Gratis levering vanaf 50,00 € (*price available for belgian customers)

Op zoek naar keukenapparatuur (fruitpers, KitchenAid artisan , ...) of kooklessen ?

Ontdek Les Secrets Du Chef

Of u nu een groot kookliefhebber bent of een beginneling in de keuken, wij werken met de allerbeste merken op culinair vlak, en kunnen zo hoogstaand materiaal en kwaliteitsproducten bieden en ontwikkeling en fabricatie in het Westen garanderen. Ons team bestaat uit culinaire experts en staat klaar met tips en advies...

Ontdek bijvoorbeeld onze selectie Big green eggsapcentrifuge, Kitchenaid Artisan, Bamix staafmixerkurkentrekker, keukenrobot, Demeyere kookgerei, Jura-koffiemachines, Cutipol tafelbestek...

In de winkels Les Secrets du Chef kunt u tevens kookworkshops en wijnproeverijen van verschillende moeilijkheidsgraden reserveren. Gedurende 4 uur staat u samen met de chef-kok en de 12 deelnemers gezellig aan een keukenblok voor een ultieme interactieve culinaire belevenis.

U gaat trouwen?

Vul uw trouwlijst bij "Les Secrets du Chef" in en krijg advies en kwaliteitsservice. Wij bieden een breed gamma aan trendy artikelen voor keuken en eetkamer.

U viert een vrijgezellenfeestje?

Les Secrets du Chef biedt de mogelijkheid een privé-workshop te organiseren om er samen met uw vrienden een originele belevenis van te maken!

Contacteer ons : info@lessecretsduchef.be