Levering voor Kerstmis pour toute commande avant le 18 décembre
Apollo 7 Casserole sans Couvercle Inox 20 cm 3 L - Demeyere
Apollo 7 Casserole sans Couvercle Inox 20 cm 3 L - Demeyere
Apollo 7 Casserole sans Couvercle Inox 20 cm 3 L - Demeyere
Apollo 7 Casserole sans Couvercle Inox 20 cm 3 L - Demeyere
 • Apollo 7 Casserole sans Couvercle Inox 20 cm 3 L - Demeyere
 • Apollo 7 Casserole sans Couvercle Inox 20 cm 3 L - Demeyere
 • Apollo 7 Casserole sans Couvercle Inox 20 cm 3 L - Demeyere
 • Apollo 7 Casserole sans Couvercle Inox 20 cm 3 L - Demeyere

Apollo 7 Casserole sans Couvercle Inox 20 cm 3 L

Apollo 7 Casserole sans Couvercle Inox 20 cm 3 L

De Demeyere Apollo 7 Kookpot RVS 20 cm zonder deksel is een 3 liter braadpan. De Apollo-collectie van Demeyere bestaat uit potten, pannen en steelpannen, sauteerpannen, voorraadpotten en braadpannen, het perfecte kookgerei voor jonge stellen en de meest veeleisende amateurkoks. Elk gebruiksvoorwerp in deze collectie is ontworpen om aan specifieke behoeften te voldoen en kan in de vaatwasser...

139,00 €

  In voorraad

 • Afhalen in de winkel binnen 3 uur
  Afhalen in de winkel binnen 3 uur
 • Veilig betalen
  Veilig betalen
 • 14 dagen bedenktijd
  14 dagen bedenktijd
 • Klantenservice 9.00 - 18.00 uur[br] info@lessecretsduchef.be[br] Tel : +32(0)10 24 79 34
  Klantenservice 9.00 - 18.00 uur
  info@lessecretsduchef.be
  Tel : +32(0)10 24 79 34
 • Veel gestelde vragen

De Demeyere Apollo 7 Kookpot RVS 20 cm zonder deksel is een 3 liter braadpan. De Apollo-collectie van Demeyere bestaat uit potten, pannen en steelpannen, sauteerpannen, voorraadpotten en braadpannen, het perfecte kookgerei voor jonge stellen en de meest veeleisende amateurkoks. Elk gebruiksvoorwerp in deze collectie is ontworpen om aan specifieke behoeften te voldoen en kan in de vaatwasser worden gereinigd.


De Demeyere Apollo Kookpot 20 cm zonder deksel bevat de 5 kenmerken van het Demeyere staande model:
1. Een Inductobase-basis bestaande uit 7 lagen met een supra-thermische kern in zuiver aluminium. Deze innovatieve technologie zorgt voor een gelijkmatige warmteoverdracht over de bodem van de pan en voor een optimale bereiding op alle kookplaten.
2. De unieke Triplinduc combinatie van drie legeringen die voorkomt dat de bodem van de pan kromtrekt. Dankzij deze technologie kunt u uw pannen op elk moment van een hoger vuur naar een lager vuur (of vice versa) wisselen.
3. Silvinox-behandeling die ijzer en onzuiverheden uit roestvrij staal verwijdert. Dit maakt het veel gemakkelijker schoon te maken en vingerafdrukken hechten veel minder aan het oppervlak. De pot is ook beschermd tegen agressieve schoonmaakmiddelen, etenswaren met een hoog zuurgehalte en kleurveranderingen door de tijd.
4. Een speciaal aangepaste schenkrand om uw vloeistoffen en sauzen rechtstreeks in een andere container te schenken.
5. Slimme en ergonomische handgrepen van 18/10 roestvrij staal die de warmteoverdracht kunnen vertragen. Stevig en hygiënisch, door hun fixatie kunnen vuil, vetdeeltjes en bacteriën niet worden ingebed.


Kenmerken
- 30 jaar garantie op alle fabricage- of materiaalfouten, mits de producten worden gebruikt in overeenstemming met de gebruiks- en onderhoudsinstructies
- Doorsnede: 20 cm
- Inhoud: 3 l
- Hygiënisch en gemakkelijk te onderhouden
- Afmetingen: 28,3 x 21 x 10,6 cm
- Geschikt voor elektrisch koken, glaskeramiek, halogeen, gas, inductie en ovenkoken
- Vaatwasserbestendig
- Gemaakt in België
- Referentie: 44320ZD

Schrijf uw recensie

Apollo 7 Casserole sans Couvercle Inox 20 cm 3 L

Apollo 7 Casserole sans Couvercle Inox 20 cm 3 L

De Demeyere Apollo 7 Kookpot RVS 20 cm zonder deksel is een 3 liter braadpan. De Apollo-collectie van Demeyere bestaat uit potten, pannen en steelpannen, sauteerpannen, voorraadpotten en braadpannen, het perfecte kookgerei voor jonge stellen en de meest veeleisende amateurkoks. Elk gebruiksvoorwerp in deze collectie is ontworpen om aan specifieke behoeften te voldoen en kan in de vaatwasser worden gereinigd.De Demeyere Apollo Kookpot 20 cm zonder deksel bevat de 5 kenmerken van het Demeyere staande model:1. Een Inductobase-basis bestaande uit 7 lagen met een supra-thermische kern in zuiver aluminium. Deze innovatieve technologie zorgt voor een gelijkmatige warmteoverdracht over de bodem van de pan en voor een optimale bereiding op alle kookplaten.2. De unieke Triplinduc combinatie van drie legeringen die voorkomt dat de bodem van de pan kromtrekt. Dankzij deze technologie kunt u uw pannen op elk moment van een hoger vuur naar een lager vuur (of vice versa) wisselen.3. Silvinox-behandeling die ijzer en onzuiverheden uit roestvrij staal verwijdert. Dit maakt het veel gemakkelijker schoon te maken en vingerafdrukken hechten veel minder aan het oppervlak. De pot is ook beschermd tegen agressieve schoonmaakmiddelen, etenswaren met een hoog zuurgehalte en kleurveranderingen door de tijd.4. Een speciaal aangepaste schenkrand om uw vloeistoffen en sauzen rechtstreeks in een andere container te schenken.5. Slimme en ergonomische handgrepen van 18/10 roestvrij staal die de warmteoverdracht kunnen vertragen. Stevig en hygiënisch, door hun fixatie kunnen vuil, vetdeeltjes en bacteriën niet worden ingebed.Kenmerken- 30 jaar garantie op alle fabricage- of materiaalfouten, mits de producten worden gebruikt in overeenstemming met de gebruiks- en onderhoudsinstructies- Doorsnede: 20 cm- Inhoud: 3 l- Hygiënisch en gemakkelijk te onderhouden- Afmetingen: 28,3 x 21 x 10,6 cm- Geschikt voor elektrisch koken, glaskeramiek, halogeen, gas, inductie en ovenkoken- Vaatwasserbestend...