Gratis levering vanaf 85,00 € (*price available for belgian customers)
Smaakstof Mango 50 ml - Patisdécor
  • Smaakstof Mango 50 ml - Patisdécor

Smaakstof Mango 50 ml

Smaakstof Mango 50 ml

Smaakstof Mango Patisdécor van Cerf Dellier is ideaal voor het op smaak brengen van uw zoetwaren, desserts, zuivelproducten, ijs, yoghurt, gebak, taarten... Kenmerken: - Inhoud : 50 ml - Ingrediënten: invertsuikersiroop, natuurlijke mangosmaak - Indicatieve dosering van het Patisdecor-aroma: < 1% van het gewicht van uw bereiding - Voor voedingsmiddelen: niet innemen zoals het is -...

7,95 € / Stk

 

  In voorraad

toon de voorraad in de winkels
  • Afhalen in de winkel binnen 3 uur
    Afhalen in de winkel binnen 3 uur
  • Veilig betalen
    Veilig betalen
  • 14 dagen bedenktijd
    14 dagen bedenktijd
  • Klantenservice 9.00 - 18.00 uur[br] info@lessecretsduchef.be[br] Tel : +32(0)10 24 79 34
    Klantenservice 9.00 - 18.00 uur
    info@lessecretsduchef.be
    Tel : +32(0)10 24 79 34
  • Veel gestelde vragen

Smaakstof Mango Patisdécor van Cerf Dellier is ideaal voor het op smaak brengen van uw zoetwaren, desserts, zuivelproducten, ijs, yoghurt, gebak, taarten...

Kenmerken:
- Inhoud : 50 ml
- Ingrediënten: invertsuikersiroop, natuurlijke mangosmaak
- Indicatieve dosering van het Patisdecor-aroma: < 1% van het gewicht van uw bereiding
- Voor voedingsmiddelen: niet innemen zoals het is
- Bewaren in gesloten verpakking, uit de buurt van warmte en licht. Na opening bewaren tussen 0 en 4°C

Schrijf uw recensie

Smaakstof Mango 50 ml

Smaakstof Mango 50 ml

Smaakstof Mango Patisdécor van Cerf Dellier is ideaal voor het op smaak brengen van uw zoetwaren, desserts, zuivelproducten, ijs, yoghurt, gebak, taarten...

Kenmerken:
- Inhoud : 50 ml
- Ingrediënten: invertsuikersiroop, natuurlijke mangosmaak
- Indicatieve dosering van het Patisdecor-aroma: < 1% van het gewicht van uw bereiding
- Voor voedingsmiddelen: niet innemen zoals het is
- Bewaren in gesloten verpakking, uit de buurt van warmte en licht. Na opening bewaren tussen 0 en 4°C