Gratis levering vanaf 85,00 € (*price available for belgian customers)
Carbonator 3 Bruiswatermachine Mat Zand - Aarke
Carbonator 3 Bruiswatermachine Mat Zand - Aarke
Carbonator 3 Bruiswatermachine Mat Zand - Aarke
Carbonator 3 Bruiswatermachine Mat Zand - Aarke
Carbonator 3 Bruiswatermachine Mat Zand - Aarke
Carbonator 3 Bruiswatermachine Mat Zand - Aarke
  • Carbonator 3 Bruiswatermachine Mat Zand - Aarke
  • Carbonator 3 Bruiswatermachine Mat Zand - Aarke
  • Carbonator 3 Bruiswatermachine Mat Zand - Aarke
  • Carbonator 3 Bruiswatermachine Mat Zand - Aarke
  • Carbonator 3 Bruiswatermachine Mat Zand - Aarke
  • Carbonator 3 Bruiswatermachine Mat Zand - Aarke

Carbonator 3 Bruiswatermachine Mat Zand

Carbonator 3 Bruiswatermachine Mat Zand

Met de Carbonator 3 Bruiswatermachine Mat Zand kun je thuis je eigen bruiswater, frisdrank en andere koolzuurhoudende dranken maken.Inbegrepen in de doos:- 1 Carbonator 3 in roestvrij staal zandbeige- 1 grote PET-waterfles- 1 wateropvangtank- 1 schoonmaakdoekjeZero waste:De koolzuurhoudende watermachine van Aarke is een milieuvriendelijk alternatief voor bruiswaterflessen die in supermarkten...

210,00 €

  In voorraad

toon de voorraad in de winkels
  • Afhalen in de winkel binnen 3 uur
    Afhalen in de winkel binnen 3 uur
  • Veilig betalen
    Veilig betalen
  • 14 dagen bedenktijd
    14 dagen bedenktijd
  • Klantenservice 9.00 - 18.00 uur[br] info@lessecretsduchef.be[br] Tel : +32(0)10 24 79 34
    Klantenservice 9.00 - 18.00 uur
    info@lessecretsduchef.be
    Tel : +32(0)10 24 79 34
  • Veel gestelde vragen

Met de Carbonator 3 Bruiswatermachine Mat Zand kun je thuis je eigen bruiswater, frisdrank en andere koolzuurhoudende dranken maken.

Inbegrepen in de doos:
- 1 Carbonator 3 in roestvrij staal zandbeige
- 1 grote PET-waterfles
- 1 wateropvangtank
- 1 schoonmaakdoekje

Zero waste:
De koolzuurhoudende watermachine van Aarke is een milieuvriendelijk alternatief voor bruiswaterflessen die in supermarkten worden gekocht.

Ontwerp:
De Carbonator 3 is een eersteklas, compacte bruiswatermaker met een strak, minimalistisch ontwerp in een prachtige zandbeige afwerking die er geweldig uitziet op een aanrecht.

Economisch :
De bruiswatermaker werkt zonder elektriciteit en is compatibel met standaard CO2-cilinders van andere merken, zoals Sodastream, en andere standaard 400-425g / 60l-cilinders van bruiswaterfabrikanten.

Hoe de bruiswatermaker werkt:
De Carbonator 3 bruiswatermaker sable mat is zeer eenvoudig in gebruik.Om thuis bruisend water te maken, vult u de Aarke PET-fles eenvoudig met koud water tot aan de vullijn. Plaats vervolgens de fles op het mondstuk en zet de fles vast door tegen de klok in te draaien. Houd vervolgens de hendel ingedrukt en laat het water carbonateren totdat u een zoem hoort. U kunt het aantal bellen in het water vergroten door het proces meerdere keren te herhalen.

Kan een glazen fles worden gebruikt?
Neen. De Carbonator 3 kan alleen worden gebruikt met de PET-waterfles die bij de machine is geleverd. Elk product waarbij gebruik wordt gemaakt van gas- en druksystemen in combinatie met glas, vereist een cilinder die de glazen fles bedekt tijdens het carbonatatieproces. De Carbonator 3 heeft geen cilinder (aangezien het niet nodig is voor een bruiswatermaker die is ontwikkeld voor een PET-fles).Alleen de Carbonator Pro Aarke werkt met een glazen fles.

Is het rendabel om uw bruiswater te maken?
Met 1 navulling van CO2 kan gemiddeld 60 liter water worden vergast, dat wil zeggen 60 plastic flessen van 1L, die op de markt worden verkocht.Daarnaast werkt de professionele accumachine zonder stroom.

Kenmerken:
- Machinemateriaal: Gepolijst roestvrij staal met getextureerde poedercoating in een zandbeige afwerking
- Materiaal waterfles: BPA-vrij PET
- Afmetingen: L 25 x B 15 x H 41 cm
- Gewicht: 1.680 kg
- Flescapaciteit: 800 ml tot aan de vulmarkering
- Compatibel met CO2-cilinders van Sodastream (behalve Sodastream Quick Connect), AGA, Linde en vele andere standaard gasflessen die zijn goedgekeurd voor gebruik met fabrikanten van koolzuurhoudend water
- CO2-gasfles: 60 L, 60 mm, 425 g

Schrijf uw recensie

Carbonator 3 Bruiswatermachine Mat Zand

Carbonator 3 Bruiswatermachine Mat Zand

Met de Carbonator 3 Bruiswatermachine Mat Zand kun je thuis je eigen bruiswater, frisdrank en andere koolzuurhoudende dranken maken.Inbegrepen in de doos:- 1 Carbonator 3 in roestvrij staal zandbeige- 1 grote PET-waterfles- 1 wateropvangtank- 1 schoonmaakdoekjeZero waste:De koolzuurhoudende watermachine van Aarke is een milieuvriendelijk alternatief voor bruiswaterflessen die in supermarkten worden gekocht.Ontwerp:De Carbonator 3 is een eersteklas, compacte bruiswatermaker met een strak, minimalistisch ontwerp in een prachtige zandbeige afwerking die er geweldig uitziet op een aanrecht.Economisch :De bruiswatermaker werkt zonder elektriciteit en is compatibel met standaard CO2-cilinders van andere merken, zoals Sodastream, en andere standaard 400-425g / 60l-cilinders van bruiswaterfabrikanten.Hoe de bruiswatermaker werkt:De Carbonator 3 bruiswatermaker sable mat is zeer eenvoudig in gebruik.Om thuis bruisend water te maken, vult u de Aarke PET-fles eenvoudig met koud water tot aan de vullijn. Plaats vervolgens de fles op het mondstuk en zet de fles vast door tegen de klok in te draaien. Houd vervolgens de hendel ingedrukt en laat het water carbonateren totdat u een zoem hoort. U kunt het aantal bellen in het water vergroten door het proces meerdere keren te herhalen.Kan een glazen fles worden gebruikt?Neen. De Carbonator 3 kan alleen worden gebruikt met de PET-waterfles die bij de machine is geleverd. Elk product waarbij gebruik wordt gemaakt van gas- en druksystemen in combinatie met glas, vereist een cilinder die de glazen fles bedekt tijdens het carbonatatieproces. De Carbonator 3 heeft geen cilinder (aangezien het niet nodig is voor een bruiswatermaker die is ontwikkeld voor een PET-fles).Alleen de Carbonator Pro Aarke werkt met een glazen fles.Is het rendabel om uw bruiswater te maken?Met 1 navulling van CO2 kan gemiddeld 60 liter water worden vergast, dat wil zeggen 60 plastic flessen van 1L, die op de markt worden verkocht.Daarnaast werkt de profess...