Gratis levering vanaf 85,00 € (*price available for belgian customers)
Pro S Vacuümdesksel 24 cm - Zwilling
Pro S Vacuümdesksel 24 cm - Zwilling
Pro S Vacuümdesksel 24 cm - Zwilling
Pro S Vacuümdesksel 24 cm - Zwilling
Pro S Vacuümdesksel 24 cm - Zwilling
Pro S Vacuümdesksel 24 cm - Zwilling
Pro S Vacuümdesksel 24 cm - Zwilling
Pro S Vacuümdesksel 24 cm - Zwilling
Pro S Vacuümdesksel 24 cm - Zwilling
Pro S Vacuümdesksel 24 cm - Zwilling
  • Pro S Vacuümdesksel 24 cm - Zwilling
  • Pro S Vacuümdesksel 24 cm - Zwilling
  • Pro S Vacuümdesksel 24 cm - Zwilling
  • Pro S Vacuümdesksel 24 cm - Zwilling
  • Pro S Vacuümdesksel 24 cm - Zwilling
  • Pro S Vacuümdesksel 24 cm - Zwilling
  • Pro S Vacuümdesksel 24 cm - Zwilling
  • Pro S Vacuümdesksel 24 cm - Zwilling
  • Pro S Vacuümdesksel 24 cm - Zwilling
  • Pro S Vacuümdesksel 24 cm - Zwilling

Pro S Vacuümdesksel 24 cm

Pro S Vacuümdesksel 24 cm

Het Pro S Sous-Vide Deksel 24 cm is een universeel deksel dat zich aanpast aan alle soorten potten of pannen met een diameter van 24 cm. De vacuümdeksel met inkeping is ontworpen om te passen op de Enfinigy dompelaar van Zwilling. Dankzij dit Zwilling accessoire is het mogelijk om sous-vide te koken met gesloten deksel. De Pro S hoes is speciaal ontworpen om te passen bij het formaat van de...

24,95 €

  In voorraad

toon de voorraad in de winkels
  • Afhalen in de winkel binnen 3 uur
    Afhalen in de winkel binnen 3 uur
  • Veilig betalen
    Veilig betalen
  • 14 dagen bedenktijd
    14 dagen bedenktijd
  • Klantenservice 9.00 - 18.00 uur[br] info@lessecretsduchef.be[br] Tel : +32(0)10 24 79 34
    Klantenservice 9.00 - 18.00 uur
    info@lessecretsduchef.be
    Tel : +32(0)10 24 79 34
  • Veel gestelde vragen

Het Pro S Sous-Vide Deksel 24 cm is een universeel deksel dat zich aanpast aan alle soorten potten of pannen met een diameter van 24 cm.

De vacuümdeksel met inkeping is ontworpen om te passen op de Enfinigy dompelaar van Zwilling. Dankzij dit Zwilling accessoire is het mogelijk om sous-vide te koken met gesloten deksel.
De Pro S hoes is speciaal ontworpen om te passen bij het formaat van de Enfinigy elektrische dompelverwarmer en vermindert het energieverbruik met 50%.Het deksel met handvat bevat een grijs siliconen inzetstuk dat het gemakkelijk maakt om de opening te sluiten en vervolgens als traditioneel deksel te gebruiken.

Waarom sous-vide koken?
Sous-vide koken is een culinaire techniek die bestaat uit het au bain-marie koken van voedsel, vlees, vis, groenten of fruit, in vacuüm afgesloten zakken in een bain-marie van heet water op lage temperatuur, d.w.z. onder het kookpunt. Gedurende de hele kooktijd wordt de optimale kooktemperatuur voor het betreffende voedsel behouden, wat een bijzonder zachte en gelijkmatige bereiding mogelijk maakt.Mis nooit meer het ideale kookpunt: de Zwilling lagetemperatuurkoker verwarmt het water tot de exacte temperatuur die het voedsel moet hebben om het gewenste kookniveau te bereiken. Of het nu om vlees of vis gaat, u krijgt perfect gelijkmatige kookresultaten, van rand tot kern.Koken met een professionele dompelaar zorgt ervoor dat voedsel meer smaak krijgt. Vacuüm verpakt, alle smaken zitten in de zak en verdampen niet in lucht of water. Sous-vide geeft je een intensere smaakbeleving of je nu vlees, vis of groenten bereidt.

Kenmerken
- Aangepast aan de dompelaars van Finaligy Zwilling
- Inkepingsdiameter: 54 mm
- Dekseldiameter: 24 cm
- Verwijderbare siliconen inzet om het deksel te sluiten
- Materiaal: 18/10 roestvrij staal
- Anti-kras satijnen afwerking
- Vaatwasserbestendig

Schrijf uw recensie

Pro S Vacuümdesksel 24 cm

Pro S Vacuümdesksel 24 cm

Het Pro S Sous-Vide Deksel 24 cm is een universeel deksel dat zich aanpast aan alle soorten potten of pannen met een diameter van 24 cm.

De vacuümdeksel met inkeping is ontworpen om te passen op de Enfinigy dompelaar van Zwilling. Dankzij dit Zwilling accessoire is het mogelijk om sous-vide te koken met gesloten deksel.
De Pro S hoes is speciaal ontworpen om te passen bij het formaat van de Enfinigy elektrische dompelverwarmer en vermindert het energieverbruik met 50%.Het deksel met handvat bevat een grijs siliconen inzetstuk dat het gemakkelijk maakt om de opening te sluiten en vervolgens als traditioneel deksel te gebruiken.

Waarom sous-vide koken?
Sous-vide koken is een culinaire techniek die bestaat uit het au bain-marie koken van voedsel, vlees, vis, groenten of fruit, in vacuüm afgesloten zakken in een bain-marie van heet water op lage temperatuur, d.w.z. onder het kookpunt. Gedurende de hele kooktijd wordt de optimale kooktemperatuur voor het betreffende voedsel behouden, wat een bijzonder zachte en gelijkmatige bereiding mogelijk maakt.Mis nooit meer het ideale kookpunt: de Zwilling lagetemperatuurkoker verwarmt het water tot de exacte temperatuur die het voedsel moet hebben om het gewenste kookniveau te bereiken. Of het nu om vlees of vis gaat, u krijgt perfect gelijkmatige kookresultaten, van rand tot kern.Koken met een professionele dompelaar zorgt ervoor dat voedsel meer smaak krijgt. Vacuüm verpakt, alle smaken zitten in de zak en verdampen niet in lucht of water. Sous-vide geeft je een intensere smaakbeleving of je nu vlees, vis of groenten bereidt.

Kenmerken
- Aangepast aan de dompelaars van Finaligy Zwilling
- Inkepingsdiameter: 54 mm
- Dekseldiameter: 24 cm
- Verwijderbare siliconen inzet om het deksel te sluiten
- Materiaal: 18/10 roestvrij staal
- Anti-kras satijnen afwerking
- Vaatwasserbestendig