Levering voor Kerstmis pour toute commande avant le 18 décembre
Cook Expert Rood 18904 - Magimix
Cook Expert Rood 18904 - Magimix
Cook Expert Rood 18904 - Magimix
Cook Expert Rood 18904 - Magimix
Cook Expert Rood 18904 - Magimix
Cook Expert Rood 18904 - Magimix
Cook Expert Rood 18904 - Magimix
Cook Expert Rood 18904 - Magimix
Cook Expert Rood 18904 - Magimix
Cook Expert Rood 18904 - Magimix
 • Cook Expert Rood 18904 - Magimix
 • Cook Expert Rood 18904 - Magimix
 • Cook Expert Rood 18904 - Magimix
 • Cook Expert Rood 18904 - Magimix
 • Cook Expert Rood 18904 - Magimix
 • Cook Expert Rood 18904 - Magimix
 • Cook Expert Rood 18904 - Magimix
 • Cook Expert Rood 18904 - Magimix
 • Cook Expert Rood 18904 - Magimix
 • Cook Expert Rood 18904 - Magimix

Cook Expert Rood 18904

Cook Expert Rood 18904

EXCLUSIEF AANBOD van 18 september tot 28 januari 2024: Koop een Cook Expert keukenmachine en ontvang als geschenk een Stoomkoker voor Magimix Cook Expert en een Spiral Expert kit (aanbiedingswaarde: 350€). Om te profiteren, bezoek de Magimix website.De Magimix Cook Expert Rood is een multifunctionele en compacte kook- en stoomrobot, perfect voor beginners én voor de gevorderde kok! Dankzij de 4...

Houd mij op de hoogte van beschikbaarheid

Ok

1 299,00 €
-300,00 €

999,00 €

Levertijd van 2 tot 4 week

 • Afhalen in de winkel binnen 3 uur
  Afhalen in de winkel binnen 3 uur
 • Veilig betalen
  Veilig betalen
 • 14 dagen bedenktijd
  14 dagen bedenktijd
 • Klantenservice 9.00 - 18.00 uur[br] info@lessecretsduchef.be[br] Tel : +32(0)10 24 79 34
  Klantenservice 9.00 - 18.00 uur
  info@lessecretsduchef.be
  Tel : +32(0)10 24 79 34
 • Veel gestelde vragen

EXCLUSIEF AANBOD van 18 september tot 28 januari 2024: Koop een Cook Expert keukenmachine en ontvang als geschenk een Stoomkoker voor Magimix Cook Expert en een Spiral Expert kit (aanbiedingswaarde: 350€). Om te profiteren, bezoek de Magimix website.

De Magimix Cook Expert Rood is een multifunctionele en compacte kook- en stoomrobot, perfect voor beginners én voor de gevorderde kok! Dankzij de 4 mengkommen en talrijke accessoires is de Cook Expert kook- en stoomrobot ultrapolyvalent. De roestvrijstalen mengkom dient voor de warme gerechten, de drie andere transparante mengkommen gebruik je voor culinaire bereidingen. Gedaan met die talloze keukentoestellen, vanaf nu bereid je met deze foodprocessor alle gerechten, van voorgerecht tot nagerecht: soepen, sauzen, stoofpotjes, gestoomde gerechten, risotto, puree, brood en gebak, opgeklopt eiwit, drankjes, desserten, babypapjes, …

Slim

De Magimix Cook Expert Rood is gebruiksvriendelijk en heeft een handig digitaal programmeerpaneel, met intuïtieve kleuren en eenvoudige, leesbare pictogrammen. De Magimix Cook Expert kookrobot is voorzien van 12 voorgeprogrammeerde AUTO programma’s, om je het dagelijkse koken makkelijker te maken:
- Koken: gepureerde soep, romige soep, sudderen, stomen – voor lichte keuken
- Bakken: bereiding en rijzen van deeg voor brood/brioche, patisseriedeeg, stijfgeklopt eiwit
- Blender: smoothies, crushed ice, sorbets
Wil je zelf programma’s instellen? De knop EXPERT geeft je de mogelijkheid om de robot manueel in te stellen. Met het AUTO reinigingsprogramma reinig je het apparaat na gebruik in een handomdraai. De Cook Expert beschikt over een automatische waakstand (van 2 tot 8 minuten), regelbaar geluid en verschillende taalinstellingen. De slimme robot waarschuwt je bovendien automatisch als je gerecht klaar is!

Snel en Nauwkeurig

De Magimix Cook Expert is een kookrobot met inductieverwarming, waardoor de temperatuur sneller stijgt en beter gecontroleerd kan worden. De temperatuur gaat van 31 tot 140 °C en kan heel nauwkeurig ingesteld worden, om je gerechten tot op de graad nauwkeurig te bereiden. De kookwekker kan ingesteld worden van vijf seconden tot twee uur, om gerechten tot op de seconde te timen. De robot kan sudderen (stoofpotjes), warmhouden (soep of saus), smelten (chocolade),…
Dankzij de roestvrijstalen kuip met dubbele wand, kan je je gerechten op voorhand klaarmaken en tot twee uur lang warmhouden. Het waterdichte glazen deksel geeft je een zicht van 360° in de kom, om het kookproces of de bereiding makkelijk te controleren.
Het apparaat wordt geleverd met een universeel mes om te mengen tijdens het verwarmen en rechtstreeks in de kom te mixen, een stoommandje met tussenschaal, een eiwitklopper en een spatel afgestemd op de vorm van de roestvrijstalen kom, om de inhoud makkelijk uit de kom te halen.

Multifunctioneel

De Magimix Cook Expert wordt een multifunctionele keukenrobot in een handomdraai, dankzij de drie transparante mengkommen. Geleverd met een metalen mes (met bescherming) om te hakken en te mixen; 4 rasp- en plakschijven met opbergdoos met openklappend deksel (twee plakjesschijven van 2 mm en 4 mm, twee raspschijven van 2 mm en 4 mm), 1 speciale spatel en een komadapter.

Accessoires

- 1 Marabout-kookboek met meer dan 300 recepten, jouw gids van voorgerecht tot nagerecht. Met stap-voor-staprecepten.
- 1 afzonderlijke kookweegschaal (van 10 g tot 10 kg).
Kenmerken

- De Cook Expert heeft een eigen app voor smartphone en tablet, waar je nog meer recepten, tips en tricks kunt vinden. Geschikt voor Apple en Androïd.
- Mengkommen en deksels zijn gegarandeerd Bisfenol A-vrij.
- Garantie van 30 jaar (1000 gebruiksuren) op de motor.
- Geproduceerd in Frankrijk.
- 18 snelheden en pulseknop.
- Mengkuip gemaakt van voedingsgeschikt metaal.
- Kookwekker: van 5 seconden tot 120 minuten.
- Vermogen: 1700W.
- Afmetingen: 37 x 33,5 x 39 cm.
- Gewicht: 11 kg
- Gebruiksvriendelijk, stil en stevig.
- Lengte snoer: 1 m.
- Antislipvoetjes, handgreep, antispatdeksel.
- Vaatwasmachinebestendig.
- Inductieverwarming.

Capaciteit

Roestvrijstalen kom keukenrobot:
De kuip heeft een inhoud van 3,5 liter voor de bereiding van:
- 2,5 liter soep
- 2,5 liter gestoofde gerechten (risotto, tajine,…)
- 1 kg puree
- 6 stijfgeklopte eiwitten (génoise, soufflé,…)
- 0,6 kg gestoomde groenten (aardappelen, wortels,…)
- 0,6 kg briochedeeg
- 0,8 kg brooddeeg
- 1,2 kg patisseriedeeg
- 400 g diepvriesfruit (voor sorbets)

Kommen multifunctionele robot:
- 1 grote kuip met een inhoud van 3,6 liter, om grote hoeveelheden te hakken en te mixen (1,4 kg groenten of rauwkost of 1,4 kg vlees)
- 1 midikuip met een inhoud van 2,6 liter, om fijn te hakken en te raspen (komkommers, wortels, kool,…)
- 1 minikuip met een inhoud van 1,2 liter, voor het bereiden van kleine hoeveelheden of individuele porties. De Cook Expert minikuip met opwarmfunctie is ideaal voor het mixen van babypapjes of gerechten voor oudere personen. Je hakt er in een handomdraai ook look, fijne kruiden of specerijen mee fijn en maakt moeiteloos tapenade of hummus,…

Schrijf uw recensie

Cook Expert Rood 18904

Cook Expert Rood 18904

EXCLUSIEF AANBOD van 18 september tot 28 januari 2024: Koop een Cook Expert keukenmachine en ontvang als geschenk een Stoomkoker voor Magimix Cook Expert en een Spiral Expert kit (aanbiedingswaarde: 350€). Om te profiteren, bezoek de Magimix website.De Magimix Cook Expert Rood is een multifunctionele en compacte kook- en stoomrobot, perfect voor beginners én voor de gevorderde kok! Dankzij de 4 mengkommen en talrijke accessoires is de Cook Expert kook- en stoomrobot ultrapolyvalent. De roestvrijstalen mengkom dient voor de warme gerechten, de drie andere transparante mengkommen gebruik je voor culinaire bereidingen. Gedaan met die talloze keukentoestellen, vanaf nu bereid je met deze foodprocessor alle gerechten, van voorgerecht tot nagerecht: soepen, sauzen, stoofpotjes, gestoomde gerechten, risotto, puree, brood en gebak, opgeklopt eiwit, drankjes, desserten, babypapjes, …SlimDe Magimix Cook Expert Rood is gebruiksvriendelijk en heeft een handig digitaal programmeerpaneel, met intuïtieve kleuren en eenvoudige, leesbare pictogrammen. De Magimix Cook Expert kookrobot is voorzien van 12 voorgeprogrammeerde AUTO programma’s, om je het dagelijkse koken makkelijker te maken:- Koken: gepureerde soep, romige soep, sudderen, stomen – voor lichte keuken- Bakken: bereiding en rijzen van deeg voor brood/brioche, patisseriedeeg, stijfgeklopt eiwit- Blender: smoothies, crushed ice, sorbetsWil je zelf programma’s instellen? De knop EXPERT geeft je de mogelijkheid om de robot manueel in te stellen. Met het AUTO reinigingsprogramma reinig je het apparaat na gebruik in een handomdraai. De Cook Expert beschikt over een automatische waakstand (van 2 tot 8 minuten), regelbaar geluid en verschillende taalinstellingen. De slimme robot waarschuwt je bovendien automatisch als je gerecht klaar is!Snel en NauwkeurigDe Magimix Cook Expert is een kookrobot met inductieverwarming, waardoor de temperatuur sneller stijgt en beter gecontroleerd kan worden. De temperatuur gaat van 31 tot...