Gratis levering vanaf 85,00 € (*price available for belgian customers)
Spaghetti 2 mm Opzetstuk Elektrische Pasta Machine Pasta Fresca - Marcato
Spaghetti 2 mm Opzetstuk Elektrische Pasta Machine Pasta Fresca - Marcato
Spaghetti 2 mm Opzetstuk Elektrische Pasta Machine Pasta Fresca - Marcato
  • Spaghetti 2 mm Opzetstuk Elektrische Pasta Machine Pasta Fresca - Marcato
  • Spaghetti 2 mm Opzetstuk Elektrische Pasta Machine Pasta Fresca - Marcato
  • Spaghetti 2 mm Opzetstuk Elektrische Pasta Machine Pasta Fresca - Marcato

Spaghetti 2 mm Opzetstuk Elektrische Pasta Machine Pasta Fresca

Spaghetti 2 mm Opzetstuk Elektrische Pasta Machine Pasta Fresca

Het 2 mm Spaghetti-accessoire voor de Pasta Fresca Marcato Elektrische Pastamachine is een keukenaccessoire waarmee u heerlijke zelfgemaakte spaghetti kunt maken.Met deze Spaghettimaker maak je verse pasta met een rond gedeelte en een diameter van 2 mm. De aanbevolen dikte van het deegvel komt overeen met positie nr. 4 van de regelaar van de pastamachine.Het 2 mm Spaghetti-accessoire is...

61,95 €

  In voorraad

toon de voorraad in de winkels
  • Afhalen in de winkel binnen 3 uur
    Afhalen in de winkel binnen 3 uur
  • Veilig betalen
    Veilig betalen
  • 14 dagen bedenktijd
    14 dagen bedenktijd
  • Klantenservice 9.00 - 18.00 uur[br] info@lessecretsduchef.be[br] Tel : +32(0)10 24 79 34
    Klantenservice 9.00 - 18.00 uur
    info@lessecretsduchef.be
    Tel : +32(0)10 24 79 34
  • Veel gestelde vragen

Het 2 mm Spaghetti-accessoire voor de Pasta Fresca Marcato Elektrische Pastamachine is een keukenaccessoire waarmee u heerlijke zelfgemaakte spaghetti kunt maken.

Met deze Spaghettimaker maak je verse pasta met een rond gedeelte en een diameter van 2 mm. De aanbevolen dikte van het deegvel komt overeen met positie nr. 4 van de regelaar van de pastamachine.
Het 2 mm Spaghetti-accessoire is compatibel met de Pasta Fresca elektrische pastamachine en is de ideale metgezel om moeiteloos de beroemdste pasta's te maken!

Hoe gebruik je de Pasta Fresca-machine?
1° KneedIngrediënten: 250 g zachte tarwebloem type “00”, 250 g durumtarwemeel (griesmeel), 5 hele eieren en water (voor een totaalgewicht van 250 g)Open het deksel van de Pasta Fresca Marcato-machine en giet de ingrediënten in de container, te beginnen met de bloem. Zorg ervoor dat de zijklep gesloten is en dat het LED-lampje uit is.
Sluit het deksel en schakel het apparaat in door op de aan/uit-schakelaar te drukken.Na ongeveer 3 minuten zal zich een homogeen en compact deeg hebben gevormd. Open het deksel om het deeg te verwijderen.

2° Maak een deegvel klaarSnijd het resulterende deeg in 4-5 stukken.Breng het gladde rolopzetstuk aan en plaats de regelaar op nummer 0, trek hem naar buiten en draai hem zodat beide rollen volledig open zijn. Haal een beetje deeg door de rollen.Herhaal deze handeling 5 tot 6 keer, vouw het deeg dubbel en giet eventueel bloem in het midden.Snijd het resulterende vel deeg in stukken van ongeveer 25 cm lang.

3° Snij de spaghettiBreng het spaghetti-snijaccessoire aan en haal het deeg door de rollen om de gewenste pastagrootte te verkrijgen.Verzamel de pasta met het daarvoor bestemde eetstokje en plaats deze op uw Tacapasta pastadroger.De pasta droogt in ongeveer 5-6 uur, afhankelijk van de temperatuur en vochtigheid. Daarna kun je hem bewaren in de daarvoor bestemde keukencontainers.

Kenmerken:
- Materialen: chroomstaal accessoire
- Handwas, zonder metalen voorwerpen. Gebruik bij voorkeur een droge doek, tandenstoker of borstel
- Niet in de vaatwasser plaatsen
- Afmetingen: 18,5 x 8,5 x 5 cm
- Gegarandeerd voor 2 jaar
- Milieuvriendelijk
- Gemaakt in Italië

Schrijf uw recensie

Spaghetti 2 mm Opzetstuk Elektrische Pasta Machine Pasta Fresca

Spaghetti 2 mm Opzetstuk Elektrische Pasta Machine Pasta Fresca

Het 2 mm Spaghetti-accessoire voor de Pasta Fresca Marcato Elektrische Pastamachine is een keukenaccessoire waarmee u heerlijke zelfgemaakte spaghetti kunt maken.Met deze Spaghettimaker maak je verse pasta met een rond gedeelte en een diameter van 2 mm. De aanbevolen dikte van het deegvel komt overeen met positie nr. 4 van de regelaar van de pastamachine.Het 2 mm Spaghetti-accessoire is compatibel met de Pasta Fresca elektrische pastamachine en is de ideale metgezel om moeiteloos de beroemdste pasta's te maken!Hoe gebruik je de Pasta Fresca-machine?1° KneedIngrediënten: 250 g zachte tarwebloem type “00”, 250 g durumtarwemeel (griesmeel), 5 hele eieren en water (voor een totaalgewicht van 250 g)Open het deksel van de Pasta Fresca Marcato-machine en giet de ingrediënten in de container, te beginnen met de bloem. Zorg ervoor dat de zijklep gesloten is en dat het LED-lampje uit is.Sluit het deksel en schakel het apparaat in door op de aan/uit-schakelaar te drukken.Na ongeveer 3 minuten zal zich een homogeen en compact deeg hebben gevormd. Open het deksel om het deeg te verwijderen.2° Maak een deegvel klaarSnijd het resulterende deeg in 4-5 stukken.Breng het gladde rolopzetstuk aan en plaats de regelaar op nummer 0, trek hem naar buiten en draai hem zodat beide rollen volledig open zijn. Haal een beetje deeg door de rollen.Herhaal deze handeling 5 tot 6 keer, vouw het deeg dubbel en giet eventueel bloem in het midden.Snijd het resulterende vel deeg in stukken van ongeveer 25 cm lang.3° Snij de spaghettiBreng het spaghetti-snijaccessoire aan en haal het deeg door de rollen om de gewenste pastagrootte te verkrijgen.Verzamel de pasta met het daarvoor bestemde eetstokje en plaats deze op uw Tacapasta pastadroger.De pasta droogt in ongeveer 5-6 uur, afhankelijk van de temperatuur en vochtigheid. Daarna kun je hem bewaren in de daarvoor bestemde keukencontainers. Kenmerken: - Materialen: chroomstaal accessoire- Handwas, zonder metalen voorwerpen. Gebruik bij voorkeur...