Gratis levering vanaf 85,00 € (*price available for belgian customers)
Black Steel Paellapan van Koolstofstaal met Handgrepen 38 cm - BK Cookware
Black Steel Paellapan van Koolstofstaal met Handgrepen 38 cm - BK Cookware
Black Steel Paellapan van Koolstofstaal met Handgrepen 38 cm - BK Cookware
Black Steel Paellapan van Koolstofstaal met Handgrepen 38 cm - BK Cookware
  • Black Steel Paellapan van Koolstofstaal met Handgrepen 38 cm - BK Cookware
  • Black Steel Paellapan van Koolstofstaal met Handgrepen 38 cm - BK Cookware
  • Black Steel Paellapan van Koolstofstaal met Handgrepen 38 cm - BK Cookware
  • Black Steel Paellapan van Koolstofstaal met Handgrepen 38 cm - BK Cookware

Black Steel Paellapan van Koolstofstaal met Handgrepen 38 cm

Black Steel Paellapan van Koolstofstaal met Handgrepen 38 cm

De Black Steel 38 cm Carbon Steel Paellapan met Handgrepen van BK Cookware is een pan waarmee je al je gerechten op alle warmtebronnen kunt bereiden, inclusief inductie. Uitgerust met twee handgrepen en een diameter van 38 cm is hij perfect voor het binnen enkele minuten dichtschroeien van vlees, maar ook voor het bereiden van paella's, tartiflettes, risotto's, ribeyes, aardappelgratin,...

49,90 €

  In voorraad

toon de voorraad in de winkels
  • Afhalen in de winkel binnen 3 uur
    Afhalen in de winkel binnen 3 uur
  • Veilig betalen
    Veilig betalen
  • 14 dagen bedenktijd
    14 dagen bedenktijd
  • Klantenservice 9.00 - 18.00 uur[br] info@lessecretsduchef.be[br] Tel : +32(0)10 24 79 34
    Klantenservice 9.00 - 18.00 uur
    info@lessecretsduchef.be
    Tel : +32(0)10 24 79 34
  • Veel gestelde vragen

De Black Steel 38 cm Carbon Steel Paellapan met Handgrepen van BK Cookware is een pan waarmee je al je gerechten op alle warmtebronnen kunt bereiden, inclusief inductie.

Uitgerust met twee handgrepen en een diameter van 38 cm is hij perfect voor het binnen enkele minuten dichtschroeien van vlees, maar ook voor het bereiden van paella's, tartiflettes, risotto's, ribeyes, aardappelgratin, stoofschotels of zelfs clafoutis - je kunt er allerlei recepten mee maken.De Black Steel 38 cm Carbon Steel Paellapan met Handgrepen is veelzijdig dankzij zijn bestendigheid tegen alle soorten kookplaten. Hij is bestand tegen extreem hoge temperaturen en verdeelt de warmte gelijkmatig over het hele oppervlak van de pan voor een gelijkmatige garing. Deze pan is daarom perfect voor dichtschroeien, sauteren of stoven.

Hoe kook je in een stalen pan?
De allereerste essentiële stap voordat je een stalen pan gebruikt, is het inbranden. Het inbranden zorgt ervoor dat de pan zijn natuurlijke antiaanbaklaag krijgt.

Hoe brand je een stalen pan in?
Giet 1 mm plantaardige olie (bij voorkeur druivenpitolie) op de bodem van de pan. Verhit de olie tot deze net begint te walmen. Zet het vuur uit en laat de olie afkoelen. Haal de olie eruit, veeg de pan schoon met keukenpapier en verwarm hem vervolgens nog 2 minuten droog.

Functies:
- Snelle en gelijkmatige warmteverdeling: robuuste behuizing voor uitstekende kookresultaten
- Geschikt voor alle soorten vuur (barbecue, inductie, gas, elektriciteit, keramiek, halogeen, oven)
- Gemakkelijk te reinigen buitenkant
- Afmetingen: 6,8 x 38 cm (hoogte x diameter)
- Gewicht: 2,4 kg
- Gemaakt in Duitsland

Schrijf uw recensie

Black Steel Paellapan van Koolstofstaal met Handgrepen 38 cm

Black Steel Paellapan van Koolstofstaal met Handgrepen 38 cm

De Black Steel 38 cm Carbon Steel Paellapan met Handgrepen van BK Cookware is een pan waarmee je al je gerechten op alle warmtebronnen kunt bereiden, inclusief inductie.

Uitgerust met twee handgrepen en een diameter van 38 cm is hij perfect voor het binnen enkele minuten dichtschroeien van vlees, maar ook voor het bereiden van paella's, tartiflettes, risotto's, ribeyes, aardappelgratin, stoofschotels of zelfs clafoutis - je kunt er allerlei recepten mee maken.De Black Steel 38 cm Carbon Steel Paellapan met Handgrepen is veelzijdig dankzij zijn bestendigheid tegen alle soorten kookplaten. Hij is bestand tegen extreem hoge temperaturen en verdeelt de warmte gelijkmatig over het hele oppervlak van de pan voor een gelijkmatige garing. Deze pan is daarom perfect voor dichtschroeien, sauteren of stoven.

Hoe kook je in een stalen pan?
De allereerste essentiële stap voordat je een stalen pan gebruikt, is het inbranden. Het inbranden zorgt ervoor dat de pan zijn natuurlijke antiaanbaklaag krijgt.

Hoe brand je een stalen pan in?
Giet 1 mm plantaardige olie (bij voorkeur druivenpitolie) op de bodem van de pan. Verhit de olie tot deze net begint te walmen. Zet het vuur uit en laat de olie afkoelen. Haal de olie eruit, veeg de pan schoon met keukenpapier en verwarm hem vervolgens nog 2 minuten droog.

Functies:
- Snelle en gelijkmatige warmteverdeling: robuuste behuizing voor uitstekende kookresultaten
- Geschikt voor alle soorten vuur (barbecue, inductie, gas, elektriciteit, keramiek, halogeen, oven)
- Gemakkelijk te reinigen buitenkant
- Afmetingen: 6,8 x 38 cm (hoogte x diameter)
- Gewicht: 2,4 kg
- Gemaakt in Duitsland