De Ethiopie Limu Biologische Koffiebonen 500 g is een perfecte BE-BIO-01 koffie voor je koffiezetapparaat.Deze arabicakoffie heeft een zoet, typisch, kruidig en bloemig aroma, met een vleugje citroen en bergamot, een aanhoudende nasmaak, een elegante en evenwichtige lichaam en een gemarkeerd zuurgraad.Deze koffie wordt handmatig geoogst op 1850 meter hoogte in de bergen ten westen van Ad...
De Ethiopie Limu Biologische Koffiebonen 500 g is een perfecte BE-BIO-01 koffie voor je koffiezetapparaat.
Deze arabicakoffie heeft een zoet, typisch, kruidig en bloemig aroma, met een vleugje citroen en bergamot, een aanhoudende nasmaak, een elegante en evenwichtige lichaam en een gemarkeerd zuurgraad.
Deze koffie wordt handmatig geoogst op 1850 meter hoogte in de bergen ten westen van Addis Abeba, op vulkanische grond in de schaduw van acacia's en euphorbia's. Natte behandeling van de bessen en fermentatie tussen 36 en 48 uur.
Koffie is inheems in deze regio, het is het oorspronkelijke land van de wilde variëteit "Arabica Typica". Limu bevat vruchten van deze bomen die nog in het wild groeien. Wieg van koffie. Alle arabica's ter wereld zouden uit de provincie Kaffa komen! In Ethiopië wordt "koffie" in het Arabisch "bun" genoemd, wat de oorsprong van het woord "bean" in het Engels zou kunnen zijn. In Ethiopië leven naar schatting 12 miljoen mensen van koffie.
Kenmerken:
- Gewicht : 500 g
- Koffiesterkte : 3/5
- Variëteit: Arabica
- Oorsprong: Ethiopië, Afrika
- Cafeïnegehalte: 1,5%
Beschikbaarheidsdatum:
Houd mij op de hoogte van beschikbaarheid
Aucun article du blog en relation
De Ethiopie Limu Biologische Koffiebonen 500 g is een perfecte BE-BIO-01 koffie voor je koffiezetapparaat.
Deze arabicakoffie heeft een zoet, typisch, kruidig en bloemig aroma, met een vleugje citroen en bergamot, een aanhoudende nasmaak, een elegante en evenwichtige lichaam en een gemarkeerd zuurgraad.
Deze koffie wordt handmatig geoogst op 1850 meter hoogte in de bergen ten westen van Addis Abeba, op vulkanische grond in de schaduw van acacia's en euphorbia's. Natte behandeling van de bessen en fermentatie tussen 36 en 48 uur.
Koffie is inheems in deze regio, het is het oorspronkelijke land van de wilde variëteit "Arabica Typica". Limu bevat vruchten van deze bomen die nog in het wild groeien. Wieg van koffie. Alle arabica's ter wereld zouden uit de provincie Kaffa komen! In Ethiopië wordt "koffie" in het Arabisch "bun" genoemd, wat de oorsprong van het woord "bean" in het Engels zou kunnen zijn. In Ethiopië leven naar schatting 12 miljoen mensen van koffie.
Kenmerken:
- Gewicht : 500 g
- Koffiesterkte : 3/5
- Variëteit: Arabica
- Oorsprong: Ethiopië, Afrika
- Cafeïnegehalte: 1,5%
close |