Gratis levering vanaf 85,00 € (*price available for belgian customers)
MultiLine 7 Koekenpan RVS 32 cm - Demeyere
MultiLine 7 Koekenpan RVS 32 cm - Demeyere
MultiLine 7 Koekenpan RVS 32 cm - Demeyere
MultiLine 7 Koekenpan RVS 32 cm - Demeyere
MultiLine 7 Koekenpan RVS 32 cm - Demeyere
 • MultiLine 7 Koekenpan RVS 32 cm - Demeyere
 • MultiLine 7 Koekenpan RVS 32 cm - Demeyere
 • MultiLine 7 Koekenpan RVS 32 cm - Demeyere
 • MultiLine 7 Koekenpan RVS 32 cm - Demeyere
 • MultiLine 7 Koekenpan RVS 32 cm - Demeyere

MultiLine 7 Koekenpan RVS 32 cm

MultiLine 7 Koekenpan RVS 32 cm

De Demeyere Multiline 7 Koekenpan RVS 32 cm is een veelzijdige pan ideaal voor het bereiden van al je dagelijkse maaltijden. Alle pannen uit de Multiline-serie zijn perfect voor optimaal koken op laag vuur.Duurzaam, efficiënt en ideaal om mee te koken en sauteren.Multiline koekenpannen zijn ideaal voor elke levensgenieter die graag met kwaliteitsmaterialen werkt. Het 3 mm (3,3 mm diameter 32...

249,00 €

  In voorraad

toon de voorraad in de winkels
 • Afhalen in de winkel binnen 3 uur
  Afhalen in de winkel binnen 3 uur
 • Veilig betalen
  Veilig betalen
 • 14 dagen bedenktijd
  14 dagen bedenktijd
 • Klantenservice 9.00 - 18.00 uur[br] info@lessecretsduchef.be[br] Tel : +32(0)10 24 79 34
  Klantenservice 9.00 - 18.00 uur
  info@lessecretsduchef.be
  Tel : +32(0)10 24 79 34
 • Veel gestelde vragen

De Demeyere Multiline 7 Koekenpan RVS 32 cm is een veelzijdige pan ideaal voor het bereiden van al je dagelijkse maaltijden. Alle pannen uit de Multiline-serie zijn perfect voor optimaal koken op laag vuur.

Duurzaam, efficiënt en ideaal om mee te koken en sauteren.

Multiline koekenpannen zijn ideaal voor elke levensgenieter die graag met kwaliteitsmaterialen werkt. Het 3 mm (3,3 mm diameter 32 cm) dik 7-laags materiaal® materiaal zorgt voor een uitstekende warmtegeleiding en maakt perfect koken op laag vuur mogelijk.
Deze kachels zijn licht in de hand en bieden een goede verhouding tussen superieure kwaliteit en optimaal gebruikscomfort. Op Multiline-kachels biedt Demeyere 30 jaar garantie op alle fabricage- of materiaalfouten; 10 jaar garantie bij professioneel gebruik.

De Demeyere Multiline 7 Koekenpan 32 cm bevat de 5 kenmerken van het Demeyere conische model:
1. Een bodem en wanden 7Plymaterial gemaakt van materialen die 7 legeringen mengen, waaronder aluminium en roestvrij staal. Deze innovatieve technologie zorgt voor een gelijkmatige warmteoverdracht van de bodem van de pan naar de wanden en bovenranden, evenals voor optimaal koken op alle kookplaten, inclusief inductie, waardoor het verwarmingsoppervlak met 50% toeneemt.
2. De unieke Triplinduc-combinatie van drie legeringen die voorkomt dat de bodem van de pan kromtrekt. Dankzij deze technologie kunt u uw pannen op elk moment van een hoger vuur naar een lager vuur (of vice versa) wisselen.
3. De Silvinox-behandeling die ijzer en onzuiverheden uit roestvrij staal verwijdert. Dit maakt het veel gemakkelijker schoon te maken en vingerafdrukken hechten veel minder aan het oppervlak. De pot is ook beschermd tegen agressieve reinigingsmiddelen, etenswaren met een hoog zuurgehalte en kleurveranderingen door de tijd.
4. Slimme en ergonomische handgrepen van 18/10 roestvrij staal. Stevig en hygiënisch, door hun fixatie kunnen vuil, vetdeeltjes en bacteriën niet worden ingebed.
5. Een speciaal aangepaste schenkrand om uw vloeistoffen en sauzen direct in een andere container te schenken.

Kenmerken:
- Diameter: 32 cm
- Afmetingen : 59 x 33,3 x 5,9 cm
- Gewicht : 2,13 kg
- Hygiënisch en gemakkelijk te onderhouden
- Geschikt voor elektrisch, keramisch, halogeen, gas, inductie en oven koken.
- Vaatwasmachinebestendig
- Gemaakt in België
- 30 jaar garantie: geniet levenslang van uw kookgerei
- Referentie: 15632

Schrijf uw recensie

MultiLine 7 Koekenpan RVS 32 cm

MultiLine 7 Koekenpan RVS 32 cm

De Demeyere Multiline 7 Koekenpan RVS 32 cm is een veelzijdige pan ideaal voor het bereiden van al je dagelijkse maaltijden. Alle pannen uit de Multiline-serie zijn perfect voor optimaal koken op laag vuur.Duurzaam, efficiënt en ideaal om mee te koken en sauteren.Multiline koekenpannen zijn ideaal voor elke levensgenieter die graag met kwaliteitsmaterialen werkt. Het 3 mm (3,3 mm diameter 32 cm) dik 7-laags materiaal® materiaal zorgt voor een uitstekende warmtegeleiding en maakt perfect koken op laag vuur mogelijk.Deze kachels zijn licht in de hand en bieden een goede verhouding tussen superieure kwaliteit en optimaal gebruikscomfort. Op Multiline-kachels biedt Demeyere 30 jaar garantie op alle fabricage- of materiaalfouten; 10 jaar garantie bij professioneel gebruik.De Demeyere Multiline 7 Koekenpan 32 cm bevat de 5 kenmerken van het Demeyere conische model:1. Een bodem en wanden 7Plymaterial gemaakt van materialen die 7 legeringen mengen, waaronder aluminium en roestvrij staal. Deze innovatieve technologie zorgt voor een gelijkmatige warmteoverdracht van de bodem van de pan naar de wanden en bovenranden, evenals voor optimaal koken op alle kookplaten, inclusief inductie, waardoor het verwarmingsoppervlak met 50% toeneemt.2. De unieke Triplinduc-combinatie van drie legeringen die voorkomt dat de bodem van de pan kromtrekt. Dankzij deze technologie kunt u uw pannen op elk moment van een hoger vuur naar een lager vuur (of vice versa) wisselen.3. De Silvinox-behandeling die ijzer en onzuiverheden uit roestvrij staal verwijdert. Dit maakt het veel gemakkelijker schoon te maken en vingerafdrukken hechten veel minder aan het oppervlak. De pot is ook beschermd tegen agressieve reinigingsmiddelen, etenswaren met een hoog zuurgehalte en kleurveranderingen door de tijd.4. Slimme en ergonomische handgrepen van 18/10 roestvrij staal. Stevig en hygiënisch, door hun fixatie kunnen vuil, vetdeeltjes en bacteriën niet worden ingebed.5. Een speciaal aangepaste schenkrand ...