Gratis levering vanaf 85,00 € (*price available for belgian customers)
Cacao Nibs 1 kg - Valrhona
  • Cacao Nibs 1 kg - Valrhona

Cacao Nibs 1 kg

Cacao Nibs 1 kg

Geroosterde en gemalen cacaobonen. Cacaobonen zijn een ruw product, rechtstreeks van de cacaobonen. Deze komen overeen met de éclats van de cacaobonen. Ze zijn zo lekker en hebben een knapperige textuur, een heel interessant gebakhulpje. De cacaobonen worden ter plekke gefermenteerd, gedroogd en vervolgens geroosterd. Hier ontwikkelen we de beste cacaosmaken. Par la suite, elle sont extraites...

44,95 € / Stk

 

  In voorraad

  • Afhalen in de winkel binnen 3 uur
    Afhalen in de winkel binnen 3 uur
  • Veilig betalen
    Veilig betalen
  • 14 dagen bedenktijd
    14 dagen bedenktijd
  • Klantenservice 9.00 - 18.00 uur[br] info@lessecretsduchef.be[br] Tel : +32(0)10 24 79 34
    Klantenservice 9.00 - 18.00 uur
    info@lessecretsduchef.be
    Tel : +32(0)10 24 79 34
  • Veel gestelde vragen

Geroosterde en gemalen cacaobonen.

Cacaobonen zijn een ruw product, rechtstreeks van de cacaobonen. Deze komen overeen met de éclats van de cacaobonen. Ze zijn zo lekker en hebben een knapperige textuur, een heel interessant gebakhulpje.

De cacaobonen worden ter plekke gefermenteerd, gedroogd en vervolgens geroosterd. Hier ontwikkelen we de beste cacaosmaken. Par la suite, elle sont extraites of your coque puis concassées in de fijne deeltjes, de grué.

Professionals gebruiken steeds meer cacaobonen in hun recepten. Het geeft desserts een unieke textuur. Bovendien is de smaak van cacao erg intens. Ik ben zeker op zoek naar unieke spaarders. Het is ideaal om recepten te parfumeren en de bereidingen meer textuur en sereniteit te geven. De taarten passen uitstekend in taarten, ganaches, glazen of zelfs chocoladetabletten.

Schrijf uw recensie

Cacao Nibs 1 kg

Cacao Nibs 1 kg

Geroosterde en gemalen cacaobonen.

Cacaobonen zijn een ruw product, rechtstreeks van de cacaobonen. Deze komen overeen met de éclats van de cacaobonen. Ze zijn zo lekker en hebben een knapperige textuur, een heel interessant gebakhulpje.

De cacaobonen worden ter plekke gefermenteerd, gedroogd en vervolgens geroosterd. Hier ontwikkelen we de beste cacaosmaken. Par la suite, elle sont extraites of your coque puis concassées in de fijne deeltjes, de grué.

Professionals gebruiken steeds meer cacaobonen in hun recepten. Het geeft desserts een unieke textuur. Bovendien is de smaak van cacao erg intens. Ik ben zeker op zoek naar unieke spaarders. Het is ideaal om recepten te parfumeren en de bereidingen meer textuur en sereniteit te geven. De taarten passen uitstekend in taarten, ganaches, glazen of zelfs chocoladetabletten.