Gratis levering vanaf 85,00 € (*price available for belgian customers)
Silver 7 Kookpottenset RVS 3 dlg - Demeyere
Silver 7 Kookpottenset RVS 3 dlg - Demeyere
Silver 7 Kookpottenset RVS 3 dlg - Demeyere
Silver 7 Kookpottenset RVS 3 dlg - Demeyere
Silver 7 Kookpottenset RVS 3 dlg - Demeyere
 • Silver 7 Kookpottenset RVS 3 dlg - Demeyere
 • Silver 7 Kookpottenset RVS 3 dlg - Demeyere
 • Silver 7 Kookpottenset RVS 3 dlg - Demeyere
 • Silver 7 Kookpottenset RVS 3 dlg - Demeyere
 • Silver 7 Kookpottenset RVS 3 dlg - Demeyere

Silver 7 Kookpottenset RVS 3 dlg

Silver 7 Kookpottenset RVS 3 dlg

De Demeyere Silver 7 3-delige kookset in roestvrij staal bestaat uit een steelpan van 18 cm met deksel, een steelpan van 20 cm met deksel en een conische koekenpan van 20 cm.Dankzij de koperen schijf die in de bodem van het Silver kookgerei is geïntegreerd, wordt de warmte zeer gelijkmatig verdeeld. De roestvrijstalen wanden en het dubbelwandige deksel zorgen voor een maximale isolatie, zodat...
725,00 €
-146,00 €

579,00 €

  In voorraad

toon de voorraad in de winkels
 • Afhalen in de winkel binnen 3 uur
  Afhalen in de winkel binnen 3 uur
 • Veilig betalen
  Veilig betalen
 • 14 dagen bedenktijd
  14 dagen bedenktijd
 • Klantenservice 9.00 - 18.00 uur[br] info@lessecretsduchef.be[br] Tel : +32(0)10 24 79 34
  Klantenservice 9.00 - 18.00 uur
  info@lessecretsduchef.be
  Tel : +32(0)10 24 79 34
 • Veel gestelde vragen

De Demeyere Silver 7 3-delige kookset in roestvrij staal bestaat uit een steelpan van 18 cm met deksel, een steelpan van 20 cm met deksel en een conische koekenpan van 20 cm.

Dankzij de koperen schijf die in de bodem van het Silver kookgerei is geïntegreerd, wordt de warmte zeer gelijkmatig verdeeld. De roestvrijstalen wanden en het dubbelwandige deksel zorgen voor een maximale isolatie, zodat de beste culinaire prestaties kunnen worden bereikt.

De 'Demeyere Silver 7' serie heeft alle kwaliteiten in huis om een optimaal kookresultaat te bereiken. Elk product van deze serie is aangepast aan de specifieke eisen van de kookprocessen en de typische recepten waarvoor dit product wordt gebruikt. Het technisch ontwerp en de gebruikte materialen worden per prototype aangepast, zodat niets aan het toeval wordt overgelaten.

Demeyere hecht ook veel belang aan de vormgeving van haar producten. Hiervoor wordt een beroep gedaan op de meest gerenommeerde nationale en internationale ontwerpers. Een perfect evenwicht tussen design en functionaliteit is essentieel. Daarom biedt Demeyere kookgerei een optimale verhouding kunst/filosofie.

Deze serie is geschikt voor alle soorten vuren, inclusief inductie, en biedt 30 jaar garantie op productiefouten.

Eigenschappen van de "DEMEYERE SILVER 7" pannen:
- InductoSeal® bodem: een meerlaagse suprathermische bodem met geïntegreerde koperen schijf.
- TriplInduc® : maakt de pan zeer geschikt voor inductie en verhoogt de stabiliteit van de bodem op alle andere soorten vuren.
- Silvinox® afwerking: de pan is nog vlekbestendiger en gemakkelijker schoon te maken. Dankzij deze unieke eigenschap behoudt de pan zijn zilverwitte glans, zelfs na jarenlang gebruik.
- Perfecte schenkrand: deze praktische schenkrand maakt koken veilig en schoon.
- Ergonomische handgrepen van massief roestvrij staal: minimaliseren de warmteoverdracht zodat de handgrepen langer koel blijven.
- Dubbelwandig deksel: bewaart warmte en vitamines terwijl energie wordt bespaard.
- Vaatwasmachinebestendig: kook zonder zorgen en stop uw keukengerei veilig in de vaatwasser.
- Geschikt voor de oven en alle soorten fornuizen, inclusief inductie.
- 30 jaar garantie: geniet levenslang van uw kookgerei.

Features:
- Set van 3 stuks : 1 Kookpan 18 cm 2,2 l met deksel + 1 Kookpan 20 cm 3 l met deksel + 1 Conische Sauteuse 20 cm 2 l
- Dimensions : Casserole 18 cm (L 28,2 x 19,8 x 13,8 cm) Casserole 20 cm (L30,6 x 21,8 x 15,1 cm) Sauteuse conique 20 cm (L 41,2 x 21,5 x 12,9 cm)
- Hygiënisch en gemakkelijk te reinigen
- Vaatwasmachinebestendig
- Gemaakt in België
- Referentie : SET60903

Schrijf uw recensie

Silver 7 Kookpottenset RVS 3 dlg

Silver 7 Kookpottenset RVS 3 dlg

De Demeyere Silver 7 3-delige kookset in roestvrij staal bestaat uit een steelpan van 18 cm met deksel, een steelpan van 20 cm met deksel en een conische koekenpan van 20 cm.Dankzij de koperen schijf die in de bodem van het Silver kookgerei is geïntegreerd, wordt de warmte zeer gelijkmatig verdeeld. De roestvrijstalen wanden en het dubbelwandige deksel zorgen voor een maximale isolatie, zodat de beste culinaire prestaties kunnen worden bereikt.De 'Demeyere Silver 7' serie heeft alle kwaliteiten in huis om een optimaal kookresultaat te bereiken. Elk product van deze serie is aangepast aan de specifieke eisen van de kookprocessen en de typische recepten waarvoor dit product wordt gebruikt. Het technisch ontwerp en de gebruikte materialen worden per prototype aangepast, zodat niets aan het toeval wordt overgelaten.Demeyere hecht ook veel belang aan de vormgeving van haar producten. Hiervoor wordt een beroep gedaan op de meest gerenommeerde nationale en internationale ontwerpers. Een perfect evenwicht tussen design en functionaliteit is essentieel. Daarom biedt Demeyere kookgerei een optimale verhouding kunst/filosofie.Deze serie is geschikt voor alle soorten vuren, inclusief inductie, en biedt 30 jaar garantie op productiefouten. Eigenschappen van de "DEMEYERE SILVER 7" pannen:- InductoSeal® bodem: een meerlaagse suprathermische bodem met geïntegreerde koperen schijf.- TriplInduc® : maakt de pan zeer geschikt voor inductie en verhoogt de stabiliteit van de bodem op alle andere soorten vuren.- Silvinox® afwerking: de pan is nog vlekbestendiger en gemakkelijker schoon te maken. Dankzij deze unieke eigenschap behoudt de pan zijn zilverwitte glans, zelfs na jarenlang gebruik.- Perfecte schenkrand: deze praktische schenkrand maakt koken veilig en schoon.- Ergonomische handgrepen van massief roestvrij staal: minimaliseren de warmteoverdracht zodat de handgrepen langer koel blijven.- Dubbelwandig deksel: bewaart warmte en vitamines terwijl energie wordt bespaard....