Gratis levering vanaf 85,00 € (*price available for belgian customers)
Krokante Melkchocolade en Crêpes Dentelle Vulling 200 g - Patisdécor
Krokante Melkchocolade en Crêpes Dentelle Vulling 200 g - Patisdécor
  • Krokante Melkchocolade en Crêpes Dentelle Vulling 200 g - Patisdécor
  • Krokante Melkchocolade en Crêpes Dentelle Vulling 200 g - Patisdécor

Krokante Melkchocolade en Crêpes Dentelle Vulling 200 g

Krokante Melkchocolade en Crêpes Dentelle Vulling 200 g

Kruimels Gavotte Koekjes 150 gr zijn dun, licht en knapperig. Ze zijn perfect om krokant te geven aan al uw desserts! Voeg ze toe aan je desserts en ze zullen krokant zijn! Afstoffen of ingrediënten, deze gebroken pannekoeken kant sublimeren elk recept. Ze zijn perfect voor opera's, cheesecakes, kruimels, pasteien, cakepops, maar ook aardappelgratin, verse kaas ... Ons advies: wanneer u ze...

11,95 € / Stk

  In voorraad

toon de voorraad in de winkels
  • Afhalen in de winkel binnen 3 uur
    Afhalen in de winkel binnen 3 uur
  • Veilig betalen
    Veilig betalen
  • 14 dagen bedenktijd
    14 dagen bedenktijd
  • Klantenservice 9.00 - 18.00 uur[br] info@lessecretsduchef.be[br] Tel : +32(0)10 24 79 34
    Klantenservice 9.00 - 18.00 uur
    info@lessecretsduchef.be
    Tel : +32(0)10 24 79 34
  • Veel gestelde vragen

Kruimels Gavotte Koekjes 150 gr zijn dun, licht en knapperig. Ze zijn perfect om krokant te geven aan al uw desserts!

Voeg ze toe aan je desserts en ze zullen krokant zijn! Afstoffen of ingrediënten, deze gebroken pannekoeken kant sublimeren elk recept.

Ze zijn perfect voor opera's, cheesecakes, kruimels, pasteien, cakepops, maar ook aardappelgratin, verse kaas ...

Ons advies: wanneer u ze fijnmaakt, mengt u ze eenvoudig met gesmolten chocolade om glitter-feuilletine te verkrijgen.

Schrijf uw recensie

Krokante Melkchocolade en Crêpes Dentelle Vulling 200 g

Krokante Melkchocolade en Crêpes Dentelle Vulling 200 g

Kruimels Gavotte Koekjes 150 gr zijn dun, licht en knapperig. Ze zijn perfect om krokant te geven aan al uw desserts!

Voeg ze toe aan je desserts en ze zullen krokant zijn! Afstoffen of ingrediënten, deze gebroken pannekoeken kant sublimeren elk recept.

Ze zijn perfect voor opera's, cheesecakes, kruimels, pasteien, cakepops, maar ook aardappelgratin, verse kaas ...

Ons advies: wanneer u ze fijnmaakt, mengt u ze eenvoudig met gesmolten chocolade om glitter-feuilletine te verkrijgen.