Gratis levering vanaf 85,00 € (*price available for belgian customers)
Apollo 7 Pannenset RVS 3 pcs - Demeyere
 • Apollo 7 Pannenset RVS 3 pcs - Demeyere

Apollo 7 Pannenset RVS 3 pcs

Apollo 7 Pannenset RVS 3 pcs

De Apollo 7 Set van 3 roestvrijstalen pannen van Demeyere is een roestvrijstalen pannenset bestaande uit drie pannen met deksels (18 cm, 20 cm, 24 cm). De Apollo 7 collectie van Demeyere bestaat uit potten, pannen, braadpannen, sauteuses, kookpotten en stoofpotten die het perfecte kookgerei zijn voor jonge koppels en veeleisende thuiskoks. Elk keukengerei in deze collectie is ontworpen om aan...

535,00 €

  In voorraad

toon de voorraad in de winkels
 • Afhalen in de winkel binnen 3 uur
  Afhalen in de winkel binnen 3 uur
 • Veilig betalen
  Veilig betalen
 • 14 dagen bedenktijd
  14 dagen bedenktijd
 • Klantenservice 9.00 - 18.00 uur[br] info@lessecretsduchef.be[br] Tel : +32(0)10 24 79 34
  Klantenservice 9.00 - 18.00 uur
  info@lessecretsduchef.be
  Tel : +32(0)10 24 79 34
 • Veel gestelde vragen

De Apollo 7 Set van 3 roestvrijstalen pannen van Demeyere is een roestvrijstalen pannenset bestaande uit drie pannen met deksels (18 cm, 20 cm, 24 cm).

De Apollo 7 collectie van Demeyere bestaat uit potten, pannen, braadpannen, sauteuses, kookpotten en stoofpotten die het perfecte kookgerei zijn voor jonge koppels en veeleisende thuiskoks. Elk keukengerei in deze collectie is ontworpen om aan specifieke behoeften te voldoen en is vaatwasmachinebestendig.

De vloeistof wordt snel opgewarmd terwijl de geïsoleerde roestvrijstalen wanden en perfect passende deksels de warmte binnenhouden. Bovendien hebt u maar een kleine hoeveelheid vloeistof nodig om bijvoorbeeld aardappelen of groenten te koken. Alle smaken blijven in de pan, dat bespaart tijd en energie!

De pannen hebben de 5 kenmerken van de Demeyere kwaliteit:
1. 7Plymaterial bodem en zijkanten (conische pannen) of Inductobase bodem (steelpannen) gemaakt van 7 verschillende materialen, waaronder aluminium en roestvrij staal. Deze innovatieve technologie zorgt voor een gelijkmatige warmteoverdracht van de bodem van de pan naar de bovenwanden en randen en voor optimaal koken op alle branders, inclusief inductie, waarbij het verwarmingsoppervlak met 50% wordt vergroot.
2. De unieke Triplinduc combinatie van drie legeringen die voorkomt dat de bodem van de pan vervormt. Met deze technologie kunt u uw pannen op elk moment van een hogere naar een lagere warmtebron omzetten (of omgekeerd).
3. De Silvinox-behandeling verwijdert ijzer en onzuiverheden uit het roestvrij staal. Hierdoor is het veel gemakkelijker schoon te maken en hechten vingerafdrukken zich veel minder aan het oppervlak. De pan is ook beschermd tegen agressieve reinigingsmiddelen, voedingsmiddelen met een hoog zuurgehalte en kleurveranderingen als gevolg van de tijd.
4. Intelligente en ergonomische handgrepen van 18/10 roestvrij staal die de warmteoverdracht vertragen. Zij zijn solide en hygiënisch en laten geen vuil, vetdeeltjes en bacteriën toe om zich erin te nestelen.
5. Een speciaal ontworpen schenkrand om uw vloeistoffen en sauzen rechtstreeks en schoon in een andere recipiënt te gieten.

Kenmerken:
- Inhoud verpakking: 1 Apollo 18 cm pan met deksel + 1 Apollo 20 cm pan met deksel + 1 Apollo 24 cm pan met deksel
- 30 jaar garantie op alle fabricage- en materiaalfouten, op voorwaarde dat de producten worden gebruikt in overeenstemming met de gebruiks- en onderhoudsaanwijzingen
* Kleine steelpan: diameter: 18 cm. Inhoud: 2,2 l. Afmetingen: 26,2 x 19 x 14,4 cm. Gewicht: 1,2 kg
* Middelgrote pan: diameter: 20 cm. Volume : 3 l. Afmetingen : 28,3 x 21 x 15,6 cm. Gewicht : 1,5 kg
* Grote pan: diameter: 24 cm. Volume: 5,2 l. Afmetingen: 32,3 x 25 x 18 cm.- Hygiënisch en gemakkelijk te reinigen
- Geschikt voor elektrisch, glaskeramisch, halogeen, gas, inductie en oven koken- Vaatwasmachinebestendig
- Gemaakt in België
- Referentie : SET44303

Schrijf uw recensie

Apollo 7 Pannenset RVS 3 pcs

Apollo 7 Pannenset RVS 3 pcs

De Apollo 7 Set van 3 roestvrijstalen pannen van Demeyere is een roestvrijstalen pannenset bestaande uit drie pannen met deksels (18 cm, 20 cm, 24 cm). De Apollo 7 collectie van Demeyere bestaat uit potten, pannen, braadpannen, sauteuses, kookpotten en stoofpotten die het perfecte kookgerei zijn voor jonge koppels en veeleisende thuiskoks. Elk keukengerei in deze collectie is ontworpen om aan specifieke behoeften te voldoen en is vaatwasmachinebestendig. De vloeistof wordt snel opgewarmd terwijl de geïsoleerde roestvrijstalen wanden en perfect passende deksels de warmte binnenhouden. Bovendien hebt u maar een kleine hoeveelheid vloeistof nodig om bijvoorbeeld aardappelen of groenten te koken. Alle smaken blijven in de pan, dat bespaart tijd en energie! De pannen hebben de 5 kenmerken van de Demeyere kwaliteit:1. 7Plymaterial bodem en zijkanten (conische pannen) of Inductobase bodem (steelpannen) gemaakt van 7 verschillende materialen, waaronder aluminium en roestvrij staal. Deze innovatieve technologie zorgt voor een gelijkmatige warmteoverdracht van de bodem van de pan naar de bovenwanden en randen en voor optimaal koken op alle branders, inclusief inductie, waarbij het verwarmingsoppervlak met 50% wordt vergroot. 2. De unieke Triplinduc combinatie van drie legeringen die voorkomt dat de bodem van de pan vervormt. Met deze technologie kunt u uw pannen op elk moment van een hogere naar een lagere warmtebron omzetten (of omgekeerd). 3. De Silvinox-behandeling verwijdert ijzer en onzuiverheden uit het roestvrij staal. Hierdoor is het veel gemakkelijker schoon te maken en hechten vingerafdrukken zich veel minder aan het oppervlak. De pan is ook beschermd tegen agressieve reinigingsmiddelen, voedingsmiddelen met een hoog zuurgehalte en kleurveranderingen als gevolg van de tijd. 4. Intelligente en ergonomische handgrepen van 18/10 roestvrij staal die de warmteoverdracht vertragen. Zij zijn solide en hygiënisch en laten geen vuil, vetdeeltjes en bacteriën toe om...