De Biologische Basis Bouillon voor Vietnamese Pho Soep 525 ml van J.Kinski is de onmisbare basis voor de realisatie van het Pho soep recept.
Bij J.Kinski wordt elke bouillon met zorg en volgens het traditionele recept bereid, waarbij de belangrijke ingrediënten en voedingsstoffen behouden blijven. Nadat de runderbotten en kippensoep zijn bereid met koud water en groenten zonder zout, worden typisch Vietnamese kruiden zoals gember, chili, steranijs, kaneel en vissaus toegevoegd en wordt het geheel 48 uur gegaard op 90°C.Pho Bio Vietnamese Soep Basis Bouillon is biologisch en vrij van kunstmatige toevoegingen en conserveringsmiddelen.
Wat is Pho-bouillon?
Phô-bouillon is een traditioneel gerecht uit de Vietnamese keuken. Het is een smakelijke en geurige noedelsoep, vaak gegeten als hoofdgerecht en gekookt met rundvlees of kip. Phô-soep wordt gekruid met taugé, groene uien, chilireepjes, koriander en kruiden zoals kaneel, steranijs, kruidnagel, kardemom en gember.
De rijke, geurige bouillon vermengt zich met de zachte textuur van de rijstnoedels en de versheid van de kruiden, waardoor elke lepel een explosie van smaak creëert. Phô-bouillon, geruststellend en voedzaam, wordt vaak geconsumeerd voor ontbijt, lunch of diner in Vietnamese restaurants over de hele wereld.
Functies :
- Capaciteit: 525ml
- Verpakt in een glazen pot
- Kan sporen bevatten van soja, tarwe, selderij en sesam
- Ingrediënten: Water, kippensoep*, runderhalzen*, runderpezen* van Hohenlohe bergweiderund, gember*, ui*, knoflook*, VISSAUS (sardines, zeezout, suiker), steenzout, limoensap*, biet suiker*, kaneel*, kardemom*, steranijs*, Bird Eye Chili*
*van gecontroleerde biologische landbouw
Beschikbaarheidsdatum:
Houd mij op de hoogte van beschikbaarheid
Aucun article du blog en relation
De Biologische Basis Bouillon voor Vietnamese Pho Soep 525 ml van J.Kinski is de onmisbare basis voor de realisatie van het Pho soep recept.
Bij J.Kinski wordt elke bouillon met zorg en volgens het traditionele recept bereid, waarbij de belangrijke ingrediënten en voedingsstoffen behouden blijven. Nadat de runderbotten en kippensoep zijn bereid met koud water en groenten zonder zout, worden typisch Vietnamese kruiden zoals gember, chili, steranijs, kaneel en vissaus toegevoegd en wordt het geheel 48 uur gegaard op 90°C.Pho Bio Vietnamese Soep Basis Bouillon is biologisch en vrij van kunstmatige toevoegingen en conserveringsmiddelen.
Wat is Pho-bouillon?
Phô-bouillon is een traditioneel gerecht uit de Vietnamese keuken. Het is een smakelijke en geurige noedelsoep, vaak gegeten als hoofdgerecht en gekookt met rundvlees of kip. Phô-soep wordt gekruid met taugé, groene uien, chilireepjes, koriander en kruiden zoals kaneel, steranijs, kruidnagel, kardemom en gember.
De rijke, geurige bouillon vermengt zich met de zachte textuur van de rijstnoedels en de versheid van de kruiden, waardoor elke lepel een explosie van smaak creëert. Phô-bouillon, geruststellend en voedzaam, wordt vaak geconsumeerd voor ontbijt, lunch of diner in Vietnamese restaurants over de hele wereld.
Functies :
- Capaciteit: 525ml
- Verpakt in een glazen pot
- Kan sporen bevatten van soja, tarwe, selderij en sesam
- Ingrediënten: Water, kippensoep*, runderhalzen*, runderpezen* van Hohenlohe bergweiderund, gember*, ui*, knoflook*, VISSAUS (sardines, zeezout, suiker), steenzout, limoensap*, biet suiker*, kaneel*, kardemom*, steranijs*, Bird Eye Chili*
*van gecontroleerde biologische landbouw
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien Op bestelling
Zien Op bestelling
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
close |