Gratis levering vanaf 85,00 € (*price available for belgian customers)

Onze recepten

Wat eten we vanavond?

Ontdek de allerbeste recepten voor voorgerechten, hoofdgerechten, desserten en gebak en kook op restaurantniveau bij je thuis.

Onze chef-kok onthult je zijn zoete en hartige gerechten, die snel en makkelijk klaar zijn tijdens drukke werkdagen, maar evengoed vind je hier gastronomische recepten voor etentjes met familie of vrienden.

Gebruik onze receptideeën ter inspiratie voor een traditionele of vegetarische maaltijd, of reis rond de wereld dankzij onze Italiaanse, Aziatische of Indische gerechten.

Al onze recepten

Hiermee doet u uw keukenliefhebber zeker een plezier !

Cadeaubon

Met een cadeaubon van Les Secrets du Chef kan de uitverkorende kiezen uit een kookworkshop, kookgerei, kruiden, kortom alles wat het hart van een kookfanaat begeert.

De cadeaubon is een jaar geldig na uitgavedatum en kan in één of meerdere keren opgebruikt worden. U kunt zelf een bedrag vanaf 40€ vastzetten.

De cadeaubon ist geldig in alle Les Secrets du Chef verkooppunten.

Een cadeaubon kopen

Onze winkels

Les Secrets du Chef

Of u nu een groot kookliefhebber bent of een beginneling in de keuken, wij werken met de allerbeste merken op culinair vlak, en kunnen zo hoogstaand materiaal en kwaliteitsproducten bieden en ontwikkeling en fabricatie in het Westen garanderen. Ons team bestaat uit culinaire experts en staat klaar met tips en advies...

Ontdek bijvoorbeeld onze selectie Big green egg, sapcentrifuge, Kitchenaid Artisan, Bamix staafmixer, kurkentrekker, keukenrobot, Demeyere kookgerei, Jura-koffiemachines, Cutipol tafelbestek...

In de winkels Les Secrets du Chef kunt u tevens kookworkshops en wijnproeverijen van verschillende moeilijkheidsgraden reserveren. Gedurende 4 uur staat u samen met de chef-kok en de 12 deelnemers gezellig aan een keukenblok voor een ultieme interactieve culinaire belevenis.

Trouwlijsten

U gaat trouwen?

Vul uw trouwlijst bij "Les Secrets du Chef" in en krijg advies en kwaliteitsservice. Wij bieden een breed gamma aan trendy artikelen voor keuken en eetkamer.

Uw trouwlijst in 3 stappen

U viert een vrijgezellenfeestje?

Les Secrets du Chef biedt de mogelijkheid een privé-workshop te organiseren om er samen met uw vrienden een originele belevenis van te maken!

Contacteer ons: info@lessecretsduchef.be

Advies van de Chef

Welke must-haves heb je zeker nodig in de keuken?

Les Secrets du Chef maakte proefondervindelijk een selectie van de beste, kwalitatieve keukenbenodigdheden om te kunnen koken zoals een chef-kok dat zou doen.

Welk merk keukenmessen kies ik? Wat is de beste mandoline? Wat is het verschil tussen een sapcentrifuge en een slowjuicer? Onze chefs staan klaar met advies en delen hun tips & tricks over keukenbenodigdheden, zodat je een doordachte keuze kunt maken.

In ons uitgebreid assortiment vind je kookpotten van Demeyere, gietijzeren Le Creuset stoofpotten, ovenschalen van Emile Henry, Magimix keukenrobotten, houtskoolbarbecues van Big Green Egg en nog veel meer.

Alles bekijken