Gratis levering vanaf 85,00 € (*price available for belgian customers)
Multifonctie 7 Koekenpan RVS 24 cm - Demeyere
Multifonctie 7 Koekenpan RVS 24 cm - Demeyere
Multifonctie 7 Koekenpan RVS 24 cm - Demeyere
Multifonctie 7 Koekenpan RVS 24 cm - Demeyere
Multifonctie 7 Koekenpan RVS 24 cm - Demeyere
Multifonctie 7 Koekenpan RVS 24 cm - Demeyere
 • Multifonctie 7 Koekenpan RVS 24 cm - Demeyere
 • Multifonctie 7 Koekenpan RVS 24 cm - Demeyere
 • Multifonctie 7 Koekenpan RVS 24 cm - Demeyere
 • Multifonctie 7 Koekenpan RVS 24 cm - Demeyere
 • Multifonctie 7 Koekenpan RVS 24 cm - Demeyere
 • Multifonctie 7 Koekenpan RVS 24 cm - Demeyere

Multifonctie 7 Koekenpan RVS 24 cm

Multifonctie 7 Koekenpan RVS 24 cm

De Koekenpan RVS 24 cm Multifunctie 7 van Demeyere is de ideale pan om ingrediënten te bruinen op het fornuis en ze vervolgens te bereiden in de oven. Maak bijvoorbeeld heerlijke paella's, vleeswaren en taarten. De twee korte roestvrijstalen handgrepen nemen weinig plaats in op het fornuis, in de oven of in de kast. De Multifunctie 7 Koekenpan RVS 24 cm van Demeyere heeft dezelfde 5 kenmerken...

149,00 €

Cataloguswaarde: 189,00 €
  In voorraad

toon de voorraad in de winkels
 • Afhalen in de winkel binnen 3 uur
  Afhalen in de winkel binnen 3 uur
 • Veilig betalen
  Veilig betalen
 • 14 dagen bedenktijd
  14 dagen bedenktijd
 • Klantenservice 9.00 - 18.00 uur[br] info@lessecretsduchef.be[br] Tel : +32(0)10 24 79 34
  Klantenservice 9.00 - 18.00 uur
  info@lessecretsduchef.be
  Tel : +32(0)10 24 79 34
 • Veel gestelde vragen

De Koekenpan RVS 24 cm Multifunctie 7 van Demeyere is de ideale pan om ingrediënten te bruinen op het fornuis en ze vervolgens te bereiden in de oven. Maak bijvoorbeeld heerlijke paella's, vleeswaren en taarten. De twee korte roestvrijstalen handgrepen nemen weinig plaats in op het fornuis, in de oven of in de kast.

De Multifunctie 7 Koekenpan RVS 24 cm van Demeyere heeft dezelfde 5 kenmerken als het conische model van Demeyere:
1. Een 7Plymaterial bodem en wanden gemaakt van 7 verschillende legeringen, waaronder aluminium en roestvrij staal. Deze innovatieve technologie zorgt voor een gelijkmatige warmteoverdracht van de bodem van de pan naar de bovenwanden en randen en voor optimaal koken op alle soorten verwarmingstoestellen, inclusief inductie, waarbij het verwarmingsoppervlak met 50% wordt vergroot.
2. De unieke Triplinduc combinatie van drie legeringen die voorkomt dat de bodem van de pan vervormt. Dankzij deze technologie kunt u uw pannen op elk moment van een hogere naar een lagere warmtebron omzetten (of omgekeerd).
3. De Silvinox-behandeling verwijdert ijzer en onzuiverheden uit het roestvrij staal. Hierdoor is het veel gemakkelijker schoon te maken en hechten vingerafdrukken zich veel minder aan het oppervlak. Het beschermt de pan ook tegen agressieve schoonmaakmiddelen, voedingsmiddelen met een hoog zuurgehalte en kleurveranderingen na verloop van tijd.
4. Slimme, ergonomische handgrepen van 18/10 roestvrij staal. Ze zijn stevig en hygiënisch en laten geen vuil, vetdeeltjes en bacteriën toe.
5. Een speciaal aangepaste schenkrand om uw vloeistoffen en sauzen rechtstreeks proper in een andere recipiënt te gieten.

Kenmerken:
- 30 jaar garantie op alle fabricage- en materiaalfouten, mits de producten worden gebruikt in overeenstemming met de gebruiks- en onderhoudsinstructies
- Diameter: 24 cm
- Nettogewicht: 1,19 kg
- Inhoud: 1,90 l
- Afmetingen: 33,70 x 25,30 x 5,90 cm
- Hygiënisch en gemakkelijk te reinigen- Geschikt voor elektrisch, glaskeramisch, halogeen, gas, inductie en oven koken
- Vaatwasmachinebestendig
- Gemaakt in België
- Bestelnummer: 15824

Schrijf uw recensie

Multifonctie 7 Koekenpan RVS 24 cm

Multifonctie 7 Koekenpan RVS 24 cm

De Koekenpan RVS 24 cm Multifunctie 7 van Demeyere is de ideale pan om ingrediënten te bruinen op het fornuis en ze vervolgens te bereiden in de oven. Maak bijvoorbeeld heerlijke paella's, vleeswaren en taarten. De twee korte roestvrijstalen handgrepen nemen weinig plaats in op het fornuis, in de oven of in de kast. De Multifunctie 7 Koekenpan RVS 24 cm van Demeyere heeft dezelfde 5 kenmerken als het conische model van Demeyere: 1. Een 7Plymaterial bodem en wanden gemaakt van 7 verschillende legeringen, waaronder aluminium en roestvrij staal. Deze innovatieve technologie zorgt voor een gelijkmatige warmteoverdracht van de bodem van de pan naar de bovenwanden en randen en voor optimaal koken op alle soorten verwarmingstoestellen, inclusief inductie, waarbij het verwarmingsoppervlak met 50% wordt vergroot. 2. De unieke Triplinduc combinatie van drie legeringen die voorkomt dat de bodem van de pan vervormt. Dankzij deze technologie kunt u uw pannen op elk moment van een hogere naar een lagere warmtebron omzetten (of omgekeerd). 3. De Silvinox-behandeling verwijdert ijzer en onzuiverheden uit het roestvrij staal. Hierdoor is het veel gemakkelijker schoon te maken en hechten vingerafdrukken zich veel minder aan het oppervlak. Het beschermt de pan ook tegen agressieve schoonmaakmiddelen, voedingsmiddelen met een hoog zuurgehalte en kleurveranderingen na verloop van tijd. 4. Slimme, ergonomische handgrepen van 18/10 roestvrij staal. Ze zijn stevig en hygiënisch en laten geen vuil, vetdeeltjes en bacteriën toe. 5. Een speciaal aangepaste schenkrand om uw vloeistoffen en sauzen rechtstreeks proper in een andere recipiënt te gieten. Kenmerken:- 30 jaar garantie op alle fabricage- en materiaalfouten, mits de producten worden gebruikt in overeenstemming met de gebruiks- en onderhoudsinstructies- Diameter: 24 cm - Nettogewicht: 1,19 kg - Inhoud: 1,90 l - Afmetingen: 33,70 x 25,30 x 5,90 cm- Hygiënisch en gemakkelijk te reinigen- Geschikt voor elektrisch, glaskeramisch,...