De Black Steel 38 cm Carbon Steel Paellapan met Handgrepen van BK Cookware is een pan waarmee je al je gerechten op alle warmtebronnen kunt bereiden, inclusief inductie.
Uitgerust met twee handgrepen en een diameter van 38 cm is hij perfect voor het binnen enkele minuten dichtschroeien van vlees, maar ook voor het bereiden van paella's, tartiflettes, risotto's, ribeyes, aardappelgratin, stoofschotels of zelfs clafoutis - je kunt er allerlei recepten mee maken.De Black Steel 38 cm Carbon Steel Paellapan met Handgrepen is veelzijdig dankzij zijn bestendigheid tegen alle soorten kookplaten. Hij is bestand tegen extreem hoge temperaturen en verdeelt de warmte gelijkmatig over het hele oppervlak van de pan voor een gelijkmatige garing. Deze pan is daarom perfect voor dichtschroeien, sauteren of stoven.
Hoe kook je in een stalen pan?
De allereerste essentiële stap voordat je een stalen pan gebruikt, is het inbranden. Het inbranden zorgt ervoor dat de pan zijn natuurlijke antiaanbaklaag krijgt.
Hoe brand je een stalen pan in?
Giet 1 mm plantaardige olie (bij voorkeur druivenpitolie) op de bodem van de pan. Verhit de olie tot deze net begint te walmen. Zet het vuur uit en laat de olie afkoelen. Haal de olie eruit, veeg de pan schoon met keukenpapier en verwarm hem vervolgens nog 2 minuten droog.
Functies:
- Snelle en gelijkmatige warmteverdeling: robuuste behuizing voor uitstekende kookresultaten
- Geschikt voor alle soorten vuur (barbecue, inductie, gas, elektriciteit, keramiek, halogeen, oven)
- Gemakkelijk te reinigen buitenkant
- Afmetingen: 6,8 x 38 cm (hoogte x diameter)
- Gewicht: 2,4 kg
- Gemaakt in Duitsland
Beschikbaarheidsdatum:
Houd mij op de hoogte van beschikbaarheid
Aucun article du blog en relation
De Black Steel 38 cm Carbon Steel Paellapan met Handgrepen van BK Cookware is een pan waarmee je al je gerechten op alle warmtebronnen kunt bereiden, inclusief inductie.
Uitgerust met twee handgrepen en een diameter van 38 cm is hij perfect voor het binnen enkele minuten dichtschroeien van vlees, maar ook voor het bereiden van paella's, tartiflettes, risotto's, ribeyes, aardappelgratin, stoofschotels of zelfs clafoutis - je kunt er allerlei recepten mee maken.De Black Steel 38 cm Carbon Steel Paellapan met Handgrepen is veelzijdig dankzij zijn bestendigheid tegen alle soorten kookplaten. Hij is bestand tegen extreem hoge temperaturen en verdeelt de warmte gelijkmatig over het hele oppervlak van de pan voor een gelijkmatige garing. Deze pan is daarom perfect voor dichtschroeien, sauteren of stoven.
Hoe kook je in een stalen pan?
De allereerste essentiële stap voordat je een stalen pan gebruikt, is het inbranden. Het inbranden zorgt ervoor dat de pan zijn natuurlijke antiaanbaklaag krijgt.
Hoe brand je een stalen pan in?
Giet 1 mm plantaardige olie (bij voorkeur druivenpitolie) op de bodem van de pan. Verhit de olie tot deze net begint te walmen. Zet het vuur uit en laat de olie afkoelen. Haal de olie eruit, veeg de pan schoon met keukenpapier en verwarm hem vervolgens nog 2 minuten droog.
Functies:
- Snelle en gelijkmatige warmteverdeling: robuuste behuizing voor uitstekende kookresultaten
- Geschikt voor alle soorten vuur (barbecue, inductie, gas, elektriciteit, keramiek, halogeen, oven)
- Gemakkelijk te reinigen buitenkant
- Afmetingen: 6,8 x 38 cm (hoogte x diameter)
- Gewicht: 2,4 kg
- Gemaakt in Duitsland
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien Op bestelling