Gratis levering vanaf 75 euro aankoop of gratis opname in een van onze winkels
Atlas 150 Design Rood Pastamachine - Marcato
Atlas 150 Design Rood Pastamachine - Marcato
Atlas 150 Design Rood Pastamachine - Marcato
Atlas 150 Design Rood Pastamachine - Marcato
Atlas 150 Design Rood Pastamachine - Marcato
Atlas 150 Design Rood Pastamachine - Marcato
 • Atlas 150 Design Rood Pastamachine - Marcato
 • Atlas 150 Design Rood Pastamachine - Marcato
 • Atlas 150 Design Rood Pastamachine - Marcato
 • Atlas 150 Design Rood Pastamachine - Marcato
 • Atlas 150 Design Rood Pastamachine - Marcato
 • Atlas 150 Design Rood Pastamachine - Marcato

Atlas 150 Design Rood Pastamachine

Atlas 150 Design Rood Pastamachine

De Atlas 150 Rood Marcato Pastamachine is een verse pastavormer waarmee je lasagne, fettuccine of tagliatelle (6 mm) en tagliolini (1,5 mm) kunt maken.Praktisch en elegant, de Atlas 150 Rood Marcato handmatige pastamaker kan worden aangevuld met een tiental accessoires om bijna elke dag verschillende, originele en smakelijke vormen van pasta te maken! Herontdek de goede smaak van verse pasta...

104,95 €

  In voorraad

toon de voorraad in de winkels
 • Afhalen in de winkel binnen 3 uur
  Afhalen in de winkel binnen 3 uur
 • Veilig betalen
  Veilig betalen
 • 14 dagen bedenktijd
  14 dagen bedenktijd
 • Klantenservice 9.00 - 18.00 uur[br] info@lessecretsduchef.be[br] Tel : +32(0)10 24 79 34
  Klantenservice 9.00 - 18.00 uur
  info@lessecretsduchef.be
  Tel : +32(0)10 24 79 34
 • Veel gestelde vragen

De Atlas 150 Rood Marcato Pastamachine is een verse pastavormer waarmee je lasagne, fettuccine of tagliatelle (6 mm) en tagliolini (1,5 mm) kunt maken.
Praktisch en elegant, de Atlas 150 Rood Marcato handmatige pastamaker kan worden aangevuld met een tiental accessoires om bijna elke dag verschillende, originele en smakelijke vormen van pasta te maken! Herontdek de goede smaak van verse pasta die traditioneel met de hand wordt gemaakt, heel gemakkelijk en snel. Deze traditionele pastamachine is gemakkelijk te gebruiken en te onderhouden en heeft een 10-standenregelaar (om de dikte van je pasta aan te passen), een klem (om hem aan de tafel te bevestigen) en een slinger. De aluminium rollers laten geen enkele overdracht van metaal of smaak naar uw pasta toe.
Solide en compact, de Atlas 150 Rood Marcato Pastamachine is het ideale cadeau voor alle liefhebbers van verse zelfgemaakte pasta!

Atlas Design in gekleurd aluminium
Marcato heeft gekozen voor in de massa gekleurd aluminium om een ??gekleurd product van zeer hoge kwaliteit te garanderen dat veilig is voor de gezondheid.
Een belangrijk kenmerk, dat de Atlas 150 de enige volledig gekleurde machine maakt die geschikt is voor gebruik in contact met voedsel. De betrouwbaarheid van aluminium is dezelfde als die van de stalen afwerking.

Alle Marcato-producten zijn gecertificeerd en gemaakt met materialen die geen schadelijke metalen op het deeg afgeven: de rollers van het Raviolini-accessoire zijn van polystyreen, terwijl alle andere rollers van een geanodiseerde aluminiumlegering zijn.

Kenmerken
- Materialen: verchroomd staal, gladde rollen in geanodiseerde aluminiumlegering
- Handwas aanbevolen, zonder metalen voorwerpen. Gebruik bij voorkeur een droge doek, tandenstoker of borstel
- Afmetingen: 20 x 20 x 15,5 cm
- Gewicht: 2,7 kg
- Bekroond met 5 internationale patenten
- 10 jaar garantie
- Geen afgifte van metalen op de pasta
- Klassiek en veelzijdig: kan worden aangevuld met 12 andere accessoires, waaronder het Marcato-ravioli-accessoire en de Marcato-pastamachinemotor
- Variabele dikte: regelaar met 10 standen om de dikte van de pasta aan te passen (van 4,8 tot 0,6 mm)
- Maximale breedte uitgerold deeg: 15 cm
- Praktisch en stabiel: spanflens en slinger meegeleverd
- Respect voor het milieu
- Gemaakt in Italië
- Gebruiksaanwijzing en receptenboek inbegrepen

Schrijf uw recensie

Atlas 150 Design Rood Pastamachine

Atlas 150 Design Rood Pastamachine

De Atlas 150 Rood Marcato Pastamachine is een verse pastavormer waarmee je lasagne, fettuccine of tagliatelle (6 mm) en tagliolini (1,5 mm) kunt maken.Praktisch en elegant, de Atlas 150 Rood Marcato handmatige pastamaker kan worden aangevuld met een tiental accessoires om bijna elke dag verschillende, originele en smakelijke vormen van pasta te maken! Herontdek de goede smaak van verse pasta die traditioneel met de hand wordt gemaakt, heel gemakkelijk en snel. Deze traditionele pastamachine is gemakkelijk te gebruiken en te onderhouden en heeft een 10-standenregelaar (om de dikte van je pasta aan te passen), een klem (om hem aan de tafel te bevestigen) en een slinger. De aluminium rollers laten geen enkele overdracht van metaal of smaak naar uw pasta toe.Solide en compact, de Atlas 150 Rood Marcato Pastamachine is het ideale cadeau voor alle liefhebbers van verse zelfgemaakte pasta!Atlas Design in gekleurd aluminiumMarcato heeft gekozen voor in de massa gekleurd aluminium om een ??gekleurd product van zeer hoge kwaliteit te garanderen dat veilig is voor de gezondheid.Een belangrijk kenmerk, dat de Atlas 150 de enige volledig gekleurde machine maakt die geschikt is voor gebruik in contact met voedsel. De betrouwbaarheid van aluminium is dezelfde als die van de stalen afwerking.Alle Marcato-producten zijn gecertificeerd en gemaakt met materialen die geen schadelijke metalen op het deeg afgeven: de rollers van het Raviolini-accessoire zijn van polystyreen, terwijl alle andere rollers van een geanodiseerde aluminiumlegering zijn.Kenmerken- Materialen: verchroomd staal, gladde rollen in geanodiseerde aluminiumlegering- Handwas aanbevolen, zonder metalen voorwerpen. Gebruik bij voorkeur een droge doek, tandenstoker of borstel- Afmetingen: 20 x 20 x 15,5 cm- Gewicht: 2,7 kg- Bekroond met 5 internationale patenten- 10 jaar garantie- Geen afgifte van metalen op de pasta- Klassiek en veelzijdig: kan worden aangevuld met 12 andere accessoires, waaronder het Marcato-...