Cacaocoating/glazuur met hazelnootstukjes en Rocher-stijl biscuit 250 g Patisdécor wordt gebruikt voor het coaten van desserts, kleine cakes, kerstblokken, diepvriesdesserts, magnum-ijsjes, bevroren pralines enz... en verkrijgt een perfecte afwerking, zachtgroene kleur en knapperige textuur.
1 pot van 250g coating is geschikt voor het bedekken van een taart of dessert met een diameter van +-16 cm en een hoogte van +-4,5 cm, of 6 kleine individuele desserts.
Hoe gebruik je Patisdécor Cacaocoating/glazuur met hazelnootstukjes en Rocher-stijl biscuit 250 g ?
Verwarm de pot met coating zachtjes au bain-marie of in de magnetron en meng met een kleine spatel of lepel. Haal uw dessert, taart of ijsje uit de vriezer en plaats het voorzichtig op een gebakrek met opvangbak. Breng de cacaocoating gelijkmatig aan, in een enkele laag.De kant-en-klare Patisdécor-coating, heerlijk romig, kan worden gebruikt op diepvriesbereidingen en hardt in minder dan 1 minuut.
Kenmerken:
Ingrediënten: Plantaardige oliën (zonnebloem, rijst, palm, saffloer, kokos, babassu), suiker, hazelnoten, magere melkpoeder, biscuits (tarwebloem (gluten) en aardappel, suiker, plantaardige olie (olijf), emulgator E322 (soja), zout, aroma's, rijsmiddelen E500ii-E503ii), cacaopoeder, aroma's, emulgator E322 (zonnebloem), antioxidant E307
- Kan sporen bevatten van andere noten, pinda's, mosterd en sesam. Bevat gluten, soja, eieren en melk
- Vegetarisch
- Gebruiksklaar preparaat
- Na opening snel te gebruiken
- Glazen pot
- Opslag: uit de buurt van licht, hitte en vochtigheid
- Gewicht: 250 g
Beschikbaarheidsdatum:
Houd mij op de hoogte van beschikbaarheid
Cacaocoating/glazuur met hazelnootstukjes en Rocher-stijl biscuit 250 g Patisdécor wordt gebruikt voor het coaten van desserts, kleine cakes, kerstblokken, diepvriesdesserts, magnum-ijsjes, bevroren pralines enz... en verkrijgt een perfecte afwerking, zachtgroene kleur en knapperige textuur.
1 pot van 250g coating is geschikt voor het bedekken van een taart of dessert met een diameter van +-16 cm en een hoogte van +-4,5 cm, of 6 kleine individuele desserts.
Hoe gebruik je Patisdécor Cacaocoating/glazuur met hazelnootstukjes en Rocher-stijl biscuit 250 g ?
Verwarm de pot met coating zachtjes au bain-marie of in de magnetron en meng met een kleine spatel of lepel. Haal uw dessert, taart of ijsje uit de vriezer en plaats het voorzichtig op een gebakrek met opvangbak. Breng de cacaocoating gelijkmatig aan, in een enkele laag.De kant-en-klare Patisdécor-coating, heerlijk romig, kan worden gebruikt op diepvriesbereidingen en hardt in minder dan 1 minuut.
Kenmerken:
Ingrediënten: Plantaardige oliën (zonnebloem, rijst, palm, saffloer, kokos, babassu), suiker, hazelnoten, magere melkpoeder, biscuits (tarwebloem (gluten) en aardappel, suiker, plantaardige olie (olijf), emulgator E322 (soja), zout, aroma's, rijsmiddelen E500ii-E503ii), cacaopoeder, aroma's, emulgator E322 (zonnebloem), antioxidant E307
- Kan sporen bevatten van andere noten, pinda's, mosterd en sesam. Bevat gluten, soja, eieren en melk
- Vegetarisch
- Gebruiksklaar preparaat
- Na opening snel te gebruiken
- Glazen pot
- Opslag: uit de buurt van licht, hitte en vochtigheid
- Gewicht: 250 g