Gratis levering vanaf 85,00 € (*price available for belgian customers)
Elektrische Fondueset 1,2 L QFD340 - Riviera - Bar
Elektrische Fondueset 1,2 L QFD340 - Riviera - Bar
Elektrische Fondueset 1,2 L QFD340 - Riviera - Bar
Elektrische Fondueset 1,2 L QFD340 - Riviera - Bar
  • Elektrische Fondueset 1,2 L QFD340 - Riviera - Bar
  • Elektrische Fondueset 1,2 L QFD340 - Riviera - Bar
  • Elektrische Fondueset 1,2 L QFD340 - Riviera - Bar
  • Elektrische Fondueset 1,2 L QFD340 - Riviera - Bar

Elektrische Fondueset 1,2 L QFD340

Elektrische Fondueset 1,2 L QFD340

De 1,2 liter QFD340 elektrische fonduemaker van Riviera et Bar is een 2-in-1-apparaat dat kan worden gebruikt in de fonduemodus of in de modus voor het opwarmen van voedsel.Fonduemodus:De elektrische fonduemaker QFD340 van 1,2 liter is ideaal voor maximaal 8 personen en stelt u in staat sappige Bourgondische fondue, Savoyaardse fondue, Chinese fondue, chocoladefondue, enz. te maken. De...

Houd mij op de hoogte van beschikbaarheid

Ok

109,95 €

Levertijd van 2 tot 4 week

  • Afhalen in de winkel binnen 3 uur
    Afhalen in de winkel binnen 3 uur
  • Veilig betalen
    Veilig betalen
  • 14 dagen bedenktijd
    14 dagen bedenktijd
  • Klantenservice 9.00 - 18.00 uur[br] info@lessecretsduchef.be[br] Tel : +32(0)10 24 79 34
    Klantenservice 9.00 - 18.00 uur
    info@lessecretsduchef.be
    Tel : +32(0)10 24 79 34
  • Veel gestelde vragen

De 1,2 liter QFD340 elektrische fonduemaker van Riviera et Bar is een 2-in-1-apparaat dat kan worden gebruikt in de fonduemodus of in de modus voor het opwarmen van voedsel.

Fonduemodus:
De elektrische fonduemaker QFD340 van 1,2 liter is ideaal voor maximaal 8 personen en stelt u in staat sappige Bourgondische fondue, Savoyaardse fondue, Chinese fondue, chocoladefondue, enz. te maken. De fonduemaker is uitgerust met een grote pan van zwart geëmailleerd gietijzer ( binnen en buiten), met een inhoud van 1,2 L, voorzien van grote ergonomische en hittebestendige handgrepen, voor eenvoudig en veilig hanteren. De bodem van de fonduepan is voorzien van een antislipkraag zodat hij perfect en stabiel op het verwarmingsgedeelte blijft staan.

De fondueset wordt verkocht met 8 roestvrijstalen vorken die eindigen op een uniek gekleurd uiteinde, perfect voor al uw avonden met vrienden of familie! De bovenrand van de fonduepan is voorzien van een roestvrijstalen steun met inkepingen, waardoor je de 8 vorken kunt plaatsen zonder dat ze in de bereiding vallen. Praktisch, dit roestvrijstalen verlengstuk helpt ook spatten van hete olie te voorkomen.

Opwarmmodus:
De elektrische voedselverwarmer Riviera en Bar en zijn massieve gietijzeren haard, met een diameter van 15,5 cm, bieden plaats aan de fonduepan, maar ook aan elk ander type steelpan, wok en pannen, om uw recepten en bereidingen warm te houden.Dankzij het vermogen van 1000 watt en de 6 eenvoudig instelbare temperaturen met een draaiknop is de kachel snel op temperatuur. Zodra de gewenste temperatuur is bereikt, gaat het indicatielampje uit. Uitgerust met grote massief verchroomde stalen handgrepen, kan de voedselverwarmer zeer eenvoudig en in alle veiligheid van de tafel worden geplaatst en verwijderd.

De basis van de QFD34 elektrische fonduemaker van 1,2 liter is uitgerust met antislipvoetjes om de stabiliteit te garanderen. Praktisch: het netsnoer is 2 meter lang en daardoor eenvoudig aan te sluiten. Gemakkelijk te onderhouden, de geëmailleerde pot en bodem kunnen met de hand worden gewassen.

Kenmerken:
- Inhoud: Caquelon + Voedselverwarmer + 8 fonduevorken
- Materiaal: fonduepan en haard in massief gietijzer
- Caquelon-capaciteit: 1,2 L (8 personen)
- Diameter schotelverwarmer: 15,5 cm
- Afmetingen: L 35,5 x H 18 x D 27 cm
- Totaal gewicht: 5,8 kg
- Vermogen: 1100 watt
- Variabele temperatuurinstelling
- Lengte stroomkabel: 2m
- Garantie : 2 ans

Schrijf uw recensie

Elektrische Fondueset 1,2 L QFD340

Elektrische Fondueset 1,2 L QFD340

De 1,2 liter QFD340 elektrische fonduemaker van Riviera et Bar is een 2-in-1-apparaat dat kan worden gebruikt in de fonduemodus of in de modus voor het opwarmen van voedsel.Fonduemodus:De elektrische fonduemaker QFD340 van 1,2 liter is ideaal voor maximaal 8 personen en stelt u in staat sappige Bourgondische fondue, Savoyaardse fondue, Chinese fondue, chocoladefondue, enz. te maken. De fonduemaker is uitgerust met een grote pan van zwart geëmailleerd gietijzer ( binnen en buiten), met een inhoud van 1,2 L, voorzien van grote ergonomische en hittebestendige handgrepen, voor eenvoudig en veilig hanteren. De bodem van de fonduepan is voorzien van een antislipkraag zodat hij perfect en stabiel op het verwarmingsgedeelte blijft staan.De fondueset wordt verkocht met 8 roestvrijstalen vorken die eindigen op een uniek gekleurd uiteinde, perfect voor al uw avonden met vrienden of familie! De bovenrand van de fonduepan is voorzien van een roestvrijstalen steun met inkepingen, waardoor je de 8 vorken kunt plaatsen zonder dat ze in de bereiding vallen. Praktisch, dit roestvrijstalen verlengstuk helpt ook spatten van hete olie te voorkomen.Opwarmmodus:De elektrische voedselverwarmer Riviera en Bar en zijn massieve gietijzeren haard, met een diameter van 15,5 cm, bieden plaats aan de fonduepan, maar ook aan elk ander type steelpan, wok en pannen, om uw recepten en bereidingen warm te houden.Dankzij het vermogen van 1000 watt en de 6 eenvoudig instelbare temperaturen met een draaiknop is de kachel snel op temperatuur. Zodra de gewenste temperatuur is bereikt, gaat het indicatielampje uit. Uitgerust met grote massief verchroomde stalen handgrepen, kan de voedselverwarmer zeer eenvoudig en in alle veiligheid van de tafel worden geplaatst en verwijderd.De basis van de QFD34 elektrische fonduemaker van 1,2 liter is uitgerust met antislipvoetjes om de stabiliteit te garanderen. Praktisch: het netsnoer is 2 meter lang en daardoor eenvoudig aan te sluiten. Gemakkelijk te onderh...