46%, Valrhona's eerste amandelmelkcreatie, ontworpen om alle zachtheid van melkchocolade te bieden... zonder lactose. Gemaakt met zorgvuldig geselecteerde ingrediënten, combineert deze unieke chocolade de zoetheid van plantaardige melk met een perfect uitgebalanceerde cacao-intensiteit. Valrhona's Grand Cru-chocolade, perfect voor patisseriecreaties die een topchef waardig zijn, is nu beschikbaar voor veeleisende consumenten.Valrhona couverture- en bakchocoladebonen zijn gemakkelijk af te meten en te smelten dankzij hun unieke vorm, speciaal ontworpen voor de patisserie.
Welke Valrhona-chocolade kiest u?
Afhankelijk van uw recept komt elke Valrhona-chocolade optimaal tot zijn recht.
Dit zijn de beste toepassingen voor Amatika 46% lactosevrije melkchocoladebonen (250 g):
Optimaal gebruik: crèmes en ganaches
Andere toepassingen: coaten, vormen, repen, mousses, ijs en sorbets
Tempereren: Smelten 40/45 °C, kristalliseren 27/28 °C, verwerken 30/31 °C
Eigenschappen:
- Hoofdbestanddeel: cacao
- Opmerking: geroosterde amandelen
- Minimaal 46% cacao, pure cacaoboter
- Zak van 250 g
- Ingrediënten: suiker, cacaoboter, cacaobonen uit Madagaskar, amandelpoeder 16,1%, emulgator: zonnebloemlecithine, natuurlijk vanille-extract.
- Kan bevatten: soja, melk, gluten, andere noten.
Beschikbaarheidsdatum:
Houd mij op de hoogte van beschikbaarheid
Valrhona Amatika 46% lactosevrije melkchocolade (250g bonen) biedt heerlijke tonen van geroosterde amandelen.
Ontdek Amatika 46%, Valrhona's eerste amandelmelkcreatie, ontworpen om alle zachtheid van melkchocolade te bieden... zonder lactose. Gemaakt met zorgvuldig geselecteerde ingrediënten, combineert deze unieke chocolade de zoetheid van plantaardige melk met een perfect uitgebalanceerde cacao-intensiteit. Valrhona's Grand Cru-chocolade, perfect voor patisseriecreaties die een topchef waardig zijn, is nu beschikbaar voor veeleisende consumenten.Valrhona couverture- en bakchocoladebonen zijn gemakkelijk af te meten en te smelten dankzij hun unieke vorm, speciaal ontworpen voor de patisserie.
Welke Valrhona-chocolade kiest u?
Afhankelijk van uw recept komt elke Valrhona-chocolade optimaal tot zijn recht.
Dit zijn de beste toepassingen voor Amatika 46% lactosevrije melkchocoladebonen (250 g):
Optimaal gebruik: crèmes en ganaches
Andere toepassingen: coaten, vormen, repen, mousses, ijs en sorbets
Tempereren: Smelten 40/45 °C, kristalliseren 27/28 °C, verwerken 30/31 °C
Eigenschappen:
- Hoofdbestanddeel: cacao
- Opmerking: geroosterde amandelen
- Minimaal 46% cacao, pure cacaoboter
- Zak van 250 g
- Ingrediënten: suiker, cacaoboter, cacaobonen uit Madagaskar, amandelpoeder 16,1%, emulgator: zonnebloemlecithine, natuurlijk vanille-extract.
- Kan bevatten: soja, melk, gluten, andere noten.
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien Op bestelling
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad