Gratis levering vanaf 85,00 € (*price available for belgian customers)
Starterspack Gas Plancha Signature Amalia Geëmailleerd Gietijzer 360 + Trolley - Le Marquier
Starterspack Gas Plancha Signature Amalia Geëmailleerd Gietijzer 360 + Trolley - Le Marquier
 • Starterspack Gas Plancha Signature Amalia Geëmailleerd Gietijzer 360 + Trolley - Le Marquier
 • Starterspack Gas Plancha Signature Amalia Geëmailleerd Gietijzer 360 + Trolley - Le Marquier

Starterspack Gas Plancha Signature Amalia Geëmailleerd Gietijzer 360 + Trolley

Solden van 01/07 tot 31/07
 • Starterspack Gas Plancha Signature Amalia Geëmailleerd Gietijzer 360 + Trolley - Le Marquier
 • Starterspack Gas Plancha Signature Amalia Geëmailleerd Gietijzer 360 + Trolley - Le Marquier

Starterspack Gas Plancha Signature Amalia Geëmailleerd Gietijzer 360 + Trolley

Het Starterspakket Gas Plancha Signature Amalia Fonte Geëmailleerd 360 + Trolley is een compleet pakket waarmee je jezelf kunt uitrusten met een Plancha Gas Signature Amalia Gietijzer Geëmailleerd 360 Zwart, een stalen trolley op wielen met planken en een deksel ter bescherming.De plancha: Bakplaat Gas Signature Amalia Fonte Enamel 360 Le Marquier is een gasbakplaat waarmee u vele bereidingen...
-20%

965,60 €

1 207,00 €
  In voorraad

 • Afhalen in de winkel binnen 3 uur
  Afhalen in de winkel binnen 3 uur
 • Veilig betalen
  Veilig betalen
 • 14 dagen bedenktijd
  14 dagen bedenktijd
 • Klantenservice 9.00 - 18.00 uur[br] info@lessecretsduchef.be[br] Tel : +32(0)10 24 79 34
  Klantenservice 9.00 - 18.00 uur
  info@lessecretsduchef.be
  Tel : +32(0)10 24 79 34
 • Veel gestelde vragen

Het Starterspakket Gas Plancha Signature Amalia Fonte Geëmailleerd 360 + Trolley is een compleet pakket waarmee je jezelf kunt uitrusten met een Plancha Gas Signature Amalia Gietijzer Geëmailleerd 360 Zwart, een stalen trolley op wielen met planken en een deksel ter bescherming.

De plancha:
Bakplaat Gas Signature Amalia Fonte Enamel 360 Le Marquier is een gasbakplaat waarmee u vele bereidingen kunt maken: vlees, vis, zeevruchten, gegrild vlees, groenten... De grote kantelbare plaat in geëmailleerd gietijzer (levenslange garantie) van hoge kwaliteit en met een afmeting van 60 bij 40 cm kook je met gemak een goede maaltijd voor 6 tot 10 personen! De plancha van Le Marquier, gemaakt in Frankrijk en gegarandeerd voor 10 jaar, wordt uw beste bondgenoot tijdens uw maaltijden met vrienden of familie.

Praktisch, dankzij het ontstekingssysteem met elektronische piëzo, geïntegreerd in de knoppen, kunt u hem in een oogwenk aansteken. Daarnaast heeft de plancha 3 rechte hoog rendement dubbelwandige RVS branders, om je verschillende warmtezones op je kookplaat te bieden.Qua onderhoud is de Le Marquier teppanyaki bakplaat uitgerust met een roestvrijstalen vetopvangbak van 9 x 9 cm. Hierdoor kan je de kooksappen recupereren dankzij het aanwezige gat op de gietijzeren plaat. De geëmailleerde gietijzeren plaat is door zijn hoogwaardige samenstelling zeer eenvoudig schoon te maken.

De Trolley in zwart geëpoxeerd staal voor plancha is uitgerust met:
- 1 dienblad met verzonken gat
- 1 uitschuifbare plank vooraan
- 1 zijdelingse schuifplank
- 2 zwarte wielen
- 1 handgreep aan de zijkant voor gemakkelijk transport en kan worden gebruikt als handdoekhouder

Dankzij de wielen verplaatst de trolley zich heel gemakkelijk over alle soorten terrein, op het terras of in de tuin. De kar biedt ook praktische opbergruimte voor je kookgerei en andere ingrediënten. De hoes voor plancha: De hoes Le Marquier is gemaakt van zwart geëpoxeerd staal en beschermt uw plancha tegen slecht weer en vuil. Wanneer geopend, doet het deksel ook dienst als dressoir.

Let op: gasregelaar niet inbegrepen! Beschikbaar hier a>.

Functies :
- Gemaakt in Frankrijk
- Liggende geëmailleerde gietijzeren plaat (met gat) 60 x 40 cm
- 3 hoog rendement rechte dubbelwandige RVS branders- Regelaar niet inbegrepen
- Thermokoppel veiligheid
- Elektronische piëzo-ontsteking geïntegreerd in de bedieningsknoppen
- Ergonomische en antislip bedieningsknoppen
- Vierkante RVS recuperator 9 x 9 cm
- Werkt op butaan- of propaangas
- Chassis: zwart geëpoxeerd staal
- Open afmetingen: 107 x 99 x 141 cm
- Afmetingen gesloten: 82 x 64 x 101 cm
- Gewicht: 48 kg
- Garantie: levenslang op de plaat en de branders, 2 jaar op het frame en 5 jaar op de piëzzo

Schrijf uw recensie

Starterspack Gas Plancha Signature Amalia Geëmailleerd Gietijzer 360 + Trolley

Starterspack Gas Plancha Signature Amalia Geëmailleerd Gietijzer 360 + Trolley

Het Starterspakket Gas Plancha Signature Amalia Fonte Geëmailleerd 360 + Trolley is een compleet pakket waarmee je jezelf kunt uitrusten met een Plancha Gas Signature Amalia Gietijzer Geëmailleerd 360 Zwart, een stalen trolley op wielen met planken en een deksel ter bescherming.De plancha: Bakplaat Gas Signature Amalia Fonte Enamel 360 Le Marquier is een gasbakplaat waarmee u vele bereidingen kunt maken: vlees, vis, zeevruchten, gegrild vlees, groenten... De grote kantelbare plaat in geëmailleerd gietijzer (levenslange garantie) van hoge kwaliteit en met een afmeting van 60 bij 40 cm kook je met gemak een goede maaltijd voor 6 tot 10 personen! De plancha van Le Marquier, gemaakt in Frankrijk en gegarandeerd voor 10 jaar, wordt uw beste bondgenoot tijdens uw maaltijden met vrienden of familie.Praktisch, dankzij het ontstekingssysteem met elektronische piëzo, geïntegreerd in de knoppen, kunt u hem in een oogwenk aansteken. Daarnaast heeft de plancha 3 rechte hoog rendement dubbelwandige RVS branders, om je verschillende warmtezones op je kookplaat te bieden.Qua onderhoud is de Le Marquier teppanyaki bakplaat uitgerust met een roestvrijstalen vetopvangbak van 9 x 9 cm. Hierdoor kan je de kooksappen recupereren dankzij het aanwezige gat op de gietijzeren plaat. De geëmailleerde gietijzeren plaat is door zijn hoogwaardige samenstelling zeer eenvoudig schoon te maken. De Trolley in zwart geëpoxeerd staal voor plancha is uitgerust met: - 1 dienblad met verzonken gat- 1 uitschuifbare plank vooraan- 1 zijdelingse schuifplank- 2 zwarte wielen- 1 handgreep aan de zijkant voor gemakkelijk transport en kan worden gebruikt als handdoekhouderDankzij de wielen verplaatst de trolley zich heel gemakkelijk over alle soorten terrein, op het terras of in de tuin. De kar biedt ook praktische opbergruimte voor je kookgerei en andere ingrediënten. De hoes voor plancha: De hoes Le Marquier is gemaakt van zwart geëpoxeerd staal en beschermt uw plancha tegen slecht weer en vuil. Wan...