De 55% Equatoriale Pure Chocolade van Valrhona is een mix van uitzonderlijke cacaosoorten die verleidt met zijn ronde vanilletonen, vermengd met aroma's van heerlijke gedroogde vruchten, om een troostende chocolade te creëren.
De Valrhona Grands Crus-chocolaatjes voor banketcreaties die een grote chef waardig zijn, zijn nu ook bereikbaar voor fijnproevers.
De couverturechocolaatjes en bakchocolaatjes in bonen van Valrhona zijn dankzij hun unieke vorm eenvoudig af te meten en te smelten en zijn speciaal ontworpen om mee te bakken.
Welke Valrhona chocolade moet u kiezen?
Afhankelijk van uw recept komt elke Valrhona-chocolade optimaal tot zijn recht. Dit zijn de beste toepassingen voor Equatorial Dark Chocolate 55% Beans Bag 1 kg:
Optimale toepassing: Coaten, Vormen - Ganaches
Aanbevolen toepassingen: Romig – Mousses – IJs en sorbets – Chocoladedranken
Temperen: Smelten 45/55°C, kristallisatie 28/29°C, werken bij 31/32°C
Functies :- Minimaal 55% cacao, pure cacaoboter
- 1 kg zak
- Ingrediënten: suiker, cacaobonen, cacaoboter, emulgator: zonnebloemlecithine, natuurlijk vanille-extract. Melk (Gemaakt in een fabriek waar melk wordt gebruikt)
- Mogelijke aanwezigheid van noten, soja
- Bewaren tussen 16°C en 18°C
Beschikbaarheidsdatum:
Houd mij op de hoogte van beschikbaarheid
De 55% Equatoriale Pure Chocolade van Valrhona is een mix van uitzonderlijke cacaosoorten die verleidt met zijn ronde vanilletonen, vermengd met aroma's van heerlijke gedroogde vruchten, om een troostende chocolade te creëren.
De Valrhona Grands Crus-chocolaatjes voor banketcreaties die een grote chef waardig zijn, zijn nu ook bereikbaar voor fijnproevers.
De couverturechocolaatjes en bakchocolaatjes in bonen van Valrhona zijn dankzij hun unieke vorm eenvoudig af te meten en te smelten en zijn speciaal ontworpen om mee te bakken.
Welke Valrhona chocolade moet u kiezen?
Afhankelijk van uw recept komt elke Valrhona-chocolade optimaal tot zijn recht. Dit zijn de beste toepassingen voor Equatorial Dark Chocolate 55% Beans Bag 1 kg:
Optimale toepassing: Coaten, Vormen - Ganaches
Aanbevolen toepassingen: Romig – Mousses – IJs en sorbets – Chocoladedranken
Temperen: Smelten 45/55°C, kristallisatie 28/29°C, werken bij 31/32°C
Functies :- Minimaal 55% cacao, pure cacaoboter
- 1 kg zak
- Ingrediënten: suiker, cacaobonen, cacaoboter, emulgator: zonnebloemlecithine, natuurlijk vanille-extract. Melk (Gemaakt in een fabriek waar melk wordt gebruikt)
- Mogelijke aanwezigheid van noten, soja
- Bewaren tussen 16°C en 18°C
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien Op bestelling
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad