Gratis levering vanaf 50,00 € (*price available for belgian customers)
Melkchocoladereep Gianduja 35% 1 kg - Valrhona
  • Melkchocoladereep Gianduja 35% 1 kg - Valrhona

Melkchocoladereep Gianduja 35% 1 kg

Melkchocoladereep Gianduja 35% 1 kg

Gianduja Melkchocolade Valrhona is een mengsel van geroosterde hazelnoten, cacaobonen en suiker conch gedurende enkele uren, vervolgens zeer fijn gemalen om een smeltende textuur te verkrijgen.Een uitzonderlijk product van Gianduja uit de chocoladefabriek ValrhonaIn deze Italiaanse hazelnoot Gianduja Valrhona worden de cacaobonen en hazelnoten afzonderlijk gebrand bij specifieke temperat...

39,00 € / Stk

 

  In voorraad

toon de voorraad in de winkels
  • Afhalen in de winkel binnen 3 uur
    Afhalen in de winkel binnen 3 uur
  • Veilig betalen
    Veilig betalen
  • 14 dagen bedenktijd
    14 dagen bedenktijd
  • Klantenservice 9.00 - 18.00 uur[br] info@lessecretsduchef.be[br] Tel : +32(0)10 24 79 34
    Klantenservice 9.00 - 18.00 uur
    info@lessecretsduchef.be
    Tel : +32(0)10 24 79 34
  • Veel gestelde vragen

Gianduja Melkchocolade Valrhona is een mengsel van geroosterde hazelnoten, cacaobonen en suiker conch gedurende enkele uren, vervolgens zeer fijn gemalen om een smeltende textuur te verkrijgen.

Een uitzonderlijk product van Gianduja uit de chocoladefabriek Valrhona
In deze Italiaanse hazelnoot Gianduja Valrhona worden de cacaobonen en hazelnoten afzonderlijk gebrand bij specifieke temperaturen om dit uitzonderlijke product te verkrijgen.
Melk Gianduja is een mengsel van praline (81%) en cacao (4%).

Je kunt Gianduja gebruiken voor gebak, chocolade-interieurs, ijsjes.

1 kg Gianduja tablet.

Schrijf uw recensie

Melkchocoladereep Gianduja 35% 1 kg

Melkchocoladereep Gianduja 35% 1 kg

Gianduja Melkchocolade Valrhona is een mengsel van geroosterde hazelnoten, cacaobonen en suiker conch gedurende enkele uren, vervolgens zeer fijn gemalen om een smeltende textuur te verkrijgen.Een uitzonderlijk product van Gianduja uit de chocoladefabriek ValrhonaIn deze Italiaanse hazelnoot Gianduja Valrhona worden de cacaobonen en hazelnoten afzonderlijk gebrand bij specifieke temperat...