Gratis levering vanaf 85,00 € (*price available for belgian customers)
Original Single Bento LunchBox Natural Blauw 500 ml - MonBento
Original Single Bento LunchBox Natural Blauw 500 ml - MonBento
Original Single Bento LunchBox Natural Blauw 500 ml - MonBento
Original Single Bento LunchBox Natural Blauw 500 ml - MonBento
 • Original Single Bento LunchBox Natural Blauw 500 ml - MonBento
 • Original Single Bento LunchBox Natural Blauw 500 ml - MonBento
 • Original Single Bento LunchBox Natural Blauw 500 ml - MonBento
 • Original Single Bento LunchBox Natural Blauw 500 ml - MonBento

Original Single Bento LunchBox Natural Blauw 500 ml

Original Single Bento LunchBox Natural Blauw 500 ml

De Original Signe Bento LunchBox Blue Natural MonBento is een praktische, compacte en stijlvolle bentobox, om overal mee naar toe te nemen, op school, op het werk, op een picknick, voor op de tv of op vakantie.Veruit de puurste en meest compacte lunchbox in je collectie, deze lunchbox heeft een luchtdichte container met een verwijderbaar tussenschot en een rubberen band. Perfect om de versheid...

Houd mij op de hoogte van beschikbaarheid

Ok

23,92 €

Cataloguswaarde: 29,90 €
Slachtoffer van zijn succes. Dit product is momenteel niet beschikbaar.

 • Afhalen in de winkel binnen 3 uur
  Afhalen in de winkel binnen 3 uur
 • Veilig betalen
  Veilig betalen
 • 14 dagen bedenktijd
  14 dagen bedenktijd
 • Klantenservice 9.00 - 18.00 uur[br] info@lessecretsduchef.be[br] Tel : +32(0)10 24 79 34
  Klantenservice 9.00 - 18.00 uur
  info@lessecretsduchef.be
  Tel : +32(0)10 24 79 34
 • Veel gestelde vragen

De Original Signe Bento LunchBox Blue Natural MonBento is een praktische, compacte en stijlvolle bentobox, om overal mee naar toe te nemen, op school, op het werk, op een picknick, voor op de tv of op vakantie.
Veruit de puurste en meest compacte lunchbox in je collectie, deze lunchbox heeft een luchtdichte container met een verwijderbaar tussenschot en een rubberen band.

Perfect om de versheid van ingrediënten te bewaren en niet te mengen, deze Monbento-snackdoos past in alle zakken, in alle veiligheid dankzij de hermetische wanden.

Rechtstreeks uit Japan is de bentobox de perfecte container om je maaltijd overal mee naar toe te nemen. Voor het plezier van jong en oud, dankzij de meerdere compartimenten en niveaus kunt u uw bereidingen scheiden en een voorgerecht, een salade, een warm of koud hoofdgerecht of een dessert in dezelfde lunchbox doen.
Schik bijvoorbeeld een stuk quiche of een op te warmen maaltijd op de ene verdieping en een salade op de andere, vergezeld van een vinaigrette in de box, om op het laatste moment te mengen. Laat je fantasie de vrije loop en schik je ingrediënten op een artistieke en gastronomische manier in je lunchbox, voor het plezier van kinderen!

Gemakkelijk te onderhouden, de originele enkele bento lunchbox naturel blauw Mon Bento kan moeiteloos in de vaatwasser worden gereinigd.
Het ontwerp, dat al de Gia Award en Reddot Design Award heeft gewonnen, stelt u in staat om uw MB Original bentobox in één oogopslag te herkennen tussen andere snackboxen of lunchzakken.


Functies
- Bestand tegen magnetron en koelkast
- Eenvoudig onderhoud: vaatwasmachinebestendig
- Opmerkelijke afdichting: volledig hermetisch, voor veilig transport naar alle lunches voor onderweg
- Materiaal: zacht aanvoelend plastic geschikt voor contact met voedsel, siliconen pakkingen en elasthaan elastiek
- Gezond: hoogwaardige materialen, gegarandeerd zonder bisfenol A (zonder BPA)
- Solide: robuuste samenstelling ontworpen om lang mee te gaan
- De ideale container voor een gezond en uitgebalanceerd dieet
- Afmetingen: 185 x 94 x 57 mm
- Capaciteit: 500ml
- Inhoud van de verpakking: 1 hermetisch hoofdcompartiment + 1 hoofddeksel + 1 tussenliggend Tritan™-deksel + 1 dop met afdichting om de stoom te laten ontsnappen + 1 elastische band van elasthaan
- 3 jaar garantie
- Gemaakt in Frankrijk / Vervaardigd in Frankrijk

Schrijf uw recensie

Original Single Bento LunchBox Natural Blauw 500 ml

Original Single Bento LunchBox Natural Blauw 500 ml

De Original Signe Bento LunchBox Blue Natural MonBento is een praktische, compacte en stijlvolle bentobox, om overal mee naar toe te nemen, op school, op het werk, op een picknick, voor op de tv of op vakantie.Veruit de puurste en meest compacte lunchbox in je collectie, deze lunchbox heeft een luchtdichte container met een verwijderbaar tussenschot en een rubberen band. Perfect om de versheid van ingrediënten te bewaren en niet te mengen, deze Monbento-snackdoos past in alle zakken, in alle veiligheid dankzij de hermetische wanden.Rechtstreeks uit Japan is de bentobox de perfecte container om je maaltijd overal mee naar toe te nemen. Voor het plezier van jong en oud, dankzij de meerdere compartimenten en niveaus kunt u uw bereidingen scheiden en een voorgerecht, een salade, een warm of koud hoofdgerecht of een dessert in dezelfde lunchbox doen. Schik bijvoorbeeld een stuk quiche of een op te warmen maaltijd op de ene verdieping en een salade op de andere, vergezeld van een vinaigrette in de box, om op het laatste moment te mengen. Laat je fantasie de vrije loop en schik je ingrediënten op een artistieke en gastronomische manier in je lunchbox, voor het plezier van kinderen!Gemakkelijk te onderhouden, de originele enkele bento lunchbox naturel blauw Mon Bento kan moeiteloos in de vaatwasser worden gereinigd.Het ontwerp, dat al de Gia Award en Reddot Design Award heeft gewonnen, stelt u in staat om uw MB Original bentobox in één oogopslag te herkennen tussen andere snackboxen of lunchzakken.Functies- Bestand tegen magnetron en koelkast- Eenvoudig onderhoud: vaatwasmachinebestendig- Opmerkelijke afdichting: volledig hermetisch, voor veilig transport naar alle lunches voor onderweg- Materiaal: zacht aanvoelend plastic geschikt voor contact met voedsel, siliconen pakkingen en elasthaan elastiek- Gezond: hoogwaardige materialen, gegarandeerd zonder bisfenol A (zonder BPA)- Solide: robuuste samenstelling ontworpen om lang mee te gaan- De ideale container voor ee...