Gratis levering vanaf 50,00 € (*price available for belgian customers)
Sugo all Arrabiata 480 ml - Don Antonio
  • Sugo all Arrabiata 480 ml - Don Antonio

Sugo all Arrabiata 480 ml

Sugo all Arrabiata 480 ml

De Sugo all arrabiata van Don Antonio is een zeer aromatische chili-tomatensaus, met een geconcentreerde en zeer pittige smaak.Don Antonio arrabiata tomatensaus is perfect als saus voor je pasta of als basis voor je zelfgemaakte pizza's.Kenmerken :- Inhoud: 480 ml- Ingrediënten: tomaten en cherrytomaatjes, geplet 93%, extra vergine olijfolie, chili 1%, zeezout, knoflook, peterselie, pepe...

6,50 € / Stk

 

  In voorraad

toon de voorraad in de winkels
  • Afhalen in de winkel binnen 3 uur
    Afhalen in de winkel binnen 3 uur
  • Veilig betalen
    Veilig betalen
  • 14 dagen bedenktijd
    14 dagen bedenktijd
  • Klantenservice 9.00 - 18.00 uur[br] info@lessecretsduchef.be[br] Tel : +32(0)10 24 79 34
    Klantenservice 9.00 - 18.00 uur
    info@lessecretsduchef.be
    Tel : +32(0)10 24 79 34
  • Veel gestelde vragen

De Sugo all arrabiata van Don Antonio is een zeer aromatische chili-tomatensaus, met een geconcentreerde en zeer pittige smaak.

Don Antonio arrabiata tomatensaus is perfect als saus voor je pasta of als basis voor je zelfgemaakte pizza's.

Kenmerken :
- Inhoud: 480 ml
- Ingrediënten: tomaten en cherrytomaatjes, geplet 93%, extra vergine olijfolie, chili 1%, zeezout, knoflook, peterselie, peper, zuurteregelaar: citroenzuur
- Bereidingsadvies: verwarm de saus ongeveer 6 minuten
- Koel en droog bewaren, na opening in de koelkast bewaren en snel consumeren

Schrijf uw recensie

Sugo all Arrabiata 480 ml

Sugo all Arrabiata 480 ml

De Sugo all arrabiata van Don Antonio is een zeer aromatische chili-tomatensaus, met een geconcentreerde en zeer pittige smaak.Don Antonio arrabiata tomatensaus is perfect als saus voor je pasta of als basis voor je zelfgemaakte pizza's.Kenmerken :- Inhoud: 480 ml- Ingrediënten: tomaten en cherrytomaatjes, geplet 93%, extra vergine olijfolie, chili 1%, zeezout, knoflook, peterselie, pepe...