Gratis levering vanaf 85,00 € (*price available for belgian customers)
RVS Verstelbare Buche Bakvorm 28-45 cm Kit - Scrapcooking
RVS Verstelbare Buche Bakvorm 28-45 cm Kit - Scrapcooking
RVS Verstelbare Buche Bakvorm 28-45 cm Kit - Scrapcooking
RVS Verstelbare Buche Bakvorm 28-45 cm Kit - Scrapcooking
 • RVS Verstelbare Buche Bakvorm 28-45 cm Kit - Scrapcooking
 • RVS Verstelbare Buche Bakvorm 28-45 cm Kit - Scrapcooking
 • RVS Verstelbare Buche Bakvorm 28-45 cm Kit - Scrapcooking
 • RVS Verstelbare Buche Bakvorm 28-45 cm Kit - Scrapcooking

RVS Verstelbare Buche Bakvorm 28-45 cm Kit

RVS Verstelbare Buche Bakvorm 28-45 cm Kit

Met de Scrapcooking XXL uitbreidbare roestvrijstalen mal voor buche tot 45 cm lang maken.De Scrapcooking XXL RVS Vestelbare Buche Bakvorm is ook ideaal voor het maken van terrines (met 1 of meerdere smaken), ijs en bevroren desserts (zoals Napolitaanse plakjes) of zoete en hartige kerstblokken. Ook roltaarten, koudvormen en assembleren en de productie van chocoladedecoraties behoren tot de...

Houd mij op de hoogte van beschikbaarheid

Ok

34,95 €

Slachtoffer van zijn succes. Dit product is momenteel niet beschikbaar.

 • Afhalen in de winkel binnen 3 uur
  Afhalen in de winkel binnen 3 uur
 • Veilig betalen
  Veilig betalen
 • 14 dagen bedenktijd
  14 dagen bedenktijd
 • Klantenservice 9.00 - 18.00 uur[br] info@lessecretsduchef.be[br] Tel : +32(0)10 24 79 34
  Klantenservice 9.00 - 18.00 uur
  info@lessecretsduchef.be
  Tel : +32(0)10 24 79 34
 • Veel gestelde vragen

Met de Scrapcooking XXL uitbreidbare roestvrijstalen mal voor buche tot 45 cm lang maken.

De Scrapcooking XXL RVS Vestelbare Buche Bakvorm is ook ideaal voor het maken van terrines (met 1 of meerdere smaken), ijs en bevroren desserts (zoals Napolitaanse plakjes) of zoete en hartige kerstblokken. Ook roltaarten, koudvormen en assembleren en de productie van chocoladedecoraties behoren tot de mogelijkheden.

MAAK JE XXL LOG - Een kit met 1 verstelbare roestvrijstalen mal + rhodoïd bladeren om je kerstbuche te maken voor maximaal 15 gasten. Maak je logboek en creëer een gepersonaliseerd kerstdessert dat een geweldige banketbakker waardig is. 1 kraftverpakking die verandert in een transportdoos. Praktisch, het stelt u in staat om eenvoudig een succes van uw log te maken.

GROOTSTE LOG MOLD - Deze roestvrijstalen mal voor buche heeft een verstelbare lengte. Afmetingen: 9,9 cm breed x 6,5 cm hoog x 28-45 cm lang, afhankelijk van uw behoeften. Het gebruik ervan is veelzijdig: gebruik in de oven, koelkast en vriezer. Vaatwasserbestendig. Materiaal 100% roestvrij en niet giftig, geschikt voor contact met voedsel. Bevat ook 2 rhodoïdbladen van 21 x 29,7 cm om de stam gemakkelijk uit de mal te halen.

KWALITEIT ACCESSOIRES - ScrapCooking heeft de beste elementen verzameld en getest voor het succes van uw kerstruche en gemakkelijk ontvormen. Perfect om een ??traditioneel of bevroren buche als een professional te maken.

RECEPT OM TE ONTDEKKEN - Ontdek een recept voor vanille-tonka rode bessen yule log, meringue insert, makkelijk te maken. Verbaas en verras uw gasten met een prachtig stuk hout dat even mooi als heerlijk is voor uw oudejaarsavond- of eerste kerstdagmaaltijd. Wil je iets nieuws? Probeer andere recepten en laat je creativiteit de vrije loop!

Log schimmel:
Materiaal: roestvrij staal geschikt voor contact met voedsel
Afmetingen: L28 tot 45 x B9,9 x H9,9 cm
Te gebruiken in de vriezer, vaatwasser en oven.
Onderhoud: Was de mal voor het eerste gebruik in lauw water en veeg hem droog. Was en droog het na elk gebruik.
Rhodoïde bladeren:
Materiaal: PP geschikt voor contact met voedsel
Hoeveelheid 2
Bladformaat: 21 x 29,7 cm
Onderhoudsinstructie: wassen in lauw water. Niet in de oven of in de vaatwasser doen.

Schrijf uw recensie

RVS Verstelbare Buche Bakvorm 28-45 cm Kit

RVS Verstelbare Buche Bakvorm 28-45 cm Kit

Met de Scrapcooking XXL uitbreidbare roestvrijstalen mal voor buche tot 45 cm lang maken.De Scrapcooking XXL RVS Vestelbare Buche Bakvorm is ook ideaal voor het maken van terrines (met 1 of meerdere smaken), ijs en bevroren desserts (zoals Napolitaanse plakjes) of zoete en hartige kerstblokken. Ook roltaarten, koudvormen en assembleren en de productie van chocoladedecoraties behoren tot de mogelijkheden.MAAK JE XXL LOG - Een kit met 1 verstelbare roestvrijstalen mal + rhodoïd bladeren om je kerstbuche te maken voor maximaal 15 gasten. Maak je logboek en creëer een gepersonaliseerd kerstdessert dat een geweldige banketbakker waardig is. 1 kraftverpakking die verandert in een transportdoos. Praktisch, het stelt u in staat om eenvoudig een succes van uw log te maken.GROOTSTE LOG MOLD - Deze roestvrijstalen mal voor buche heeft een verstelbare lengte. Afmetingen: 9,9 cm breed x 6,5 cm hoog x 28-45 cm lang, afhankelijk van uw behoeften. Het gebruik ervan is veelzijdig: gebruik in de oven, koelkast en vriezer. Vaatwasserbestendig. Materiaal 100% roestvrij en niet giftig, geschikt voor contact met voedsel. Bevat ook 2 rhodoïdbladen van 21 x 29,7 cm om de stam gemakkelijk uit de mal te halen.KWALITEIT ACCESSOIRES - ScrapCooking heeft de beste elementen verzameld en getest voor het succes van uw kerstruche en gemakkelijk ontvormen. Perfect om een ??traditioneel of bevroren buche als een professional te maken.RECEPT OM TE ONTDEKKEN - Ontdek een recept voor vanille-tonka rode bessen yule log, meringue insert, makkelijk te maken. Verbaas en verras uw gasten met een prachtig stuk hout dat even mooi als heerlijk is voor uw oudejaarsavond- of eerste kerstdagmaaltijd. Wil je iets nieuws? Probeer andere recepten en laat je creativiteit de vrije loop!Log schimmel:Materiaal: roestvrij staal geschikt voor contact met voedselAfmetingen: L28 tot 45 x B9,9 x H9,9 cmTe gebruiken in de vriezer, vaatwasser en oven.Onderhoud: Was de mal voor het eerste gebruik in lauw water en veeg ...