Gratis levering vanaf 85,00 € (*price available for belgian customers)
Amatika Lactosevrije Melkchocolade 46% Bonen Zakje 250g - Valrhona
Amatika Lactosevrije Melkchocolade 46% Bonen Zakje 250g - Valrhona
Amatika Lactosevrije Melkchocolade 46% Bonen Zakje 250g - Valrhona
Amatika Lactosevrije Melkchocolade 46% Bonen Zakje 250g - Valrhona
Amatika Lactosevrije Melkchocolade 46% Bonen Zakje 250g - Valrhona
  • Amatika Lactosevrije Melkchocolade 46% Bonen Zakje 250g - Valrhona
  • Amatika Lactosevrije Melkchocolade 46% Bonen Zakje 250g - Valrhona
  • Amatika Lactosevrije Melkchocolade 46% Bonen Zakje 250g - Valrhona
  • Amatika Lactosevrije Melkchocolade 46% Bonen Zakje 250g - Valrhona
  • Amatika Lactosevrije Melkchocolade 46% Bonen Zakje 250g - Valrhona

Amatika Lactosevrije Melkchocolade 46% Bonen Zakje 250g

Amatika Lactosevrije Melkchocolade 46% Bonen Zakje 250g

Valrhona Amatika 46% lactosevrije melkchocolade (250g bonen) biedt heerlijke tonen van geroosterde amandelen. Ontdek Amatika 46%, Valrhona's eerste amandelmelkcreatie, ontworpen om alle zachtheid van melkchocolade te bieden... zonder lactose. Gemaakt met zorgvuldig geselecteerde ingrediënten, combineert deze unieke chocolade de zoetheid van plantaardige melk met een perfect uitgebalanceerde...

16,95 € / Stk

  In voorraad

toon de voorraad in de winkels
  • Afhalen in de winkel binnen 3 uur
    Afhalen in de winkel binnen 3 uur
  • Veilig betalen
    Veilig betalen
  • 14 dagen bedenktijd
    14 dagen bedenktijd
  • Klantenservice 9.00 - 18.00 uur[br] info@lessecretsduchef.be[br] Tel : +32(0)10 24 79 34
    Klantenservice 9.00 - 18.00 uur
    info@lessecretsduchef.be
    Tel : +32(0)10 24 79 34
  • Veel gestelde vragen

Valrhona Amatika 46% lactosevrije melkchocolade (250g bonen) biedt heerlijke tonen van geroosterde amandelen.

Ontdek Amatika 46%, Valrhona's eerste amandelmelkcreatie, ontworpen om alle zachtheid van melkchocolade te bieden... zonder lactose. Gemaakt met zorgvuldig geselecteerde ingrediënten, combineert deze unieke chocolade de zoetheid van plantaardige melk met een perfect uitgebalanceerde cacao-intensiteit. Valrhona's Grand Cru-chocolade, perfect voor patisseriecreaties die een topchef waardig zijn, is nu beschikbaar voor veeleisende consumenten.Valrhona couverture- en bakchocoladebonen zijn gemakkelijk af te meten en te smelten dankzij hun unieke vorm, speciaal ontworpen voor de patisserie.

Welke Valrhona-chocolade kiest u?
Afhankelijk van uw recept komt elke Valrhona-chocolade optimaal tot zijn recht.

Dit zijn de beste toepassingen voor Amatika 46% lactosevrije melkchocoladebonen (250 g):
Optimaal gebruik: crèmes en ganaches
Andere toepassingen: coaten, vormen, repen, mousses, ijs en sorbets

Tempereren: Smelten 40/45 °C, kristalliseren 27/28 °C, verwerken 30/31 °C
Eigenschappen:
- Hoofdbestanddeel: cacao
- Opmerking: geroosterde amandelen
- Minimaal 46% cacao, pure cacaoboter
- Zak van 250 g
- Ingrediënten: suiker, cacaoboter, cacaobonen uit Madagaskar, amandelpoeder 16,1%, emulgator: zonnebloemlecithine, natuurlijk vanille-extract.
- Kan bevatten: soja, melk, gluten, andere noten.

Schrijf uw recensie

Amatika Lactosevrije Melkchocolade 46% Bonen Zakje 250g

Amatika Lactosevrije Melkchocolade 46% Bonen Zakje 250g

Valrhona Amatika 46% lactosevrije melkchocolade (250g bonen) biedt heerlijke tonen van geroosterde amandelen.

Ontdek Amatika 46%, Valrhona's eerste amandelmelkcreatie, ontworpen om alle zachtheid van melkchocolade te bieden... zonder lactose. Gemaakt met zorgvuldig geselecteerde ingrediënten, combineert deze unieke chocolade de zoetheid van plantaardige melk met een perfect uitgebalanceerde cacao-intensiteit. Valrhona's Grand Cru-chocolade, perfect voor patisseriecreaties die een topchef waardig zijn, is nu beschikbaar voor veeleisende consumenten.Valrhona couverture- en bakchocoladebonen zijn gemakkelijk af te meten en te smelten dankzij hun unieke vorm, speciaal ontworpen voor de patisserie.

Welke Valrhona-chocolade kiest u?
Afhankelijk van uw recept komt elke Valrhona-chocolade optimaal tot zijn recht.

Dit zijn de beste toepassingen voor Amatika 46% lactosevrije melkchocoladebonen (250 g):
Optimaal gebruik: crèmes en ganaches
Andere toepassingen: coaten, vormen, repen, mousses, ijs en sorbets

Tempereren: Smelten 40/45 °C, kristalliseren 27/28 °C, verwerken 30/31 °C
Eigenschappen:
- Hoofdbestanddeel: cacao
- Opmerking: geroosterde amandelen
- Minimaal 46% cacao, pure cacaoboter
- Zak van 250 g
- Ingrediënten: suiker, cacaoboter, cacaobonen uit Madagaskar, amandelpoeder 16,1%, emulgator: zonnebloemlecithine, natuurlijk vanille-extract.
- Kan bevatten: soja, melk, gluten, andere noten.