Afhalen in de winkel vóór Kerstmis vóór Kerstmis voor alle bestellingen geplaatst tot en met 22 december middernacht. Omruilen tot 15 januari
Bereiding voor Gemberbrood 260 g - Patisdécor
Bereiding voor Gemberbrood 260 g - Patisdécor
  • Bereiding voor Gemberbrood 260 g - Patisdécor
  • Bereiding voor Gemberbrood 260 g - Patisdécor

Bereiding voor Gemberbrood 260 g

Bereiding voor Gemberbrood 260 g

Patisdécor Peperkoekpoedermix 260 g is een kant-en-klare mix waarmee je snel en gemakkelijk een heerlijk peperkoekdeeg van ongeveer 800 g maakt, klaar om te bakken. Deze mix is praktisch en snel en zorgt voor zachte peperkoek, voor een traditioneel kerstdessert, een gastronomische snack of een pittige afternoon tea, met professionele resultaten thuis. Deze bereidingswijze is heel eenvoudig: -...

4,95 € / Stk

  In voorraad

toon de voorraad in de winkels
  • Afhalen in de winkel binnen 3 uur
    Afhalen in de winkel binnen 3 uur
  • Veilig betalen
    Veilig betalen
  • 14 dagen bedenktijd
    14 dagen bedenktijd
  • Klantenservice 9.00 - 18.00 uur[br] info@lessecretsduchef.be[br] Tel : +32(0)10 24 79 34
    Klantenservice 9.00 - 18.00 uur
    info@lessecretsduchef.be
    Tel : +32(0)10 24 79 34
  • Veel gestelde vragen

Patisdécor Peperkoekpoedermix 260 g is een kant-en-klare mix waarmee je snel en gemakkelijk een heerlijk peperkoekdeeg van ongeveer 800 g maakt, klaar om te bakken.

Deze mix is praktisch en snel en zorgt voor zachte peperkoek, voor een traditioneel kerstdessert, een gastronomische snack of een pittige afternoon tea, met professionele resultaten thuis.

Deze bereidingswijze is heel eenvoudig:
- Smelt in een pan 50 g suiker met 250 g honing.
- Voeg 230 ml koud water en 1 eetlepel olie toe. Meng goed.
- Giet het Patisdécor-mengsel in de mengkom.
- Voeg het vloeibare mengsel toe en klop 5 minuten op gemiddelde snelheid.
- Giet het mengsel in een ingevette cakevorm.
- Baktijd: 1 uur op 160 °C (controleer de gaarheid met een mes).

Maak samen met de kinderen peperkoek en versier deze met siroop, kaneel, steranijs of suikerdecoraties.

Eigenschappen:
- Ingrediënten: Tarwebloem (glutenvrij), rijsmiddelen E450i-E500ii, tarwezetmeel, specerijen (koriander, kardemom, kaneel, nootmuskaat, steranijs, groene anijs, gember, foelie, kruidnagel, vanille), dextrose, citroenpoeder
- Allergenen: Glutenvrij. Kan sporen bevatten van soja, pinda's, melk, ei, noten en mosterd.
- Nettogewicht: 260 g
- Bewaar op een koele, droge plaats, beschermd tegen licht.

Schrijf uw recensie

Bereiding voor Gemberbrood 260 g

Bereiding voor Gemberbrood 260 g

Patisdécor Peperkoekpoedermix 260 g is een kant-en-klare mix waarmee je snel en gemakkelijk een heerlijk peperkoekdeeg van ongeveer 800 g maakt, klaar om te bakken.

Deze mix is praktisch en snel en zorgt voor zachte peperkoek, voor een traditioneel kerstdessert, een gastronomische snack of een pittige afternoon tea, met professionele resultaten thuis.

Deze bereidingswijze is heel eenvoudig:
- Smelt in een pan 50 g suiker met 250 g honing.
- Voeg 230 ml koud water en 1 eetlepel olie toe. Meng goed.
- Giet het Patisdécor-mengsel in de mengkom.
- Voeg het vloeibare mengsel toe en klop 5 minuten op gemiddelde snelheid.
- Giet het mengsel in een ingevette cakevorm.
- Baktijd: 1 uur op 160 °C (controleer de gaarheid met een mes).

Maak samen met de kinderen peperkoek en versier deze met siroop, kaneel, steranijs of suikerdecoraties.

Eigenschappen:
- Ingrediënten: Tarwebloem (glutenvrij), rijsmiddelen E450i-E500ii, tarwezetmeel, specerijen (koriander, kardemom, kaneel, nootmuskaat, steranijs, groene anijs, gember, foelie, kruidnagel, vanille), dextrose, citroenpoeder
- Allergenen: Glutenvrij. Kan sporen bevatten van soja, pinda's, melk, ei, noten en mosterd.
- Nettogewicht: 260 g
- Bewaar op een koele, droge plaats, beschermd tegen licht.