Gratis levering vanaf 85,00 € (*price available for belgian customers)
Marga Mulino Graanmolen - Marcato
Marga Mulino Graanmolen - Marcato
Marga Mulino Graanmolen - Marcato
Marga Mulino Graanmolen - Marcato
Marga Mulino Graanmolen - Marcato
Marga Mulino Graanmolen - Marcato
 • Marga Mulino Graanmolen - Marcato
 • Marga Mulino Graanmolen - Marcato
 • Marga Mulino Graanmolen - Marcato
 • Marga Mulino Graanmolen - Marcato
 • Marga Mulino Graanmolen - Marcato
 • Marga Mulino Graanmolen - Marcato

Marga Mulino Graanmolen

Marga Mulino Graanmolen

De Marga Mulino Marcato graanmolen is de enige machine waarmee u in enkele minuten zowel graanvlokken als meel kunt bereiden. Marga Mulino is een keukenaccessoire waarmee alle soorten granen min of meer fijn kunnen worden gemalen. Met deze graanmachine kunt u zeer fijn meel verkrijgen, ideaal voor het maken van allerlei bereidingen, of graanvlokken om natuurlijk te eten of voor het maken van...

154,95 €

  In voorraad

toon de voorraad in de winkels
 • Afhalen in de winkel binnen 3 uur
  Afhalen in de winkel binnen 3 uur
 • Veilig betalen
  Veilig betalen
 • 14 dagen bedenktijd
  14 dagen bedenktijd
 • Klantenservice 9.00 - 18.00 uur[br] info@lessecretsduchef.be[br] Tel : +32(0)10 24 79 34
  Klantenservice 9.00 - 18.00 uur
  info@lessecretsduchef.be
  Tel : +32(0)10 24 79 34
 • Veel gestelde vragen

De Marga Mulino Marcato graanmolen is de enige machine waarmee u in enkele minuten zowel graanvlokken als meel kunt bereiden.

Marga Mulino is een keukenaccessoire waarmee alle soorten granen min of meer fijn kunnen worden gemalen. Met deze graanmachine kunt u zeer fijn meel verkrijgen, ideaal voor het maken van allerlei bereidingen, of graanvlokken om natuurlijk te eten of voor het maken van bepaalde recepten. De Marga Mulino Marcato is geschikt voor zachte graansoorten zoals haver, gerst, rogge en tarwe, maar ook voor harde graansoorten zoals boekweit, rijst, kamut of spelt.

De Marga Mulino Marcato graanmolen is gemakkelijk te gebruiken en werkt met drie rollers die met de hand of met het accessoire Pastadrive Marcato motor kunnen worden geactiveerd. Met de 6 verschillende standen kunt u heel gemakkelijk en eenvoudig granen malen, van de fijnste tot de dikste: standen 5-6 om graanmeel te verkrijgen, standen 1 tot 4 om graanvlokken van verschillende kwaliteit te verkrijgen.

De Marga Mulino Marcato Graanmolen is ideaal voor het bereiden van een gezond en compleet ontbijt en behoudt alle voedingsstoffen van uw granen,

Wat het kan doen:
- GRANENVLAKKEN: de verse vlokken, vlak voor consumptie bereid, behouden volledig de kenmerken van de granen en garanderen de volledige assimilatie van alle voedingseigenschappen.
- MELDEN: door meerdere malen op stand 0 van de regelaar te draaien, kan meel zonder zemelen worden verkregen. Dit resultaat maakt het mogelijk om de meest gangbare industriële meelsoorten volledig te vervangen, zonder enige wijziging in uw recepten.
- GLUTENVRIJE BROODJES: granen zoals rijst en boekweit zijn van nature glutenvrij. U kunt dus uw eigen meelmixen voor glutenvrije pasta maken, met volledige controle over de grondstoffen.
- BIERMALT: De aluminium walsen malen perfect de gemoute granen die voor de gisting worden gebruikt. Marga Mulino is ideaal om thuis ambachtelijk bier te maken.
- MULTI-PURPOSE MIX: Dankzij de verschillende afwerkingen van het apparaat kunt u het meel voor verschillende toepassingen gebruiken. U kunt mengsels maken met uitsluitend vers meel, of het product gebruiken om hartige of zoete degen te verrijken.

Suggesties
Met de Marga Mulino Marcato Graanmolen kunt u uw eigen meel en graanvlokken maken om allerlei recepten van over de hele wereld te maken:
- Tarwebloem voor verse Italiaanse pasta, pizzadeeg, quiches, taarten, cakes, Savooiekroketten of brood
- Boekweitmeel voor traditionele Bretonse taarten, bouquettes, pizzochieri
- Rijstmeel voor Chinese ravioli, gyozas, Chinese noedels of Japanse udon noedels
- Havervlokken voor pap of ontbijtgranen, fijnproeverskruimels of origineel paneermeel
- Speltmeel voor zelfgebakken volkorenbrood


Onderhoudsinstructies
- Niet in de vaatwasmachine reinigen
- Niet reinigen met metalen voorwerpen
- Schoonmaken met een tandenstoker of borstel

Kenmerken:
- Materialen: verchroomd staal, geanodiseerde aluminiumlegering rollen
- Puur en gezond zelfgemaakt meel en granen
- Gezond voedsel: bewaart de voedingseigenschappen van voedsel
- Gegarandeerd 10 jaar
- Gewicht: 1,2 kg
- Gemaakt in Italië

Schrijf uw recensie

Marga Mulino Graanmolen

Marga Mulino Graanmolen

De Marga Mulino Marcato graanmolen is de enige machine waarmee u in enkele minuten zowel graanvlokken als meel kunt bereiden. Marga Mulino is een keukenaccessoire waarmee alle soorten granen min of meer fijn kunnen worden gemalen. Met deze graanmachine kunt u zeer fijn meel verkrijgen, ideaal voor het maken van allerlei bereidingen, of graanvlokken om natuurlijk te eten of voor het maken van bepaalde recepten. De Marga Mulino Marcato is geschikt voor zachte graansoorten zoals haver, gerst, rogge en tarwe, maar ook voor harde graansoorten zoals boekweit, rijst, kamut of spelt. De Marga Mulino Marcato graanmolen is gemakkelijk te gebruiken en werkt met drie rollers die met de hand of met het accessoire Pastadrive Marcato motor kunnen worden geactiveerd. Met de 6 verschillende standen kunt u heel gemakkelijk en eenvoudig granen malen, van de fijnste tot de dikste: standen 5-6 om graanmeel te verkrijgen, standen 1 tot 4 om graanvlokken van verschillende kwaliteit te verkrijgen. De Marga Mulino Marcato Graanmolen is ideaal voor het bereiden van een gezond en compleet ontbijt en behoudt alle voedingsstoffen van uw granen, Wat het kan doen: - GRANENVLAKKEN: de verse vlokken, vlak voor consumptie bereid, behouden volledig de kenmerken van de granen en garanderen de volledige assimilatie van alle voedingseigenschappen. - MELDEN: door meerdere malen op stand 0 van de regelaar te draaien, kan meel zonder zemelen worden verkregen. Dit resultaat maakt het mogelijk om de meest gangbare industriële meelsoorten volledig te vervangen, zonder enige wijziging in uw recepten. - GLUTENVRIJE BROODJES: granen zoals rijst en boekweit zijn van nature glutenvrij. U kunt dus uw eigen meelmixen voor glutenvrije pasta maken, met volledige controle over de grondstoffen. - BIERMALT: De aluminium walsen malen perfect de gemoute granen die voor de gisting worden gebruikt. Marga Mulino is ideaal om thuis ambachtelijk bier te maken. - MULTI-PURPOSE MIX: Dankzij de verschillende afwerkingen ...