Gratis levering vanaf 85,00 € (*price available for belgian customers)
Proline 7 Koekenpan RVS 28 cm - Demeyere
Proline 7 Koekenpan RVS 28 cm - Demeyere
 • Proline 7 Koekenpan RVS 28 cm - Demeyere
 • Proline 7 Koekenpan RVS 28 cm - Demeyere

Proline 7 Koekenpan RVS 28 cm

Proline 7 Koekenpan RVS 28 cm

De Demeyere Proline 7 koekenpan RVS 28 cm is een veelzijdige pan, ideaal voor het dagelijks bereiden van al uw maaltijden. Alle pannen uit de Proline 7-serie zijn perfect voor vetvrij en gezonder koken. Met de Proline 7-serie beschikt u over stevige roestvrijstalen braadpannen die volledig gemaakt zijn van een exclusief 7-lagenmateriaal. Het zorgt voor een zeer snelle en gelijkmatige...

259,00 €

  In voorraad

toon de voorraad in de winkels
 • Afhalen in de winkel binnen 3 uur
  Afhalen in de winkel binnen 3 uur
 • Veilig betalen
  Veilig betalen
 • 14 dagen bedenktijd
  14 dagen bedenktijd
 • Klantenservice 9.00 - 18.00 uur[br] info@lessecretsduchef.be[br] Tel : +32(0)10 24 79 34
  Klantenservice 9.00 - 18.00 uur
  info@lessecretsduchef.be
  Tel : +32(0)10 24 79 34
 • Veel gestelde vragen

De Demeyere Proline 7 koekenpan RVS 28 cm is een veelzijdige pan, ideaal voor het dagelijks bereiden van al uw maaltijden. Alle pannen uit de Proline 7-serie zijn perfect voor vetvrij en gezonder koken.

Met de Proline 7-serie beschikt u over stevige roestvrijstalen braadpannen die volledig gemaakt zijn van een exclusief 7-lagenmateriaal. Het zorgt voor een zeer snelle en gelijkmatige warmteverdeling. Deze koekenpan van 28 cm is gemakkelijk te hanteren, presteert goed op alle kookoppervlakken en is onverslaanbaar op inductie.

De Demeyere Proline 7 koekenpan van 28 cm heeft dezelfde 5 kenmerken als het conische model van Demeyere:
1. Een 7Plymaterial bodem en wanden gemaakt van 7 legeringen, waaronder aluminium en roestvrij staal. Deze innovatieve technologie zorgt voor een gelijkmatige warmteoverdracht van de bodem van de pan naar de zijkanten en bovenranden en voor optimaal koken op alle soorten verwarming, inclusief inductie, waarbij het verwarmingsoppervlak met 50% wordt vergroot.
2. De unieke Triplinduc combinatie van drie legeringen die voorkomt dat de bodem van de pan vervormt. Met deze technologie kunt u uw pannen op elk moment van een hogere naar een lagere warmtebron omzetten (of omgekeerd).
3. De Silvinox-behandeling verwijdert ijzer en onzuiverheden uit het roestvrij staal. Hierdoor is het veel gemakkelijker schoon te maken en hechten vingerafdrukken zich veel minder aan het oppervlak. De pan is ook beschermd tegen agressieve reinigingsmiddelen, voedingsmiddelen met een hoog zuurgehalte en kleurveranderingen als gevolg van de tijd.
4. Slimme, ergonomische handgrepen van 18/10 roestvrij staal. Ze zijn stevig en hygiënisch en laten geen vuil, vetdeeltjes en bacteriën toe.
5. Een speciaal aangepaste schenkrand om uw vloeistoffen en sauzen rechtstreeks proper in een andere recipiënt te gieten.

Kenmerken:
- Diameter: 28 cm
- Afmetingen : 56,1 x 27,9 x 5,1 cm
- Gewicht : 2,36 kg
- Hygiënisch en gemakkelijk te onderhouden
- Geschikt voor elektrisch, keramisch, halogeen, gas, inductie en oven koken.
- Vaatwasmachinebestendig
- Gemaakt in België
- 30 jaar garantie: geniet levenslang van uw kookgerei
- Referentie : 25628

Schrijf uw recensie

Proline 7 Koekenpan RVS 28 cm

Proline 7 Koekenpan RVS 28 cm

De Demeyere Proline 7 koekenpan RVS 28 cm is een veelzijdige pan, ideaal voor het dagelijks bereiden van al uw maaltijden. Alle pannen uit de Proline 7-serie zijn perfect voor vetvrij en gezonder koken. Met de Proline 7-serie beschikt u over stevige roestvrijstalen braadpannen die volledig gemaakt zijn van een exclusief 7-lagenmateriaal. Het zorgt voor een zeer snelle en gelijkmatige warmteverdeling. Deze koekenpan van 28 cm is gemakkelijk te hanteren, presteert goed op alle kookoppervlakken en is onverslaanbaar op inductie.De Demeyere Proline 7 koekenpan van 28 cm heeft dezelfde 5 kenmerken als het conische model van Demeyere: 1. Een 7Plymaterial bodem en wanden gemaakt van 7 legeringen, waaronder aluminium en roestvrij staal. Deze innovatieve technologie zorgt voor een gelijkmatige warmteoverdracht van de bodem van de pan naar de zijkanten en bovenranden en voor optimaal koken op alle soorten verwarming, inclusief inductie, waarbij het verwarmingsoppervlak met 50% wordt vergroot. 2. De unieke Triplinduc combinatie van drie legeringen die voorkomt dat de bodem van de pan vervormt. Met deze technologie kunt u uw pannen op elk moment van een hogere naar een lagere warmtebron omzetten (of omgekeerd). 3. De Silvinox-behandeling verwijdert ijzer en onzuiverheden uit het roestvrij staal. Hierdoor is het veel gemakkelijker schoon te maken en hechten vingerafdrukken zich veel minder aan het oppervlak. De pan is ook beschermd tegen agressieve reinigingsmiddelen, voedingsmiddelen met een hoog zuurgehalte en kleurveranderingen als gevolg van de tijd. 4. Slimme, ergonomische handgrepen van 18/10 roestvrij staal. Ze zijn stevig en hygiënisch en laten geen vuil, vetdeeltjes en bacteriën toe. 5. Een speciaal aangepaste schenkrand om uw vloeistoffen en sauzen rechtstreeks proper in een andere recipiënt te gieten. Kenmerken:- Diameter: 28 cm- Afmetingen : 56,1 x 27,9 x 5,1 cm- Gewicht : 2,36 kg- Hygiënisch en gemakkelijk te onderhouden- Geschikt voor elektrisch, keramisch...